Danmark närmar sig målet med asylcenter i Afrika

Det var många som höjde på ögonbrynen i går när det helt plötsligt dök upp bilder av två danska ministrar på Rwandas utrikesministeriums sociala medier. Det var migrationsminister Mattias Tesfaye och ministern för utvecklingssamarbete Flemming Møller Mortensen, som avslutat ett fyra dagar långt besök i det afrikanska landet där de bland annat träffat Rwandas utrikesminister Vincent Biruta samt undertecknade två samarbetsavtal mellan Danmark och Rwanda som ska öka asyl- och migrationssamarbetet. Det är inte tal om ett förpliktigande avtal, men de utgör en ram för framtida samarbete.

Många spekulerar nu om besöket egentligen handlade om att få till stånd ett samarbete för att etablera ett mottagningscenter för asylsökande i länder utanför EU, något som Socialdemokraterna länge drivit på och som går ut på att människor som söker asyl i Danmark flyttas till ett center i Afrika. Under gårdagen presenterade regeringen ett konkret lagförslag som ska skapa möjlighet att föra över asylsökande och eventuella efterföljande anhöriga till ett tredjeland för behandling av deras asylärende.

Rwanda tillkännagav i april att man har ett intresse av att husera ett danskt mottagningscenter, men Tesfaye sade då att man för dialog med flera länder.

Utrikesministeriet vill varken bekräfta eller förneka att man diskuterat mottagningscenter under besöket i Rwanda.

Som vanligt genomför den danska regeringen välbehövliga förändringar eftersom de ser att situationen med den ständiga tillströmningen av asylsökande migranter till EU är ohållbar. Danmark har tidigare lagt ett förslag till EU om mottagningscenter för asylsökande utanför EU, men mötts av kalla handen av den globalistvurmande eliten och nu genomför de istället planen själva.

Det skulle aldrig komma på frågan att Sverige skulle göra något på egen hand inom det här området där våra makthavare lydigt går i ledband – särskilt inte något som anses vara ”inhumant”, utan den humanitära stormakten fortsätter att välkomna de stora migrantströmmarna på skattebetalarnas bekostnad år efter år medan välfärden urholkas och landet går åt pipsvängen. Ty i det här landet finns det alltid plats för nya lycksökare utan legala skyddsskäl – vi har inget tak och befolkningen öppnar i solidaritet både sina hjärtan samt plånböcker medan våra styrande inbillar sig att de gör en insats för mänskligheten, trots att man genom sin oansvariga politik knappt hjälper en bråkdel. Handhjärta på det! ❤

#onlyinsweden

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12942071/danmark-og-rwanda-indgaar-aftaler-om-asylsamarbejde/

8 reaktioner till “Danmark närmar sig målet med asylcenter i Afrika

 1. Hur kan två länder som Sverige och Danmark med så mycket gemensamt förhålla sig så olika till verkligheten?
  Och hur kan dessa länder ha totalt olika kvalité på ledarskapet?
  Där har forskningen något att bita i…

  Gillad av 3 personer

  1. Handhjärta på det! ❤ Genusforskare i Sverige behöver uppmuntras till riktig forskning för det har länge liknat den spanska genusprofessorn.

   Gillad av 1 person

 2. Detta borde naturligtvis gjorts som Nordiskt samarbete men faller på att Svensk Socialdemokrati då vill bestämma! Liksom detta är en orsak att vi i Norden aldrig fått till en enhet inkl Finland o baltländer. Vi tror vi är störst, bäst och ”vackrast”!

  Gillad av 2 personer

  1. Ingen av de nordiska länderna vill förmodligen ha med förrädarna i Sverige att göra.Förräderiet startade under andra världskriget då Socialdemokrater och dåvarande Bondepartiet ingick allians.Idag heter Bondeförbundet Centerparti och med samma vidriga förräderi med allians med Socialdemokraterna.Centerpartiet är historiskt ett folkförrädarparti.Imorgon blir det förbjudet att uppmana till självmord så jag passar på idag att uppmana Annie Lööf att ta sitt liv som den vidriga folkförrädaren hon är.En Quisling lika hatad som Adolf Hitler.

   Gilla

   1. Det vore dessutom en fin gest och eftergift till alla de människor i Norden som fick sätta livet till på grund av permittenttrafiken som var ett resultat av alliansen mellan Bondeförbund och Socialdemokrater.Annie Lööf har många människors blod på sina händer,det djävla svinet.
    https://www.s-sanningen.com/tysktagen

    Gilla

   2. …och som om det inte vore nog så kom jag att tänka på alla de som Bondeförbundet med sitt tysta medgivande skickade i graven.Kan någon Centerpartist titta på denna vackra video utan att skämmas över hur starka och levnadsglada människor bröts ned i fångenskap och många gånger slutlig död.Det är vacker musik men det är med blandade känslor jag lyssnar på den.Jag skäms,å Annie Lööf och centerpartiets vägnar.

    Gilla

  2. Folket vill ha ett Nordiskt förbund istället för EU-medlemskapet, men det skiter politerasen i, men samtidigt röstar det gnällande folket fel varje val, istället för att nå ut till varann och organisera nya partier som valsamverkar mot valspärrarna, så det är faktiskt inte svensk socialdemokrati som bär hela skulden. Folket självt bär en djävligt stor skuld också.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s