När man inte har tänkt hela vägen

Är det fortfarande första april hos Sveriges Radio eller är det bara jag som ser problemen med att viruset muterar hela tiden och de turister som kommer till öarna mycket väl kan föra med sig ett muterat virus – för att inte tala om alla illegala migranter som varje vecka tar sig till de Egeiska öarna utan att vara vaccinerade?! 🤦‍♀️🙃

#glädjekalkyl

4 reaktioner till “När man inte har tänkt hela vägen

  1. Fortfarande gäller att vaccinerade kan smitta. Virus och bakterier är att betrakta som opportunister, de tar alla chanser de kan för att sprida sig vidare (de bryr sig inte heller om politiska åsikter och beslut …). I bästa fall slipper den vaccinerade att bli infekterad, men det kan göra berörd farlig, eftersom inga symtom syns.

    Gillad av 2 personer

  2. I Sverige så har ju influensan försvunnit men mutationer av den sk coronan den florerar här ända ifrån Afrika och England.. mycket märkligt.. speciellt när ingen lyckats isolera viruset.. och kan bevisa dess existens

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s