Miljöpartiets dröm blir sann – Bromma flygplats läggs ned

Se där ja, Miljöpartiet som i åratal drivit frågan om att lägga ned Bromma flygplats – en fullt fungerande och relativt nyrenoverad infrastruktur – verkar nu ha fått sin vilja igenom i och med att regeringen i dag lät meddela att man ska lägga ned flygplatsen till förmån för bostadsbyggande samt så klart för klimatets skull. Klimatminister Bolund kunde knappt dölja sin glädje när han släppte beskedet och jäste på scenen.

Det är väl i praktiken omöjligt att bygga nya flygplatser i Sverige med den klimathets som råder, så nu får Arlanda flygplats steppa upp och ta en större mängd trafik. Men får Miljötalibanerna fortsätta regera lär väl den också läggas ned på sikt då allt som genererar utsläpp ska bort och man mer än gärna saboterar för de branscher som inte är tillräckligt ”gröna”.

Återigen ser vi hur ett mikroparti dikterar villkoren för hur vi ska leva och Socialdemokraterna agerar på nytt dörrmatta precis som med den lama migrationspolitiken, som bygger på såväl öppna hjärtan som öppna gränser. De går med på alla galenskaper så länge de får behålla makten – oavsett hur illa det slår mot landet och skattebetalarna, medan den lallande fårskocken fortsätter ge dem mandat att köra landet i botten år efter år.

#onlyinsweden

#detsovandefolket

#followthemoney

Bildkälla: SVT Nyheter

8 reaktioner till “Miljöpartiets dröm blir sann – Bromma flygplats läggs ned

 1. Eftersom socialdemokraterna inte har någon egen politik och de kan inte stava till politik heller, så blir det att varje förslag som MP kommer fram med köps av socialdemokraterna, stöps om lite och vips så har de en egen politik på pappret tillsammans med MP. Att driva Sverige är HELT ointressant för socialdemokraterna ALLT handlar om makt för dem.

  Gillad av 1 person

 2. Ja det är rent för djävligt att ett lilleputtparti får styra politiken i detta land.

  En gång har jag landat på Bromma. Det var på 70-talet. Flög från Kallax flygplats i Luleå med en militär maskin, en Herkules. Flygtiden var beräknad att ta 1,5 timmar men på grund av att landningsstället hade fastnat, så gick det inte att fälla upp. Flygtiden blev då istället 3 timmar. Herkules är ju ett transportflygplan så några flygplansstolar fanns förstås inte. Vi fick sitta på bänkar efter flygplanskroppen, bänkarna bestod av korslagda platta nylonremmar. Från taket droppade det kondensvatten och bullret från de fyra motorerna var öronbedövande. Herkulesplanet skulle efter landning på Bromma endast tankas och återvända till Kallax, dock fick det flygförbud på grund av landningsstället. En resa att minnas…

  Gilla

  1. ”lilleputtparti får styra politiken i detta land” Överhuvudtaget styrs och drivs Sverige av massa mer eller mindre radikala lilleputt organisationer. Det är som en avskrädes pråm utan roder. Den fluter dit vinden blåser den för dagen.

   Gilla

   1. Jag brukar jämföra dem med hur en skit flyter omkring i en pisspotta.Färgen är dessutom den rätta,ekofascisterna MP är inte gröna men bruna.

    Gilla

 3. Det hade inte blivit av om inte (S) velat det. (Mp) går ut offentligt med impopulära åtgärder som (S) gömmer sig bakom. (S) vill fortsätta dominera Sverige.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s