Vi har alltid haft det så här och den som vågar kritisera är högerpopulist

Vaknar till mörka rubriker om ett 20-tal samordnade anlagda bränder i Eskilstuna i natt samt hur polisen attackerats med molotovcoctails. Det var kritiskt läge för både polis och räddningstjänst i flera timmar och polisen fick förstärkning från flera andra regioner, polisflyget samt från den nationella operativa avdelningen. Ledningsbefälet konstaterar att det är fruktansvärt att vi har medborgare som beter sig på det här sättet och att det är allmänheten som blir utsatta eftersom det är deras bilar samt husvagnar som brinner. Samtliga av de tre gripna männen i 20-års åldern är föga förvånande dömda för brott tidigare.

Självklart är det förfärligt, det är en attack mot samhället som kostar oss skattebetalare stora summor pengar – precis som med alla knivhuggningar, skjutningar, grova rån, anlagda bränder, sprängningar med mera som regnar över oss varje vecka och där många oskyldiga råkar illa ut.

Men väljarna verkar nöjda så våra syltryggar i regeringen kan likt de senaste åren fortsätta ignorera den våldsamma utvecklingen även fortsättningsvis och skulle någon i oppositionen använda detta som slagträ i debatten, kan de räkna med att få sina fiskar varma av övriga etablissemanget som direkt slår ned på vederbörande utspel som ”högerpopulism” och ”rasism” samt glöm för all del inte alla medborgare som slår fast att ”det alltid varit så här” då det inte finns något som tyder på att den okontrollerade invandringen skulle ha något med saken att göra.

Nej, nu återgår vi till viktigare saker – framförallt att suga i oss mer pro-vaccin-propaganda, oroa oss över smittspridningen och gråta över Palestina, blandat med lite klimathets!

#onlyinsweden

#vibetalar

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2drL7y/brandkaos-i-eskilstuna–tre-unga-man-gripna

14 reaktioner till “Vi har alltid haft det så här och den som vågar kritisera är högerpopulist

 1. Konstaterar att väljarmajoriteten vill ha detta tillstånd i riket.
  Bara att förhålla sig till för oss andra, normala.
  Ingen större idé att försöka påverka heller här i pajaslandet Absurdistan.

  Gillad av 2 personer

 2. Om ledningsbefälet konstaterar att det är ”medborgare” som ägnar sig åt att anlägga bränderna, så konstaterar jag att berörda fått medborgarskapet via flingpaket och/eller så behöver ledningsbefälet investera i en ordbok …

  Gillad av 2 personer

 3. Visst är det väl härligt när Sverige nu blivit ett mångkulturellt land på riktigt. Som vi har längtat efter detta. Här har vi ett lysande och brännande exempel på hur en annan kultur, än den mer modesta svenska varianten, fått fullt utlopp. Vad är väl svenska majbrasor mot detta? Pytt intet. Och visst brinner vi alla för att mer av denna exotiska kultur skall spridas och få fotfäste i landet. Mångkulturen måste ju få trivas på sitt eget lilla sätt, gudbevars.

  Gillad av 2 personer

  1. Inte nog med det. Svensson som fick sin fina bil uppbränd är glad. Äntligen fick jag själv uppleva multikultur. Aldrig trodde jag att den skulle komma så nära mig. Tack Stefan.

   Gillad av 1 person

   1. Utan att kasta bränsle på brasan så sägs det att Sverige ska vara en mångkulturell stormakt och då gäller det att leva upp till detta i såväl vått som torrt. Kulturberikningen pågår för fullt och den består inte endast av kebab och pizza. Kulturberikningen levererar även exotiska eldiga kryddor som på sitt sätt sätter piff på den grå vardagen. Vi kan alltid lita på att mångkulturen levererar i alla väder, oavsett vad den levererar, men levererar det gör den. Så småningom blir det leverans till var och en boende i detta land.

    Gilla

 4. Så länge underhållande Let’s dance, bonde söker fru, låg ränta på bolånen, pengar till amorteringen kommer in så är det frid och fröjd i Svennes liv!
  Brinner det? Inte här i alla fall!!!

  Gillad av 1 person

 5. Klart det alltid har varit såhär? Tror detta är en av de vanligaste lögnerna de plockar fram när de inte har något att komma med, klart det var lika mycket mord, sprängningar och våldtäckter på 60-70 talet och då har jag inte ens nämnt alla grupp våldtäckter som alltid har funnits, som de hävdar. När man inte vill se den verkligheten man har skapat under snart 50 år så är man bra blåögd rent ut sagt dum i huvudet, korkad snudd på att de borde sitta inne på dårhuset. Vi vet alla exakt vad statsministern kommer att säga – ”vi såg inte detta komma”, ”vi har varit naiva” även detta är ett klassiskt sätt att undkomma sitt ansvar eller sin plikt det är precis på detta fega sätt, klenmodiga och hariga personer som tror sig styra över något de inte klarar av, bete sig. Behjärtade människor tar ansvar, står för sina fel, vet vad en konsekvensanalys är och de skyller inte på andra.

  Gillad av 1 person

 6. Polisen är väl inte tillåten att stoppa eländet. Det är ju ett brott mot deras mänskliga rättigheter att sätta stopp för sådant här. Det har vi ju fått lära oss i fallet Xinjiang.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s