Nu kan de skylla på barnen för att fortsätta med restriktionerna

Nu har regeringen hittat incitament för att fortsätta med sina ologiska restriktioner även efter sommaren – man använder barnen som alibi. De anses nu bli den grupp som kommer driva på smittan i höst när de flesta vuxna som velat ta vaccin fått sina sprutor och därför kommer smittan att stanna kvar. Det diskuteras nu att elever måste testa sig två gånger i veckan för att få deltaga i undervisningen i väntan på att även barn ska vaccineras.

Av någon anledning diskuteras det väldigt sällan i media om dessa PCR-tester går att lita på fullt ut och en del forskare hävdar att de inte borde användas alls, men ändå vill man tvångstesta elever två gånger i veckan – vilket redan görs i Danmark för övrigt. Vad kommer inte det att kosta och till vilken nytta? Varför gör man inte samma sak varje influensasäsong? Alla experter är dessutom eniga om att vi inte kan utrota viruset eftersom det muterar utan vi får leva med det, så varför börjar vi inte leva med det någon gång?

En annan aspekt är att om nu barnen är så drivande i smittan – hur kan de då få resa fritt? Vaccinpassen börjar snart gälla och barn nämns inte någonstans, vilket ger vid hand att så länge alla över 18 år i hushållet är vaccinerade kan familjer resa utomlands samt således sprids smittan vidare och kanske även tas med hem till Sverige. Dessutom kan även de som är vaccinerade sprida smittan vidare. Varför är det inte fler som ifrågasätter logiken och protesterar mot inskränkningar av vår frihet?

#ologiskt

#followthemoney

Bildkälla: SVT Nyheter

8 reaktioner till “Nu kan de skylla på barnen för att fortsätta med restriktionerna

 1. En flaska rödvin och vandringsleder i de djupaste skogar utgör själslig rekreation i denna tid dominerad av oikofoba vänsterliberaler som tar livslusten ifrån oss.

  Gillad av 2 personer

  1. Hittepåordet ”vänsterliberal” kan vara en stor del av problemet, för ordet i sig självt kan ha vilselett hela vänstern till att bli lika tokliberala som andra tokliberaler i MP, C och L, fastän det inte ligger i deras supportrars bästa klassintresse att fylla Sverige med trasproletärer som segregeras i ghetton och där fångas upp och indoktrineras av reaktionära sektledare, till att bli raka motsatsen.

   Resultatet är en krutdurk. De stackars tokliberala HBTQ-hensen kommer förmodligen få flyga från höghus, till slut. Visserligen ett passande straff måste jag medge, även om lidandet de har skapat för alla förtryckta kvinnor och flickor i förorterna inte kan kompenseras rättvist med endast två sekunders ångestladdat fritt fall.

   Gillad av 1 person

  1. Känns det någonstans igen, historien upprepas fast bara i en ny tappning! Vi mot dom, där är vi väldigt farligt ute med det tankesättet som världens ledare prövar att pressa oss till!

   Gilla

 2. Jag känner spontant hur länge ska man orka med alla radiostyrda individer! Känns snart att man får kapa en Ö snart och bjuda in likasinnade och helt enkelt skapa en frizon!
  Alla är på en och samma mantra, har du tagit sprutan…..har du tagit sprutan och så igen…. Har du tagit sprutan! Fy fan låt mig vara i fred!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s