Larmen om yngre covidpatienter på IVA är en tidningsanka

Se där ja, ännu ett upphaussat skräckscenario som vi kan slå hål på. Bra av SVT för ovanlighetens skull som avvisar larmen som förstorats upp i media genom att granska statistik från Svenska intensivvårdsregistret, som påvisar att det fortfarande är den andra veckan i april 2020 som toppar statistiken över antalet patienter som vårdats på intensivvårdsavdelning på grund av Covid-19. Totalt 1.181 personer lades då in på IVA, varav 9% var i åldrarna 20-39 år.

Andelen patienter som är 39 år och yngre har generellt varit liten sedan oktober, med 1 respektive 7% av det totala antalet patienter på IVA.

Frågan är hur länge till våra styrande uppbackade av media kan hålla liv i pandemin när alltfler börjar ifrågasätta?! Det är på tiden att man öppnar upp samhället och går vidare – bra handhygien samt hålla avstånd sitter nu i ryggraden på de flesta, så låt oss åter börja leva som vanligt och rädda det som räddas kan.

#followthemoney

https://www.svd.se/trots-larmen–farre-yngre-pa-iva

12 reaktioner till “Larmen om yngre covidpatienter på IVA är en tidningsanka

 1. Lämnade faktiskt in en anmälan till MRPS i början av mars för att SR-reportern sa i intervjun med Filip Sjöström att 5000 personer låg på IVA vid tusenmannamarschen…. vilket ju var helt felaktigt om man jämför med SIR….Har inte fått svar ännu. Men det är ju uppenbart att de på myndigheten inte sköter sitt jobb.. Jag heller inte funktion i deras verksamhet eftersom presstödet är en styggelse när allt kommer omkring….

  Gillad av 1 person

 2. Fredliga demonstrationer mot överdrivna restriktioner, slås ned av polisiärt övervåld i flera EU-länder – visar att det är en hel ”kennel begraven” i detta.

  Gillad av 1 person

 3. Att ingen kommit på det förut?! Mycket användbart argument.

  Gilla

 4. Man lär väl heller aldrig få reda på hur låg D-vitaminnivå, eller hur multisjuka de där ”ungdomarna” är eller hur mycket skräpmat de sätter i sig.

  Gillad av 1 person

   1. Kan det bero på att folk inte bojkottar en massa gifter?
    https://www.democracynow.org/2014/2/21/silencing_the_scientist_tyrone_hayes_on

    Med tanke på veckolånga bögtramp, samt att radikalfeminister har börjat förtrycka män som den mest naturliga sak i världen, samt att männen inte kan sätta ned foten och bara smilar som bögar, samtidigt som de har börjat gulla med extrema reaktionära islamister, som bara vill slänga dem allihop från höghus, så vet man att det med stor sannolikhet gått väldigt fel i hjärnorna på dem.

    Men vilka är gifterna som samverkar? Hur fungerar cocktaileffekten? Eller är det bara en media-inducerad masshysteri? Farbror Josef spekulerar och undrar om han någonsin kommer veta Pravda (Sanningen).

    En indikation att ryssarna vet något om saken är att den mycket intelligente KGB-pojken Putin har ställt om allt jordbruk till GMO-fritt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s