Det drabbar inte mig och jag litar på att farbror Staten gör sitt jobb

Är det inte braskande rubriker om skottlossningar eller dödsskjutningar så är det ”explosioner” man vaknar till, kryddat med frekventa inslag om överfallsvåldtäkter. Obegripligt att så många människor fortfarande lever i förnekelse och intalar sig att det alltid varit så här. Den dagen de själva vaknar mitt i natten av att de måste utrymma huset på grund av en bomb, bilen brinner upp eller någon anhörig råkar hamna i en uppgörelse alternativt blir överfallen på kvällspromenaden, blir det nog ett annat liv i luckan.

Tragiskt att vi är så kuvade i det här landet att vi håller tand för tunga så länge det inte drabbar oss själva, men vårt passiva agerande passar den ryggradslösa regeringen som hand i handsken. Dags att fokusera på viktigare saker, till exempel Trumps ilska eller hur vi kan få vaccinsprutan snabbare! 🤪

#detnyasverige

Bildkälla: Aftonbladet

2 reaktioner till “Det drabbar inte mig och jag litar på att farbror Staten gör sitt jobb

  1. Man kan se det här med sprängningar, våldtäkter och biverkningar av vacciner som något positivt också. Det är mestadels idioter som har röstat för eländet som kommer drabbas. Det finns en rättvisa i detta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s