Den nya Sverigebilden

I flera länder skedde i går fredliga manifestationer med tiotusentals deltagare och så även i Göteborg, Malmö och Stockholm där människor som fått nog protesterade mot coronarestriktioner, medias brist på saklig information samt våra makthavares såväl bristfälliga hantering som utnyttjande av situationen.

Återigen påmindes man om knäböjande poliser som strök BLM-demonstranter medhårs medan man minsann går hårt åt vanliga svenskar som fredligt står på torg med plakat och utnyttjar sin rätt att protestera.

Vi har poliser som inte vågar åka in i vissa no-go-zoner i Sverige och när korankravallerna utspelade sig i höstas var polisen rätt passiv för att inte elda upp de som deltog i upploppen ytterligare. Kravallpoliser med pepparspray, vattenkanoner och ridande poliser var inte i fronten, men däremot ”dialogpoliser” där de vandaliserande ligisterna drog fram.

Men när vanliga människor fredligt står upp för sin frihet utomhus, ifrågasätter makten och kritiserar medias propaganda tar man i med hårdhandskarna. Samnytts liverapportering påvisar flera omotiverade ingripanden mot främst människor med regimkritiska skyltar och banderoller. (https://samnytt.se/live-tusenmannamarschen-i-stockholm-just-nu/).

Bilderna nedan är mycket talande för Sverigebilden 2021 – dissidenter som inte vill följa strömmen ska kväsas samt hängas ut i media som högerextrema och/eller konspirationsteoretiker, där den övriga hjärntvättade befolkningen som är bortom all hjälp bildar en sorts folkdomstol som med hatiska kommentarer uppmanar till att människor inte ska få vård eller förtjänar att bli sjuka och dö etc då man på allvar inbillar sig att en massiv smittspridning utomhus skapas tack vare dessa sammankomster. Diverse experter och politiker i behov av mediatid passar givetvis på att fördöma initiativet som ansvarslöst samt således elda på polariseringen ytterligare.

Bedrövligt att se och jag undrar hur nöjda dessa verklighetsförnekande medlöpare som inre kan tänka själva kommer att känna sig när de ligger på sin dödsbädd och ser vad de överlämnat för samhälle till sina barn?!

En eloge till alla er som öppet vågade säga ifrån mot överheten och stod upp även för oss andra i en tid när demokrati samt yttrandefrihet ersatts av censur och demokratur! 💪❤

#detnyasverige

13 reaktioner till “Den nya Sverigebilden

 1. Och så har Sozzeriet fräckheten att utmåla oppositionen som en fara för demokratin.
  Tvi vale.
  Men folket slickar i sig bidrag och tittar på Melodifestival och Lets Dance och tänker att jag överlämnar allt till Sozzeriet så blir det nog bra …
  Sverige RIP.
  Sänk skatten. Avveckla bidragen.
  Vad avser trygghet och säkerhet så är det nödvändigt att vanligt folk får beväpna sig då staten och rättssystemet verkar ha abdikerat.
  Modern svensk politik – en manual för hur man förstör ett land.

  Gillad av 2 personer

 2. Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Sätt detta i perspektiv mot BLM demonstrationer och illegala afghan demonstrationer. Det är enbart när folk i fråga sätter den globalistiska diktaturen som Löfven lyder.

  Gilla

 3. En del som kommer att bli brunsmetade och vars arbetsgivare kommer att bli kontaktade David Baas,expoit och sk journalist på Expressen,var ute med kameran.Det borde vara förbjudet för en privat organisation att föra register över hederligt folks åsikter.

  Gillad av 2 personer

 4. När kan vi förvänta oss att politikeradelns och monopolkapitalisternas läkemedelsbolags charader är över? Tog en titt på den totalitära lagen. De påstår att charaderna skall upphöra i mars 2022.

  ”Ikraftträdande-, upphävande-och övergångsbestämmelser
  1.Denna lag träder i kraft den 15 mars 2021.
  2.Lagen upphör att gälla vid utgången av mars 2022.
  3.Den upphävda lagen gäller dock fortfarande för ärenden och mål om tillsyn som har inletts före upphävande” Källa: https://www.regeringen.se/4ae708/contentassets/4c4db1fa37734610bb0644593ecf7de2/covid_19_lag.pdf

  Men med tanke på allt tjafs om mutationer så tror jag att ständiga vaccinationer och drakoniska lagar och 2000 kr för PCR-tester för 72 timmars resepass är här för att stanna mycket längre.

