Smittan skyhög i enskilda invandrargrupper men sådant pratar vi inte om i Sverige

Medan regeringen med Stefan Löfvén i spetsen skjuter på lättnader i restriktionerna i ytterligare en månad på grund av de stora smittotalen – något han troligen kommer fortsätta använda som svepskäl resten av året samtidigt som vaccinpropagandan intensifieras trots att varje sunt tänkande individ inser att vi inte kan vaccinera bort ett virus som hela tiden muterar – är det i Sverige tabubelagt att prata om vilka grupper det är som driver smittan.

I Danmark och Norge samt flera andra länder har detta diskuterats öppet sedan en längre tid tillbaka och man har konstaterat att smittan är väldigt hög i enskilda invandrargrupper.

I Norge har man nu publicerat färska siffror som påvisar att 57% av coronapatienterna är födda i utlandet och myndigheterna är nu oroliga över att antalet kommer stiga ytterligare när många kommer hem från påskfirande i utlandet.

FHI:s översikt över smitta på offentliga transportmedel visar att det dagligen landar flyg i Norge med coronasmittade passagerare. Tvärt emot råden om att undvika utlandsresor, har det varit en jämn ström av resande från Oslos flygplats de senaste månaderna. Såväl Oslos kommun som hälsomyndigheterna har försökt nå fram till invandrare, men ändå har den tredje vågen drabbat invandrare hårt och speciellt nordpakistanier samt somalier sticker ut i statistiken.

Vecka 12 var 57% av inlagda patienter på sjukhus med Covid-19 utlandsfödda och bland dessa var 20 födda i Pakistan.

I tisdags avslöjades att vart fjärde flyg från enskilda destinationer hade coronasmittade ombord och andelen var särskilt hög på flyg från Dubai och Istanbul som är viktiga transitflygplatser för resande från destinationer i Asien, Mellanöstern och Afrika.

I mitten av februari var det totala antalet smittade per 100.000 i Norge 906 bland norskfödda respektive 2.312 bland personer födda i utlandet och dessa tal fortsätter öka.

Meanwhile in Sweden… pratar vi inte om detta eftersom man i den humanitära stormaktens högborg inte vill ställa grupper mot varandra, men det krävs ingen större tankeverksamhet för att räkna ut att det är samma mönster i Sverige som i andra länder, särskilt med tanke på det invandrartäta land vi är – att vi dessutom haft öppna gränser under hela pandemin bidrager givetvis till de höga smittotalen som vi tycks dras med.

Vi kan redan nu räkna med en fjärde och femte våg samt fortsatta restriktioner – makthavarna i den svenska eliten kommer göra allt för att suga ut det de kan av den uppkomna situationen där maktmissbruket kan pågå fritt från insyn.

#followthemoney

https://www.aftenposten.no/norge/i/jB2nre/koronasmitten-var-skyhoey-i-enkelte-innvandrergrupper-naa-stiger-den-en

15 reaktioner till “Smittan skyhög i enskilda invandrargrupper men sådant pratar vi inte om i Sverige

 1. Kriteriet för att räknas som svensk enligt vänsterliberalerna är att passera gränsen…
  Samtidigt får vi veta att vi svenskar saknar kultur och om vi mot förmodan skulle ha någon kultur så är den värdelös…
  Sverige RIP.

  Gillad av 1 person

  1. Detta kommer som en feltolkning av Karl Marx. De förvrängde hans teorier på Frankfurtskolan för att djävlas med honom. Numera kallar de eländet för ”kulturmarxism”. Det är givetvis ett felaktigt ord på alla sätt å vis. Det kan liknas vid att svära i kyrkan för en kristen sekterist. Marx och Engels visste om och varnade för just sådant som skulle splittra arbetarklassen.

   Monopolkapitalets agenter har därför infiltrerat hela samhället med det. Det är ganska lätt att känna igen dem. De gör fel fastän de blir upplysta om sin belägenhet, tar inte diskussioner och konspirerar mot och fryser ut den som talar sanning. Se vad de svinen gjorde mot Amineh Kakabaveh i V som sa sanningen om hederskulturens förtryck av flickor och kvinnor eller mot Juholt i S som inte ville bli imperialist! Genom att frysa ut förståndet så kommer stora delar av samhället fastna i monopolkapitalets konfliktladdade narrativ, d.v.s. att olika extrema grupper ska står mot varann i stället för att stå enade mot dem.

   Radikalfeminismen som stolt förtrycker män kommer göra att vissa män ställer sig i orimliga motpositioner fastän jämställdhet är fullt rimligt.

   Den stolt paraderade HBTQ-rörelsen som innehåller en stor mängd grooming-pedofiler gör majoriteten av arbetare spyfärdig och repellerar dem, fastän privata klubbar för HBTQ-individer, men utan publik gromning av barn, givetvis är helt ok. Samma sak med oss heterosexuella. Vi behöver inte äckla vare sig barn eller HBTQ-personer med vår egen läggning heller, men tala om viktigare saker med varann istället.

