Ingen slump att förbudet införs ett valår

Gårdagens besked från regeringen om att man tagit emot betänkandet ”Ett förbud mot rasistiska organisationer”, där det föreslås att ett förbud mot rasistiska organisationer införs genom ny straffrättslig lagstiftning, är ännu ett steg mot ytterligare censur och inskränkning av yttrandefriheten – något som justitieminister Morgan Johanssons länge strävat efter och nu har inom räckhåll.

Enligt förslaget ska det införas två nya brott, organiserad rasism och stöd åt organiserad rasism. Vidare föreslås en särskild straffskala för grova fall av organiserad rasism. Straffet för organi­serad rasism och stöd åt organiserad rasism föreslås vara fängelse i högst två år. Om brottet är grovt ska straffet enligt förslaget vara fängelse i lägst sex månader och högst fyra år. Lagstiftningen föreslås träda i kraft den 1 juli 2022.

Med en rasistisk organisation avses enligt förslaget en sammanslutning av personer som genom brottslighet förföljer en folkgrupp på grund av etniskt ursprung, hudfärg eller ras, varför de åsikter som kommer till uttryck i alternativa medier kan vara tillräckliga för ett förbud om åsikterna anses utgöra åsiktsbrott.

Det är väl lämpligt att man två månader innan riksdagsvalet (om det nu blir av) ska införa en lag som kan tysta fri media, vilka är de enda som vågar utmana etablissemanget genom att granska, ifrågasätta och kritisera våra styrande samt skriva vad som egentligen sker i landet?!

Snaran dras sakteligen åt och det finns säkerligen ett brett stöd för en sådan här lagstiftning i riksdagen. Vilka som faller inom ramen för att vara en ”rasistisk organisation” verkar dessutom vara godtyckligt i och med att man tidigare pratat om att ett parti som SD skulle kunna förbjudas på grund av sina åsikter. Det som sker nu är allvarligt och jag är rädd för att gemene man inte förstår vad det här innebär förrän det är för sent.

#stoppamaktmissbruket

#bevarayttrandefriheten

https://regeringen.se/pressmeddelanden/2021/05/regeringen-tar-emot-ett-betankande-om-forbud-mot-rasistiska-organisationer/

https://www.friatider.se/fria-tider-forbjuds-fore-valet

18 reaktioner till “Ingen slump att förbudet införs ett valår

 1. Svenska BLM måste i så fall förbjudas eftersom denna våldsorganisation sprider hat mot, och förföljer personer med ”vit” (ljus) hudfärg.

  V-partiet, som hyser personer som hatar vita personer och judar, måste förbjudas. MP måste också förbjudas, eftersom dess medlemmar även har sådana åsikter som V-medlemmar.

  Och självklart måste S förbjuda sig själva eftersom det är klart att partiet hatar och hotar och förföljer personer med andra politiska åsikter. .

  Likaså alla muslimska organisationer som hatar, hotar (i ord och handling) och förföljer judar.

  Expo?

  Pascalido?

  KPLMr?

  Facket?

  ABF?

  Alla som kallar en person eller organisation för ”rasistisk” måste också förbjudas eftersom det inte finns något sätt att mäta vid vilken gräns ”angreppet” ska betraktas som ”olagligt”.

  S är verkligen ute efter en landsomfattande censur av alla avvikande åsikter. Mycket, mycket obehagligt. Det doftar 30-tal och brunskjortor om S och dess gelikar.

  Gillad av 3 personer

   1. ”Folkgrupp” är egentligen en etnisk minoritet inom ett majoritetsfolk. Det har dom redan tänjt till att vara människor av viss religiös åskådning, viss hårfärg, politiska åsikter eller visst utseende. Ska bil intressant och se vad det blir nu. Troligen en definition som gynnar regimens avsikter.

    Gillad av 1 person

 2. Slutmålet är säkert att förbjuda alla partier utom sozzeriet.
  Men ytterst vilar ansvaret på väljarna.
  Väljarna som är sozze-indoktrinerade och oskadliggjorda av bidrag och ytlig, infantil TV-underhållning från regim-media.
  Sverige RIP.
  Ekonomiskt oberoende någon dag ska förhoppningsvis leda till omgruppering till annan plats där man slipper sozzeriet.

  Gillad av 2 personer

 3. Ska bli intressant och se om socialdemokraterna rensar ut de racistiska inslag som finns inom SSU och inom socialdemokratin när det gäller bland annat de antisemitiska åsikter som är utpräglad inom sossarna. De finns ett utbrett hat mot olika folkgrupper från olika folkslag, men detta ska det inte pratas om i Sverige utan vi ska vi ska fortsätta leva i den förljugna världen PK, media och regeringen målar upp för oss. Att de kallar oss för ”svenne” och andra nedsättande ord får vi bara finna oss i, men om vi skulle säga en del ord vid sitt namn då döms vi lätt för ”hatbrott” men var är skillnaden, trodde de ville ha nolltolerans mot åsikterna som föder rasism. Eller det kanske inte gäller boskapsrösterna som socialdemokraterna vänder sig till.

  Gillad av 3 personer

   1. Det gäller nog även MED och övriga partier som är godkända och registrerade för att ställa upp i riksdagsvalet. Vi ser ju hur mycket media ställer upp med utrymme för alla dessa …

    Gillad av 1 person

 4. Dom känner väl att makten är hotad. Bäst att smida medan järnet är varmt.
  Det var väldigt vilket högt bord förresten. 🙄

  Gillad av 1 person

 5. Diktatorn Morgan Johansson visar sitt rätt jag.
  Snart får vi inte rösta på något annat
  Än en S som anser Svenska folket ska
  Finansiera terrorister och vara slavar åt muslimska brödraskapet.

  Men något annat hade man inte väntat av en S politiker som
  Skyddar kriminella brottslingar, och ger asyl till hela världens
  Brottslingar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s