Upprepar man en lögn tillräckligt många gånger blir den sanning

Trots att PK-medias dröm gick i uppfyllelse tidigare i år när Donald Trump bortmanövrerades från presidentposten, fortsätter deras besatthet av deras hatobjekt och i dag tar The Guardian sig ton efter gårdagens anförande av Trump, där han hälsar glad påsk till alla – inklusive de radikala vänstergalningarna som riggade presidentvalet och vill förstöra landet.

The Guardian proklamerar då lydigt att valet inte var riggat, att Trump ljuger, att domstolen avvisat anklagelserna samt att Joe Biden slog Trump med mer än 7 miljoner röster. 🥴

Alla som hängt med någorlunda i turerna efter valet vet att omröstningen definitivt inte gick rätt till och att flera andra länder varit inblandade i lurendrejeriet, vilket flera dokument bevisat. Men eftersom media i en enad front vägrar att skriva om detta och den högsta juridiska instansen medverkar i falskspelet så förtigs sanningen från allmänheten.

Det sägs att om en lögn upprepas tillräckligt ofta så blir det en sanning och det är väl precis den strategin som dessa styrda medier hänger sig åt så ofta de får tillfälle – samma mönster ses även kring både klimathysterin och coronahysterin, där media med gemensamma krafter lyckats sätta en hel värld i skräck.

#followthemoney

https://www.theguardian.com/us-news/2021/apr/04/trump-wishes-happy-easter-to-radical-left-crazies

12 reaktioner till “Upprepar man en lögn tillräckligt många gånger blir den sanning

  1. Håller med och den ynka procenten är ju för att hålla ett öga på dödsannonserna.Man vill inte missa när celebriteter som till exempel Claes Borgström få ny tjänst.Coronan rensar bort gammalt skit.

   Gilla

 1. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Löfvén påstår att ett visst riksdagsparti är fascistiskt, det är också en lögn.
  Lögn nummer två är att om socialdemokraterna inte får styra så är demokratin i fara.
  Sanningen är att visa politiker inte tycks inse vad demokrati innebär.

  Gilla

 2. ”Genom klipsk och konstant anmodan av propaganda, kan folket tro sig se paradiset som helvete, också tvärtom, att beakta den mest eländiga livssorten av livet som paradiset.”
  Man kan tro att socialdemokraternas idégrupp och andra radikala grupper har dammat av boken Mein kampf och har den som inspirationskälla. Använda propaganda som fungerar under 30-talet passar dem perfekt eftersom de inte har många egna ideér själva, och vad passar dem bättre än att vända sig till Satan själv. Eller som Goebbel hade förklarat det ”Den mest briljanta propagandatekniken har ingen framgång om den inte har en grundläggande princip i åtanke hela tiden – den måste begränsa sig till några få punkter och upprepa dem om och om igen” det är precis detta de arbetar utifrån.

  Gillad av 1 person

 3. Det är så ”demokratier” fungerar och överlever. Romarna uppfann systemet, nazisterna fulländade det, och Sverige av idag tillämpar det. Kontinuerlig massövervakning, datalagringsdirektivet, analysera, och om åsikter inte överensstämmer med maktens önskemål justeras det via media med agendasättande journalistik, opinionsbildning och propaganda av maktelitens ”master race” och suprematists . Det pågår dagligen framför era ögon. Ett exempel är H&M bojkotten i Kina där en sanktionerad falsk ”forskare” får sitta på SVT och orera över att något icke existerande politisk parti vid makten i Kina han kallar ”kommunistpartiet” skulle driva bojkotten. För oss som kan läsa de sociala media i Kina vet att det är en gräsrotsrörelse. Folk i Kina har fått nog av dessa falska rykten om ”läger” och ”tvångsarbete” som bevisat inte existerar. Vad väst kallar ”kommunistpartiet” är en folkrörelse som driver landet folkstyre nerifrån och upp. Passar inte Kina som vi vill ha landet och har mycket framgångsrikt byggt det, stanna hemma och odla potatis i parkerna då för att försörja er. Suprematistiska politiska agitatorer och agenter är inte välkomna.

  Gilla

 4. Spelar inte så mycket roll vad som händer, så länge msm har massorna i sitt grepp får vi leva i falsk samhällsbild helt enkelt.
  Folket, vi som ser mellan raderna, hade kunnat organisera oss och kraftsamla mot mediesyndikatet i Sverige. Har försökt, och fortsätter att försöka men måste säga att det än så länge går jävligt trögt att väcka de s.k. vakna svenskarna att agera..

  Fortsättning följer..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s