   Men i detta tjafs och i det allt hårdare samhället flyr många in i extrem sekterism som gör den lydig under sektledare och stiftelser som också göds via monopolkapitalet, ibland t.o.m. genom de drogpengar eller diktaturer.

   Droger och religion fyller exakt samma funktion; Du gör inte uppror, men sitter som förstenad och lallar i ett hörn i inbillad lycka, gärna på inbillade små rosa moln för att tala med änglar, eller i den falska tron att Jesus redan har gjort allting åt dig, men inte för att var en rollmodell som du bör följa.

   Det finns ingen god Gud. De försöker lura oss. Hade han varit god och allsmäktig hade verkligheten inte sett så djävulsk ut som den faktiskt gör. Då hade han inte varit impotent, men ingripit. Om någon Gud finns så finns han i allas våra hjärtan och syns genom våra ingripanden när vi försöker skapa fred, eller avslutar imperialismen och avrättar de som är folkets plågoandar eller ger arbeten i arbetsläger åt de som föraktar arbete och arbetare. Klart att jag blev betraktad som en gud av f.d. kristna. Jag ingrep, det gjorde aldrig deras gud.

   Gilla

 2. Ifall jag vore smittskyddsläkare så skulle jag blanda befolkningen så att lågsmittade grupper blandades med högsmittade.På så sätt når man flockimmunitet snabbt.Ett smittat gäng från orten flyttar in hos journalisterna på Södermalm.Kan möjligtvis David Baas eller Jonathan Leman eller Gellert Tamaz upplåta sina 200 kvm stora lägenheter?

  Gillad av 1 person

  1. Poängen är inte att girigbukarnas välgödda lakejer skall dela med sig, men att du skall göra det och sluta dina dagar som farbror Josef, d.v.s. inga nya kängor och noll på kontot. Jag förstår inte varför folk är emot att skicka sådana där till arbetsläger eller avrättning?

   Gilla

   1. Vi är trots allt en rättsstat och lagar måste till för att kunna skicka dem till arbetsläger eller avrättning.Jag är för en lag där folkförrädare straffas hårt.Dödsstraff är inget alls märkligt och finns som bekant i den största av demokratier-USA.

    Gilla

  2. Hur kan man döma dem för deras brottslighet? I folkdomstolar och i tribunaler.

   Att ex. lura i folket att krigsförbrytelser, i vilka miljontals människor ofta mördas långsamt, är ”missioner” eller ”insatser” så att folket går och röstar på dessa krigsförbrytare är inte enbart lögnaktigt, men givetvis krigsförbrytelse och massmord. Klart att de bör torteras långsamt till döds! DET är rättvisa och DET är kännetecknar en rättsstat.

   En annan sak är ju att politiker INTE stjäl folkets pengar i en demokrati eller gör dumheter med dem, när folket inte är med på det, ex. nu med stödpaketet på 150 miljarder till tyska banker och italiensk maffia. De har inte getts något mandat till det. DET är inte ”demokrati” (folkstyre), men dess raka motsats.

   Gilla

   1. Tål att fundera på men rättstatens principer måste hävdas ifall en lag om dödsstraff för folkförrädare skall kunna införas utan att denna lags legitimitet skall kunna ifrågasättas sakligt.

    Gillad av 1 person

 3. Lyckligtvis(?) så nämnde SR P1 det faktiskt i morse runt kl 06.
  Och det trots att det är 1a april, sedan är det inte säkert att nyheten (?) upprepas under dagen. Nyheter brukar hyfsat till för att passa in.

  Gillad av 1 person

 4. Svenska folket får först betala för icke flyktingar som ändå får
  Asyl. Sen så åker de fram och tillbaka flera gånger per år till det landet
  De säger de flytt. De kommer och visar sig för att få bidrag, sen åker de tillbaka.
  Alla länder har olika sjukdomar som de kommer hit och sprider.
  Nu är det Corona, annars andra sjukdomar.

  Så de riskerar våra liv, våra pengar och vårt land.

  Hör hur somaliska män åker till hemlandet och lever lyx medan kvinnan är
  Här med barnen.
  Anledningen är att pumpa skattebetalarna på massa extra pengar.

  Hör nu hur Afghanistanska illigala får undersköterskor jobb och man sparkar
  Äldre kvinnor, som tvingas lämna hem och går i konkurs.

  Här håller man sig hemma och dessa parasiter sprider sjukdomar med vilje.
  Alla som åkt till Somalia och andra länder under Corona och låtsas vara flyktingar
  Skulle förlora sin rätt att komma tillbaka

  Gilla

 5. Tänk om de som varit ute och rest. Skulle få vård efter alla andra som
  Skött sig.

  Eller som de i Göteborg som hade fest för 250 personer.
  Tänk om man nekat dem sjukvård sände inte följt Corona reglerna.

  Nu hoppas jag ni alla får en trevlig påsk, helg utan sjukdomar och Nya krafter nästa
  Vecka.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s