Lokalpolitiker i problemtyngda Malmö fortsätter slösa med skattemedel

Trots att Malmö sedan länge befinner sig i ekonomisk kris fortsätter slöseriet med skattemedel hos stadens styrande politiker utan förbehåll. Först var det stadens bänkar och papperskorgar som skulle målas i regnbågens färger inför Word Pride till en kostnad av en halv miljon skattekronor, en investering som S-politikern Andreas Schönström försvarade med att det inkluderande jippot skulle generera miljoner till restaurangnäringen i staden och nu har man dessutom spenderat nästan en miljon av skattebetalarnas surt förvärvade skattekronor på en blinkande häst som ska pryda Gustav Adolfs torg i sann gayparadanda. Andreas Schönström försvarar återigen investeringen och menar att ungarna kommer att älska den. Kommunledningen har för övrigt också sponsrat statstelevisionens produktion av tv-serien ”Tunna blå linjen” med hela 1,5 miljoner kronor i hopp om att det ska generera mer jobbtillfällen och ge en mer positiv bild av polisen.

Det finns tydligen ingen hejd på galenskaperna och att maktmissbruket kan pågå framför våra ögon när stadens förfall samtidigt är påtagligt, den grova kriminaliteten ständigt gör sig påmind samt vård och skola skriker efter pengar är beklämmande. Betänker man dessutom att staden får över 6 miljarder kronor i så kallat kommunalt utjämningsstöd från staten och andra kommuner, så inser man att hela Sveriges skattebetalare är med och sponsrar dessa utsvävningar. Men det ger säkert vinst längre fram som så mycket annat som våra makthavare är ansvariga för! 🤪

#vibetalar

#stoppamaktmissbruket

Malmö köper blinkande häst för en miljon – ”Ungarna kommer älska den”

13 reaktioner till “Lokalpolitiker i problemtyngda Malmö fortsätter slösa med skattemedel

  1. Det enda positiva med detta är att deras arrogans kommer att väcka allt fler människor inför vansinnet som pågår! Tack, Jenny för att du söker reda på deras inkompetens och avslöjar den!

    Gillad av 1 person

  2. Först tar de regnbågen, sedan enhörningen. Uppenbarligen gör de allt för att groma barnen. Så trevligt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s