Våra makthavare är inte naiva – de vet precis vad de gör

Ibland frågar vi oss hur ända in i glödheta våra styrande politiker är funtade när de ignorerar samhällsutvecklingen och problemen som hopar sig samt medvetet verkar vilja köra landet i botten – är de lågbegåvade, naiva eller både blinda och döva?

Nej då, de gör bara som de blir tillsagda i syfte att senare kamma hem en framskjutande roll i en global storbank, ledande kommission, flådig ambassad eller internationell organisation likt FN, WHO, Internationella valutafonden, Världsbanken med flera. Margot Wallström, Ylva Johansson, Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt är bara en bråkdel av alla de som använt sin politiska karriär som en språngbräda för välavlönade samt prestigefyllda uppdrag hos globaliststyrda organisationer.

Den sistnämnda, som är en globalist ända ut i fingerspetsarna, har genom åren fått otaliga utnämningar och nu senast kan Bildt lägga till sändebud åt WHO på sitt CV.

Tro inte att Ulf Kristersson, Stefan Löfvén, Morgan Johansson, Mikael Damberg, Annie Lööf, Ebba Bush, Per Bolund med flera inte vet vad de gör när de kräver att vi öppnar våra hjärtan och plånböcker på vid gavel samtidigt som de blundar för den utarmade välfärden, eskalerande anarkin och utbredda extremismen – de har siktet inställt på en tjusig post högt upp i makthierarkin.

#illscratchyourbackifyouscratchmine

Bildkälla: Aftonbladet

13 reaktioner till “Våra makthavare är inte naiva – de vet precis vad de gör

 1. Den någorlunda insiktsfulle inser just detta.
  Således är det meningslöst att ”debattera” med dessa oikofoba globalister. De avskyr de suveräna nationalstaterna och har som övergripande mål att avskaffa dem.
  Problemet är att väljarna i val efter val som lydig valboskap röstar fram dessa varelser till maktpositioner.
  Frågan är om de är passiviserade av bidrag och ytlig underhållning, ointresserade av sin samtid och framtid eller verkligen stödjer globalisternas oikofoba, vänsterliberala agenda.
  Kan verkligen folkmajoriteten tycka så illa om sitt fosterland som våra förfäder blödde och svettades för?

  Gillad av 5 personer

 2. Regeringarna i Sverige har förmodligen varit ruttna under många år och ingen eller få har synat dem i sömmarna vilket i sin tur visar hur korrupta media är idag. Sanning är en bristvara på utdöende och om vi vill behålla någon form av demokrati så måste vi ut på gator och torg och kräva vär rätt!!!

  Gillad av 5 personer

 3. Money, money, money is the honey in a richmans world…
  Vilka drar ihop flisen??
  Vad är vi?& vilka lögner ska vi tåla??
  Jo, X-files hade pandemi som tema redan 2016-17…
  Folk blev sjuka av vaccin de tagit/fått..
  Känns temat igen??
  $lump?

  Mvh Per

  Gillad av 3 personer

 4. Många av våra politiker har tappat kompassen när det gäller att vara opartiska och objektiva, Sveriges har ett dominerande och gigantiskt problem och det är att politikerna säljer ut både svensken och Sverige till extra pris skuggorna som erbjuder dem bäst betalning oftast i form av bättre jobb, bättre förutsättningar och en bättre väg till maktens stora boningar. Borta är de som såg till Sverige och svenskarnas bästa nu handlar allt om att sko sig själv, slicka uppåt och sparka nedåt. Påpekar man detta så blir man kallad nationallist, fascist, främlings hatare och nazist själv ser jag inget av detta i det jag beskrev.

  Gillad av 3 personer

  1. Högerpolitik.Vill vi ha mer av det? Det blir nog Vänsterpartiet för mig 2022.Eller Nyans.Förorten har en hel del gemensamt med bruksort och rostbälte.Fattigdom och utsatthet.

   Gillad av 1 person

 5. Jag tror att Bildt är smart och begåvad Han når ju sina egna mål och behöver inte bli fattigpensionär som jag.
  Moral och etik är annat. Eller det samma som personlig vinst nu mera?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s