Ännu en kvinna med blodpropp som vaccinbiverkning och flera äldre covidsmittade trots vaccinering

Ännu en svensk kvinna har nu drabbats av blodproppar i lungan efter att ha injicerats med Astra Zenecas vaccin mot Covid-19. Samtidigt gör svensk press sitt bästa för att få folk att indoktrineras att det inte är någon fara med Astras vaccin, bland annat genom att publicera undersökningar där en majoritet av de tillfrågade hade tagit vaccin från Astra Zeneca om de fått erbjudandet samtidigt som man låter diverse experter intyga att det är en så liten procent som drabbas att nyttan överväger riskerna. Sverige är väl snart det enda land I världen som fortsätter vaccinera befolkningen med Astras vaccin – våra nordiska grannländer har som bekant satt det på is och även flera andra länder.

Jag har tidigare ifrågasatt nyttan med att utsätta sig för en risk genom att injicera ett preparat med okända långsiktiga biverkningar – särskilt när man kan bli smittad ändå och nu har ett äldreboende i skånska Klågerup blivit drabbade med fem äldre som fått Covid-19 trots att alla på boendet sedan en tid tillbaka är vaccinerade.

Trots att människor avlidit eller fått biverkningar även efter vaccination med Pfizers/Modernas mRNA-vaccin får det inte samma mediala uppmärksamhet, man kan nästan få känslan av att det ska tystas ned.

Intressant i sammanhanget är också att man i Forbes Magazine för 2021 års ranking över världens rikaste människor som lyckats bevara eller öka sin förmögenhet under Coronakrisen, hittar nykomlingen Stéphane Bancel, chef för American laboratory Moderna Therapeutics, där han innehar 8% av kapitalet. Med en förmögenhet på 4,3 miljarder dollar tillhör han en av de 25 mest förmögna personerna i Frankrike. Årets tre topplaceringar innehas dock av Jeff Bezos, Elon Musk och den franska miljardären Bernard Arnault.

Uppdatering: I dag på förmiddagen rapporteras det om tre döda på äldreboende i Svedala trots att de var fullvaccinerade.

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet, DN, Free West Media, GP, SVT Nyheter

13 reaktioner till “Ännu en kvinna med blodpropp som vaccinbiverkning och flera äldre covidsmittade trots vaccinering

 1. Det finns en nästan retorisk fråga som poppar upp ”Kan det bli värre?” Och det enda svaret är javisst, mycket. Först testar man AZ´s vax och har för få 65+ för att det skall vara signifikant alltså använder man vaxet för 65- eftersom testet/provet sade OK. Så kommer biverkningar OKK då slutar man vaxa 65- MEN startar vaxa 65+. Redan miljonen främst äldre är vaxade med något….. så då finns det typ en miljon inte vaxade 65+ och då brakar man loss med ett, förmodligen, oprövat vax, enligt ovan. Vad göra om även 65+ får biverkningar….. joo då kommer det klipska att det är farligare, man får värre infektioner et. al. vid sjukdom jmf med vax. Men en vaxad är ju definitivt i en riskzon medan en ovaxad har 10% sannolikhet att bli smittad MAX…. och dessa PSR-tester kan om rätt använda visa att väsentligen lägre andel än 11% av befolkningen har smittan…. OKK BTW just ny säger man ”Vi har gott om vax” och tro f_n det… man har 35miljoner doser och förmodligen mer på G….. och om nu alla vaxas med detta vax…. hur i hela världen har man kunnat köpa på sig dubbelt antal doser jmf med vad som behövs…… vi måste inse att alla utom möjligtvis AT har hamnat i ett rus fram skrivbordet…. och folket lider både av infektionen, sviterna av såväl infektion som vax samt denna plågsamma indoktrinering vars kompass ena dagen pekar norr och nästa vecka söder…. eller snarare nu snurrar visaren runt, runt väldigt fort….

  Gillad av 2 personer

 2. Även om Sverige befinner sig i hjärntvättens apatiska zon så verkar verklighetens allvarliga bieffekter inkräkta på propagandan och vi kan sannolikt se fram emot fler protester mot våra myndigheters hälsovådliga beslut.

  Gillad av 2 personer

 3. Intressant att vården idag inte kan ta till sig information, förrän man har framför sig ”den hårda vägen”. När skall ‘poletten trilla ner’ beträffande vad läkemedelsindustrin förmedlar inte alltid är kopplat till verkligheten, utan handlar allt mer om vinstmaximering. Det har pågått under många år nu inom olika områden …

  Gillad av 2 personer

   1. Tvärt om. Om det skulle ha uppstått problem skulle vi ha fått veta det på nätverken, liknande sociala media, och dom går inte att censurera i Kina som de amerikanska systemen. Meddelanden där går nämligen direkt telefon till telefon, det finns ingen central lagring som i fallet med de amerikanska systemen där någon kan censurera. Sedan finns det ingen ”regim” i Kina som i Sverige, utan ett verkligt välfungerande folkstyre, både lokalt, regionalt och centralt. Vill bara vänligt föreslå lite mindre förtroende för den amerikanska Streicher-propagandan och lite mer förståelse för verkligheten som den utspelas.

    Gilla

   2. Det är ingen åsikt utan en handgriplig erfarenhet och kunskap. Jag är mitt i det, deltager dagligen, och om det står i media att det regnar, man sträcker ut handen och den blir blöt, då kan man väl säga att media talade sanning. Motsatsen gäller.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s