Barn används som försökskaniner när vaccinföretagen vädrar morgonluft

Vaccinföretagen ligger inte på latsidan när det finns lättförtjänta pengar att håva in och BioNTech med sitt ifrågasatta mRNA-vaccin har via företagets VD Ugur Sahin, meddelat att man förväntar sig att testresultaten från försöken med covid-vaccin på bebisar som är runt sex månader gamla ska vara klara i september. Redan i juli kommer de första resultaten från försöken med barn i 5-12 års åldern.

Om allt går vägen kan vaccination av barn godkännas för alla åldersgrupper i olika länder. Enligt Sahin är företaget i slutskedet av processen för barn i åldern 12 år och uppåt, innan det överlämnas till europeiska tillsynsmyndigheter.

Pfizer-BioNTechs vaccin är redan godkänt för de som är 16 år och äldre. Eftersom barn anses klara sjukdomen bättre och troligen inte har så tydliga symtom, befarar man att de sprider sjukdomen vidare till andra. Därför ses vaccinering av barn vara nästa kritiska steg för att uppnå flockimmunitet, vilket planeras ske innan skolstart nästa år.

Man undrar vad det är för människor som låter sina små barn agera försökskaniner på det här sättet – vem vet hur dessa injektioner kommer påverka barnen på sikt när det redan varnas för både långsiktiga och direkta biverkningar för vuxna? Men får man tillräckligt bra betalt är det nog inga problem att vaska fram ofrivilliga labbråttor.

Det är väl bara en tidsfråga innan våra styrande börjar orera om obligatorisk vaccinering av barn, något flera Moderatpolitiker redan fört upp på riksdagens agenda och får inte det människor att reagera samt säga ifrån, är det nog ingen som kan väcka befolkningen ur masspsykosen som ligger likt en våt filt över landet.

#ifyoutoleratethisthenyourchildrenwillbenext

#rörintemittbarn

#followthemoney

https://www.aljazeera.com/news/2021/4/29/biontech-expects-vaccine-trial-results-for-babies-by-september

https://sverigesradio.se/artikel/nu-ska-unga-med-okad-risk-fa-covidvaccin

11 reaktioner till “Barn används som försökskaniner när vaccinföretagen vädrar morgonluft

 1. Helt makalöst att detta helt plötsligt är tillåtet, föräldrar som lämnar sina barn som försöksdjur på detta sätt borde straffas för misshandel, När ska vansinnet ta slut.

  Det är så makalöst svårt att förklara för folk. Man måste förklara så djupt och intyga att man minsann är fullvaccinerad med svininfluensavaccin och lite till, men att dessa vaccin inte passerat FAS 3 försöken. Eh vad menar du? Det är inga vaccin, det är mRNA-genterapi en helt ny teknik. Eh hurdå? Eller följande: jag tar vad som helst, det får bära eller brista dör jag så dör jag? Vad säger man då? Tänk på din 8-åriga son, är det värt risken?

  De flesta jag pratar med har ingen oro alls mot vaccinerna (förutom AZ ibland) och blir riktigt chockade över att man inte tänker ta dessa vaccin. Senast kunde jag också känna mig lite anklagad, typ vilken egoist hon är. Massmedia och regeringen basunerar ut, att det inte går att öppna upp samhället om inte alla vaccinerar sig, det har tydligen fastnat. Så när samhället inte öppnar upp är det såklart de ovaccinerades fel!

  Nu finns det lediga tider i Sörmland för de under 60 år, så det går inte att hinna med att varna alla jag känner, nu när jag fattar att även de som är friska och unga tänker vaccinera sig, för att vara solidariska mot samhället. Eh?

  Gillad av 5 personer

  1. För att se det med positivitet, istället för att gråta, så är det ingen intelligent människa som kommer drabbas av ev. biverkningar från otestad teknologi. När väl de ointelligenta har vaccinerats så kommer förmodligen hela skiten glömmas bort några år, precis som det blev med Pandemrix.

   Fastän beredskapen var lika dålig då som nu, så har nästan inte en djävel röstat för Vetenskapliga partiet som vill höja beredskapen generellt, så även i vården.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s