  Anledningen jag tror att det är så är det faktum att inget fokus ligger på D-vitamin, C-vitamin eller skyddsmaskernas effektivitet, vilket skulle kunna underminera alla totalitära fasoner i ett nafs. De vill följaktligen att folk ska smittas, bli sjuka och helst dö i lagom mängder med Covid-19, så att charaderna kan fortsätta.

  Gillad av 2 personer

 5. Ber alla sanningssägare att inte gå in fällan av att slappna av när restriktionerna släpps, då är stunden kommen att växla upp! Vi ser nu är de fundamentala spira men riktiga förändringar kan bara nås när tillräckligt många röster väckts från sömnriket och vi gör med resolut kraft gemensam sak för det som är rätt… Det kommer liksom bara inte hända annars, endast ytterligare illusioner om förändring.

  Vi som satt oss in i bakgrunderna till corona-situationen vet att upprinnelsen är långt planerat av samma krafter som mer eller mindre ämnar förvandla Europa till en livegen socialist-stat. Man är villiga att bedra ett helt jordklot, mörka botemedel som hade kunnat hjälpa tusentals åldringar att leva i år till och till råga på allt trycka i experimentella vaccin i hela mänskligheten…smaka på den sista raden en gång till. Man är villig att göra precis vad som helst för makt och det finns visioner om mer. Undersök WEF, vår regerings kopplingar dit och se att massinvandringen är central del i ett nytt Europa. Ett Europa utan civil ägarrätt, interna gränser heller homogena folkslag.

  Massmedian är ett rent gift, de begår i stort sett brott mot mänskligheten genom att medveten inte ge folket en fullbred bild av verkligheten. Att medveten tysta ner viktig vetenskap om Covid, vacciner, verksamma medel eller nya inskränkande EU-lagar ÄR brottsligt. Om det inte finns lagar för det måste vi införa det, likaså politiska domstolar. Ingen annan kommer göra det åt oss. Vi har av ren förslappning sakta men säkert serverat fritt spelrum till våra ”demokratiska” ledare och de har druckit till fulla muggar. Svenska folket kan och skall kräva att denna folkfrånvända politikerkultur upplöses, innan skadorna blir oåterkalliga.

  Gillad av 1 person

 6. Jag tycker det är helt ok att folk tycker vad som helst.
  Men tänk om många blir smittade.
  Vem är det synd om ?

  den som inte bryr sig och blir smittad och smittar andra.
  Eller den multisjuka som råkar bli smittad av den som inte bryr sig.
  Och vem ska få vård först.

  I början fick vi läsa hur somalier vårdades och dog.
  Samtidigt som många svenska aldrig fick ens komma in
  I sjukhuset och dog hemma.

  Om man tar bilen och kör 200 km i timmen, och vill riskera sitt liv,
  så tänker jag inte stoppa personen.
  Men tar du bilen och samtidigt riskera att köra i hjäl fler.
  Så är det något helt annat.

  Folk får offra sina liv men inte andras.

  Gillad av 1 person

 7. Oavsett vad som är sant eller inte

  Får vi var och en försöka hitta sanningen vi tror på.

  För mycket lögner och maktkamp , har gjort politikerna
  Till ohedliga människor.
  Vi kan inte lita på det som sägs.
  Alla vill vi skydda våra nära och kära.

  Det är en väldigt konstigt medmänsklighet våra politiker har.

  Var ni alla än gör , ta hand om er för era anhöriga.
  Gillar att läsa Jennys och era kommentarer😀😀

  Gillad av 1 person

  1. olisen gör bara vad dom blir tillsagda att göra av politikerna, och polisens måste följa de lagar politikerna stiftar för att begränsa eras verksamhet. Polisen idag är beordrade att övervaka och kontrollera folket, speciellt de som klagar på de kriminella eller på makteliten.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s