Varför uppmanas de som haft covid att vaccinera sig när de har ett livslångt immunförsvar?

Ännu ett exempel på att det är läkemedelsindustrins agenda som styr framför sunt förnuft vad gäller massvaccineringen mot Covid-19, är när de som redan haft infektionen uppmanas att vaccinera sig.

Forskare vid bland annat Washington University School of Medicine i USA har nämligen kommit fram till att även en mild infektion av sars-cov-2 resulterar i att så kallade långlivade plasmaceller aktiveras – celler som finns i benmärgen där de producerar låga nivåer av antikroppar. Forskarna har analyserat benmärgsprover från försökspersoner och sett att de här cellerna aktiveras efter en covidinfektion. Resultatet, som presenterats i tidskriften Nature, innebär att kroppen även efter en mild infektion kommer att producera antikroppar mot coronaviruset under en lång tid framöver. Cellerna kan leva i 60 eller 70 år och är en del av vårt långsiktiga immunförsvar.

Detta innebär att om man utsätts för smittan en gång till så aktiveras dessa celler av infektionen, vilket innebär att man endast får milda symtom eller blir helt asymtomatisk.

Nivåerna av dessa antikroppar är dock låga, så en person kan ha dessa antikroppar trots att de inte går att hitta med ett vanligt antikroppstest. Det är ingen som ännu vet om vaccinerna också aktiverar dessa immunceller.

Således är det fullkomligt idiotiskt att uppmana alla människor, även de som redan haft infektionen, att vaccinera sig som en ”solidarisk” handling när det i grund och botten enbart handlar om att agera försökskaniner samt gynna läkemedelsindustrin.

Hade vi behandlat Covid-19 som en vanlig säsongsinfluensa istället för att som media sprida skräckpropaganda dygnet runt, medan den styrande eliten utnyttjar situationen för att krascha världsekonomin och flytta fram sina maktpositioner samtidigt som våra lokala förmågor tar tillfället i akt att täcka över sina tidigare misstag som resulterat i en havererad vård, så hade vi haft en helt annan situation i dag.

Med det sagt förminskar jag inte de som drabbats extra hårt av infektionen, däremot ifrågasätter jag hela tillvägagångssättet sedan Covid-19 började spridas och är starkt kritiskt till massvaccineringen som i längden kan komma att göra mer skada än nytta. Det är förvisso frivilligt, men fler borde tänka till innan de utsätter sig för riskerna med dessa preparat med okända biverkningar, som dessutom måste tas årligen – särskilt med tanke på att de flesta klarar sjukdomen bra samt bygger upp ett naturligt immunförsvar på kuppen.

#kavlaned

#followthemoney

https://www.gp.se/nyheter/sverige/covid-19-ger-immunitet-%C3%A4nda-in-i-m%C3%A4rgen-1.48152129

10 reaktioner till “Varför uppmanas de som haft covid att vaccinera sig när de har ett livslångt immunförsvar?

 1. OM x antal företag kräver vaccinering, som mitt gjorde angående Pandemrix – 09, är det frivilligt då?eller, sk ”frivilligtvångsvaccinering”?
  Kommunaltrafiken kanske kräver vax-pass…
  Ja, vad vet jag.

  Mvh Per

  Gillad av 1 person

 2. Varför vaccinera oss för att förändra våra kroppar mot transhumanism för att vaccinföretagen skall gödas med våra skattepengar när vi har ett immunförsvar som fungerar alldeles utmärkt om vi backar upp det?

  Gillad av 1 person

 3. Det finn evidens för varför vissa drabbas hårdare än andra, men att fulmedia undanhåller den informationen är naturligtvis talande. Hoppas att de kommer hängas levande nakna i skogen insmetade i honung, i avskräckande syfte, när väl deras sötebrödsdagar är över.

  Gilla

 4. Av två anledningar. Dels som inlägget säger vill BigPharma ha pengar. Det andra är att immunförsvaret ligger normalt i viloläge, och det tar tid att starta upp när det behövs. Med ett nytt virus som detta är uppstart tiden längre, men med tiden tränas kroppen upp att förkorta starttiden. Med en vaccinering kick-startar man det. Det gäller alltså att reducera antalet virus i luften som smittar och det sker när alla använder vaccin. Sjuk blir man när man får i sig stora doser, stort antal, virus och kroppen inte hinner med att bekämpa dom. Vaccineringen reducerar alltså uppstart tiden för att bekämpa viruset och reducerar antalet smittsamma virus i luften.

  Gilla

  1. Immunförsvaret ligger inte i viloläge utan beredskapsläge (stor skillnad) behövs ingen kickstart.
   ”Sjuk blir man när man får i sig stora doser,”… ja om man har ett nedsatt immunförsvar.
   När kroppen blir uttsatt för en virusattack så startar immunförsvaret direkt,behöver inte väckas,är alltid i beredskapsläge.

   Gillad av 1 person

   1. Välkommen tillbaka när du läst på lite om grundläggande medicin, och några forskningsrapporter i ämnet. Svårt att diskutera med någon som bemöter vetenskap med åsikter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s