Ännu en explosion vid ett flerfamiljshus

I det nya Sverige där vi tappat räkningen på hur många gånger regeringen proklamerat att vi ska krossa gängen och statsminister Stefan Löfvén verkar ha övergivit sin tidigare paroll ”Tillsammans för trygghet”, blir det allt vanligare med explosioner vid bostadshus som orsakar allmänfarlig ödeläggelse. Som familj bosatt i Sverige får man räkna med att man kan bo i samma hus som någon som är måltavla för kriminella element så att det finns en risk att man vaknar mitt i natten av en kraftig explosion som krossar rutor, vilket medför att man måste evakueras till en närliggande skola.

Men vi ska inte misströsta när vi har de förtroendeingivande tre musketörerna Löfvén, Damberg och Johansson vid styrspakarna som lovar att de har full kontroll över det som sker samt att det inte finns någon anledning till oro eftersom deras regering med hjälp av nya lagar fångar bovar på löpande band samtidigt som de viftar bort människors uttalade otrygghet. Att verkligheten säger något helt annat talar vi inte högt om och framförallt ifrågasätter vi inte deras misslyckade styrning av landet – hyckleriet fortgår!

#detnyasverige

#vibetalar

#viharvälingaproblem

Bildkälla: Aftonbladet

6 reaktioner till “Ännu en explosion vid ett flerfamiljshus

 1. De tre musketörerna använder samma tillväga gångsätt som en alkoholist, de förnekar, de kan inte bestämma hur mycket de ska ljuga eller när, de tror att ingen ser eller vet, de förringar problemen, de bagatelliserar alla som försöker ändra deras syn, de vägrar inse att de har problem. Inget ont om alkoholister det är en sjukdom, men mig veterligen klassas inte politiker som en sjukdom än, men i vårt sjuka land är det väl bara en tidsfråga.

  Gillad av 1 person

  1. Alkoholism är ingen sjukdom, det är en självpåtvingad vana precis som rökning och användning av andra droger.

   Gilla

 2. Hej Jenny, Följerdina inlägg som är korrekta och mkt läsvärda.
  En petitess: jag skulle inte använda ordet explosion som propaganda medierna änvänder istället för dettätta ordet: sprängningför det är den korrekta benämningen då sprängmedel används!

  Gillad av 1 person

 3. ”-Ropen skalla, livvakt åt alla.”
  Eventuellt ironi, då jag inte tror att det hjälper särskilt mycket. Fast det ger arbetstillfällen i alla fall.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s