I Sverige låter vi hellre folk skjuta ihjäl varandra än att riskera att någon blir kränkt

Östjyllands polis meddelar i dag att man ännu en gång infört visitationszoner i ett område i Århus efter flera episoder av skottlossning i det offentliga rummet.

Meanwhile in Sweden… har det skett ännu en dödsskjutning i natt när en ung man sköts till döds i Kista och skottlossningar inträffar varje vecka på olika håll i landet. Men här ska vi inte ha några visitationszoner eftersom det upplevs som kränkande.

Faktum är att alla former av hårdare tag mot den grova kriminaliteten som hela tiden ökar – mycket på grund av den okontrollerade invandringen som studier i flera nordiska länder påvisat – anses kränkande i den humanitära stormaktens högborg och alla metoder där man på något sätt tar i med hårdhandskarna anses vara populistiska samt sägs förvärra saken. Istället skyller vi på socioekonomiska faktorer som behandlas med ”dialog” och ibland korv med bröd.

#onlyinsweden

Bildkälla: Jyllandsposten

14 reaktioner till “I Sverige låter vi hellre folk skjuta ihjäl varandra än att riskera att någon blir kränkt

  1. Det kvittar vad man röstar på när Löfven och Kristersson och Jimmie hänger som kasperdockor i djupa statens trådar.Ett seriöst och kraftfullt altetnativ kan vara Nyans.Muslimer dagtingar inte med sitt samvete och är beredda att försvara ett anständigt samhälle till det yttersta.Stämmer det att Jimmie har en regnbågsfärgad kanslistol som bara är hans? Du som kanske vet?

   Gilla

   1. Gillar man ett samhällssystem baserat på islam så finns det lämpliga länder i Mellanöstern.
    Själv vill jag ha tillbaka ett Sverige före 70-talets dekadens och mångkultur och får välja därefter.
    Men jag inser att den avslutande delen av livet förmodligen får tillbringas i en stuga på kalfjället…

    Gillad av 1 person

   2. Håkan Spångberg,när man tittar tillbaka och menar att det var bättre förr så får man väga in att man sjäkv också förädrats.Du kanske minns skolans skönhet
    så som hon såg ut 1969 men som idag mest liknar en torr hög med löv.Islam har av lyckliga omständigheter varit ett skydd för folket som praktiserar den religionen.Varför tror du att det skulle vara dåligt i Sverige att förbjuda alkohol,förbjuda osunda familjebildningar osv? Det finns inget parti i Sverige idag som står upp för rätta värderingar.Ett parti som vänder sig till i huvudsak muslimer hoppas jag att man kan lita på.Var finns lilla Jimmie? Det kunde ju ha varit ett seriöst parti ifall man inte hade virat in sig i den Israeliska flaggan.Det är dock bra att man visar man står för.Mycket bra tom.Sådana vill vare sig jag eller David Baas ha vid makten!

    Gilla

   3. Vill man ha en samhällsstruktur baserad på islam finns det ett antal länder i Mellanöstern att välja på.
    Men varför inte folkomrösta?
    Vinner din linje så får jag givetvis ta konsekvensen och avlägsna mig.

    Gilla

   4. Det finns inte ett endaste land där islam råder som är demokratiskt. I dessa länder tvingas kvinnor och små flickebarn täcka sig för att inte omedelbart bli våldtagna. Små gossar tvingas klä sig i kvinnokläder och dansa för männen innan de blir brutalt våldtagna. Män har rätt att ha 4 fruar som de systematiskt utnyttjar för sin egen vinning. Kvinnor byts bort mot kameler och boskap för en kvinna i dessa länder är inte mer värd än en kamel. Om dessa länder vore ett föredöme, varför kommer då dessa människor hit?
    Varför stannar de inte kvar i dessa, enligt vissa, paradisiska länder? Hur någon med sina sinnen i behåll vill ha samma samhälle och utveckling här i Sverige är fullständigt obegripligt.

    Gillad av 1 person

   5. Vi har ju demokrati nu och så illa som samhället är nu har det inte varit i mannaminne.Gulfstaterna är inga demokratier men ordning och reda är det där och många åker på semester till Dubai.Demokrati var det ja.Funkar inte Islam här så är det ju bara att rösta bort vid nästa val.Jag tänker ge Nyans en chans.Snusmumriksrna inom M och SD ger jag noll för.Kastraten Kristersson🤮

    Gilla

   6. Fascinerande att någon kan tro att man kan rösta bort islam om den ideologin väl kommit till makten…
    Den svenska naiviteten i ett nötskal.
    Sverige RIP.

    Gilla

   7. Så illa som det är nu har det inte varit i mannaminne, skriver Rolf.
    Nä och vad kan det bero på?
    Kan det möjligtvis ha något litet med invandringen att göra kanske..?
    Polisen i Oslo nämnde för ett antal år sedan att 70 % av familjevåldet sker i familjer som inte kommer från skidåkande nation, inte firar jul, inte dricker sprit och har en annan etnisk bakgrund än den norska.
    Vad mer behöver sägas?

    Gillad av 1 person

 1. Polisen här i Skåne hade ju trafikkontroller från Trelleborg till Hallansåsen.Ett synnerligen effektivt sätt att få fast kriminella.Både kostnadseffektivt och brottseffektivt.Fler och oftare trafikkontroller överallt så att ingen känner sig utpekad och kränkt.Från Djursholm till Rosengård.

  Gilla

 2. Jag vill vare sig ha regnbågsfärgade bänkar eller israels flagga i mitt land.Valet är därför enkelt för mig.Gå och drapera sig i israels flagga på valnatten,bättre att de döper om sig till Israeldemokraterna🤣.Jimmie rabbin Åkesson.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s