Hela klimathysterin bygger på att föra människor bakom ljuset

Se där ja, vem har inte lydigt stått och sorterat familjens kartonger efter en måltid på McD i tron att man gör en insats för miljön?! Så fel vi haft eftersom allt som matgästerna sorterar blandas och bränns i slutändan. 😄 Detta är nog bara toppen på ett isberg och man kan bara tänka sig hur vi blir förda bakom ljuset på olika sätt i klimathetsens fotspår, där varenda företag vill tjäna pengar på klimathysterin där inte ont anande kunder står på rad för att bistå i ”klimatarbetet”.

#followthemoney

Bildkälla: Sydsvenskan

19 reaktioner till “Hela klimathysterin bygger på att föra människor bakom ljuset

 1. Allt handlar om att du som gäst ska känna dig viktig och att du ska tro att ”företaget” gör en bra klimatinsats, så du vill fortsätta köpa deras produkter i god tro att ”företaget” gör sitt bästa för klimatet. Det läggs mycket pengar på reklam som får företagen att framstå som klimatsmarta och att de har ett hjärta av guld när det gäller klimatet.
  Men sanningen är en helt annan, de finns krafter som styr livsmedelsindustrin, en industri som ser de som viktigare att tjäna så mycket pengar som de bara går istället för att värna om konsumenternas hälsa, böndernas uppehälle, de anställdas säkerhet som vår miljö. Allt handlar som vanligt om att tjäna så mycket pengar som möjligt på ett sätt som för de vanliga människor bakom ljuset.

  Gillad av 2 personer

  1. Väldigt kul satir av Thunberg, men frågan är om hon själv, eller hennes följare, kan förstå att de är lurade? För att kunna förstå det krävs insikt om problemet med konfirmeringsbias. https://sv.wikipedia.org/wiki/Konfirmeringsbias
   Samma sak gäller naturligtvis de tillväxtförespråkare som undergräver ekologisk hållbarhet i sin gärning, genom att rösta för de 8 absurda tillväxtpartier som sitter i riksdagen och ökar belastningen på miljön, helt oavsett vad vetenskapen pekar på med hela handen, nämligen att vi bör sänka populationen, särskilt i arktiskt klimat naturligtvis, d.v.s. inte gynna förflyttningen av barnavlande sekterister hit, samt bekämpa landets egna reaktionära sekterism som har infiltrerat många partier, samt att vi alla bör konsumera mindre. https://populationmatters.org/news/2018/04/09/population-factfulness-where-hans-rosling-goes-wrong

   Gilla

 2. Enkel fråga. När har Svenska folket fått ta ställning till denna så kallade Fossilfria politiken. Jag saknar den öppna debatten. Regeringen och stödpartierna kör ett eget race,

  Gillad av 1 person

  1. De får ta ställning vart fjärde år. Jag är själv för just denna politik, men är även för stoppad migration till arktiskt klimat, samt en politik som sänker population och konsumtion, till skillnad från det miljövidriga Migrantpartiet de Islamistgröna som tycks vilja överbefolka planeten med icke-flyktingar och icke-barn, på bekostnad av riktiga flyktingar och riktiga barn som har blivit av med sina föräldrar på riktigt och inte bara är ankarbarn.

   Gilla

   1. Helt fel. De får inte ta ställning till politiken vart fjärde år, utan bara rösta på något parti, som sedan ändå gör vad Partiet vill. Att ta ställning till politiken innebär att styra besluten, men det är inte tillåtet i ”demokratin” Sverige.

    Gilla

   2. Det är tillåtet att rösta för partier som är för ökad vetenskaplighet, öppenhet och inslag av direktdemokrati, såsom Växjöpartiet och Vetenskapliga partiet.

    Om däremot folket kommer ha tillräcklig vinnarskalle, likt ishockeylaget Växjö Lakers, som vann SM igår, och därför bidra med kraft och faktiskt göra det, är dock en helt annan fråga.

    Gilla

  2. I en diktatur som den svenska demokratin är folket förbjudna och blockerade från att ta ställning till all politik. Att gny och gnälla är tillåtet. Det är regeringen och stödpartierna som avgör och bestämmer vad som är bäst för pöbeln som inte anses ha förstånd att tänka själva.

   Gilla

 3. Å vad ägnar kommunerna sig åt i sammanhanget? Där jag bor måste bl.a. papper och kartong slängas i separata kontainrar. Väl vid sopsorteringen blandas dessa innan vidaretransport. Ett problem i sammanhanget. Kontainern med papper väger en hel del, medans den med kartong endast en bråkdel i jämförelse. Varför inte blanda direkt då och slippa de tunga transporterna med enbart papper? [ret]

  Gillad av 1 person

  1. Det mesta åker till kommuner som eldar fjärrvärme med sopförbränning! Klimathysterin är bara ett spel för galleriet och hysterin pumpas upp för att motivera nya skatter och avgifter för att bekosta de galopperande kostnaderna för invandringen! Samtidigt kan regimen i Stockholm öka sin makt med nya drakoniska lagar för att tysta opposition mot alla som har en annan åsikt.

   Gillad av 1 person

  1. Just precis, skatten infördes för att plundra folk på mer pengar, inte för miljön, men dom hittade ett sätt att skattesmita. Plast är inte beskattat i Kina, men det återvinns mycket effektivt, det finns folk som lever gott på att samla och sälja returplast. I Sverige bränner man tydligen plasten istället.

   Gilla

 4. Så har det varit på McDonalds i 20 år. Man säger att man vill se hur bra kunderna sorterar först innan man utökar abonnemanget för sophämtningen. Vilket är skitsnack eftersom kunderna sorterar bra ( jag har tömt soporna hos flera McDonaldsrestauranger ). Det enda McDonalds sorterar är sina egna kartonger och lite matsvinn från köket.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s