Viktigare att människor känner sig inkluderade än att satsa på saker som gynnar medborgarna

Slöseriet med skattebetalarnas pengar fortsätter i Malmö och medan vårdpersonalen krälar i stoftet, operationsköerna ökar, väntetiden till psykiatrin blir allt längre, alltfler pensionärer och barnfamiljer räknas som fattiga, skolorna förfaller med resursbrist och för stora klasser, barnomsorgen inte räcker till, de socioekonomiskt utsatta bostadsområdena växer, integrationsfiaskot kostar skjortan samt den grova kriminaliteten fortsätter göra sig påmind, anser de styrande i Malmö Stad att det är en klok investering att lägga en halv miljon kronor på att måla papperskorgar och bänkar i regnbågsfärger.

Kommunalrådet Andreas Schönström (S), ansvarig för Malmö stads tekniska frågor, försvarar satsningen med att det är marknadsföring för World Pride i sommar som ”man vet kommer att dra in miljoner till restaurangnäringen besöksnäringen i staden”.

Om man kalkylerat med att coronarestriktionerna medfört att många restauranger gått i konkurs samt de som finns kvar har reglerade öppettider samt en nästan obefintlig alkoholservering förtäljer inte historien.

Av de SVT intervjuat i sitt inslag är det i princip bara en kvinna som är positiv medan övriga tycker pengarna hade behövts till annat, vilket verkligen inte är konstigt. Detta slöseri med skattemedel måste få ett slut, men det är svårt att se någon ljusning när de folkvalda verkar ha glömt både sitt uppdrag samt vilka som gett dem mandat.

#onlyinsweden

#stoppamaktmissbruket

#vibetalar

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/malmobor-om-pridefargade-bankarna-valdigt-fargglada

12 reaktioner till “Viktigare att människor känner sig inkluderade än att satsa på saker som gynnar medborgarna

  1. I en diktatur som Sverige som helt är baserad på ideologi går det inte att tillämpa det på politiker och tjänstemän. Sådan gäller enbart vanliga medborgare.

   Gilla

 1. Direkt motbjudande batt Malmös oansvariga maktadel spenderar skattebetalarnas pengar på trams och dekadens samtidigt som skattebetalare i övriga Sverige tvingas betala till Malmös budget.
  Var ska Malmö hämta pengar när övriga Sverige ser ut som Malmö…?
  Sverige RIP.
  Arma fosterland.

  Gillad av 2 personer

  1. Malmö och Sverige kommer förmodligen att följa samma bana som alla andra tidigare diktaturer och kommunistregimer, man intensifierar att konfiskera medborgarnas tillgångar och vad folk producerar. När den plundringen är uttömd lånar man till utgifter och trycker mer pengar. Vi ser tendensen redan nu. Frågan är när medborgarna kommer att resa sig och avsluta processen.

   Gillad av 1 person

 2. Jag vet inte hur partiet Nyans ser på bögasoffor men det kan ju ändå inte bli värre.De skall få min röst 2022 oavsett.Hela den svenska statsapparaten är nerlusad med sexuellt avvikande.

  Gilla

 3. I Växjö lär ”hensen” tiill kommunpolitiker ha lagt gigantiska ägg ur sina kloaköppningar, enligt Växjöpartiet. I relation till det så är bänken vacker, lite färg inte så kostsamt OCH bänken är fortfarande användbar. Man kan sitta eller ligga på den och läsa Svenska Pravda.

  Regnbågen är inte bögarnas egendom. Det är jag som äger regnbågen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s