Manifestationer som kritiserar makten bör inte särbehandlas

I dag är det dags för en ny manifestation mot coronarestriktionerna som begränsar människors frihet och det ska bli intressant att se hur polisen hanterar det nu när vi har deras passiva agerande mot palestinska demonstranter, som pågått i flera dagar på gator, torg och i bilar, i färskt minne.

Likhet inför lagen heter det som bekant och då borde vanliga medborgare som kritiserar samt ifrågasätter maktmissbruket behandlas med samma silkesvantar som upprörda palestinier som vill utplåna Israel från kartan.

Noterade för övrigt i går att en förälder i Höör dömts till böter på 2.250 kr av Lunds tingsrätt för olaga intrång efter att föräldern gått in på Enebackeskolan vid lämning och hämtning trots att skolan informerat om att det inte var tillåtet för föräldrar att komma in på skolan med tanke på smittspridningen av Covid-19. Jag som själv hämtar mina barn inne på fritids utan problem tycker det är ett straff som inte är i proportion till händelseförloppet och det handlar helt klart om att statuera exempel för att få människor att foga sig. Obehagligt med denna maktutövning som man nu öppet demonstrerar.

Önskar de modiga medborgare som vågar opponera sig och inte rätar in sig i ledet lycka till vid dagens protester!

#duharenröstanvändden

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/coronafornekande-foralder-doms-for-olaga-intrang-pa-skola

21 reaktioner till “Manifestationer som kritiserar makten bör inte särbehandlas

 1. Det ryktas om att alla som ifrågasätter maktelitens agenda gällande *pandemin* bokförs som *agent åt främmande makt*.

  Kan / vill någon insider bekräfta eller dementera detta?

  Gillad av 3 personer

   1. Ja, och många andra.

    Det är enormt viktigt att medborgarna utbyter tankar och idéer, så vi får en så rättvis bild som möjligt.

    Gillad av 2 personer

  1. Bekräfta kan jag inte men även jag har hört det och dessutom att myndigheter som man regelbundet har kontakt med skickar ut meddelanden med länkar som innehåller spionprogram och som ifall,man klickar på dem,installeras på den enhet man använder för inloggning till myndighet.Det senare vet jag säkert att det stämmer och därför klickar jag aldrig på länkar som bifogas i mail från myndigheter.Jag kör med kommunikation via fysiskt brev och vill myndigheterna en något så skickar de pappersbrev.Så klicka aldrig på, eller ens öppna,email från någon svensk myndighet.Jag hade kivra förut men återgick till fysiska brev.

   Gilla

  2. Med det som finns vid handen så är det uppenbarligen det omvända. Vi vet vilka som ligger bakom och Nürnbergrättegångarna 2.0 har redan inletts och mediepersonligheterna låtsas som ingenting, allt medan massmordet fortsätter. Hoppas makthavarna och deras villiga lakejer kommer hängas högt till allmän beskådan efter långvarig stupstock!

   Gilla

   1. Även denna sida vi skriver på nu övervakas av Google och därmed CIA och FRA. Man måste gå till källkoden för att upptäcka det. I min webbläsare, en Firefox jag manipulerat, finns programmerings raden
    ”Your Google Analytics Plugin is missing the tracking ID -→”
    Mitt Google ID är alltså raderat Jag gjorde det för jag vill inte pli övervakad av usa och FRA.
    Google förser dig med ditt eget ID för att spåra dig, men just i min har det automatiskt raderats. Samma sak gäller för Facebook. …facebook.com. …facebook.net. …google.com.
    Storebror ser dig, alltid, överallt.

    Gillad av 1 person

   2. Jag är själv inte rädd för storebror, för jag är en liten fisk som bara säger den evidenta sanningen öppet, vilket det masshysteriska folket sorgligt nog skiter högaktningsfullt i, men jag använder tillägget NoScript i Firefox för att stänga av skriptet från Google Analytics, samt använder även Tor-browser ibland. Givetvis kör jag GNU/Linux. Allt annat är givetvis idiotiskt. Det förstår en normalintelligent 12-åring som undersöker var operativsystemen kommer ifrån.
    Så storebror ser förmodligen alls inte intelligenta människor som kör GNU/Linux, samt gömmer sig under en filt likt Snowden.

    Gilla

 2. Ja, så är det. Man ska ju inte göra skillnad på folk och folk. Men etablissemanget (politiker, polisen och andra myndigheter) tar den enkla utvägen när man agerar, pga av feghet. Mot den fredliga svenska befolkningen å ena sidan, och för den våldsbenägna nya adeln å andra. Det jag inte förstår är att detta görs så öppet…Dom bryr sig tydligen inte om att alla fattar detta.

  Gillad av 1 person

 3. Det ryktas om att en ny forskningsstudie ska inledas. Studien ska undersöka hur många hjärnceller en statsminister har. En likadan studie skulle omfatta två ledande politiker för Miljöpartiet. Dock har en förstudie kommit fram till att det fanns ingen substans att forska på, varför denna forskningsstudie inte kommer att genomföras.

  Gillad av 2 personer

 4. Jag såg inte till en enda polis när hamas demonstrerade i Sthlm. Visst det var några dårar som klätt ut sig i uniformer och låtsades vara poliser, men några riktiga poliser var de ju inte. Dessa pseudopoliser verkade sympatisera med demonstranterna, eftersom de bekymmerslöst vandrade med i demonstrationståget. Var fanns de riktiga poliserna som skulle upplösa demonstrationen?

  Gilla

 5. Den enda som blev gripen av pseudopolisen var en svensk man som stod upp för Israel. Säger väl det mesta kan man tycka. De andra fega uslingarna inom pseudopolisen erkände sig närmast som gestapopoliser eftersom de tycktes grovt sympatisera med dessa araber och dess önskan om utrotningen av Judar. Dessa poliser fanns även i Tyskland under andra världskriget, bara så ni vet och nu har vi dem även här i Sverige.

  Gilla

 6. En gumma som satt stilla blev bryskt forslad in i en polisbil:

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s