Foliehattarna var inte helt ute och cyklade trots allt

Se där ja, ”foliehattarna” hade rätt ändå. Frågan varför friska människor överhuvudtaget ska vaxxinera sig när vaxxinen är så pass oprövade att ingen känner till de långsiktiga biverkningarna (där det främst höjs ett varnande finger för mRNA-vaxxinen), de inte skyddar mot mutationer, risken finns för blodpropp och andra kortsiktiga biverkningar samt de inte ger skydd i mer än nio månader, blir allt mer relevant.

Alla vi som från början kritiserat samt ifrågasatt nyttan med att använda människor som försökskaniner för att gynna läkemedelsindustrin när viruset inte är i den kalibern man vill försöka framställa det som, varken vad gäller dödlighet och smitta, har fått utstå censur, hån samt hat. Men nu när alltmer tyder på att vi haft belägg för våra farhågor känns det ändå inte som en seger – tvärtom känner jag med alla som nu bär på en oro efter att ha fått sin första dos eller till och med är färdigvaxxinerade.

Regeringen ämnar dock inte ge upp vaxxinplanerna bara för att man tagit en tillfällig paus och när så många medborgare slutat tänka själva är det inte svårt att driva igenom. EU har nu beställt mer vaxxin från Pfizer för att prångla ut till medlemsstaterna samtidigt som coronastödpaketet på flera tusen miljarder Euro nu ska betalas – vissa verkar tro att pengarna kommer från himlen, när det snarare är våra barn som de använder som säkerhet för sina otaliga lån. Nu ska hemlösa dessutom vaxxineras i fas 3 och jag försöker skaka av mig tanken på att, som någon tidigare nämnt, man ägnar sig åt utrensning – först de äldre och sjuka, sedan de hemlösa.

Bildkälla: DN, GP, SVT Nyheter

12 reaktioner till “Foliehattarna var inte helt ute och cyklade trots allt

 1. Det är tydligen olika sk batcher och då kan man misstänka att Astrazeneca medvetet tillverkat vacciner med varierande innehåll enbart i experimentsyfte.Detta är ett gyllene tillfälle för Astrazeneca att i stor skala och utan att behöva ta ansvar utföra massexperiment.

  Gillad av 2 personer

 2. Vi kan tycka vad vi vill om vaccinet men när det går prestige i det hela så blir det farligt. Socialdemokraterna har varit sist på bollen under hela pandemin allt från smittspårning till att skydda äldre, de har inte lyckats med någonting de har sagt. Så nu ”ska alla med” oavsett vad det kostar, det känns som de är beredda att offra alla svenskar för att visa att deras politik är den enda ”rätta” och det är nu man bör bli rädd.

  Gillad av 2 personer

  1. Visst, påstått av en av statens ”experter” som vanligt. Samma metoder som en mycket välkänd expert från historien i Tredje Riket.

   Gilla

 3. I Katerinas magasin finns några länkar till protest mot Corona stödpaketet EU som man kan skriva på. Inte att det hjälper när bara SD och V tycks vara mot men det är nog enda sättet att protestera. Eller förstås ”ofreda” politiker.
  Och komma ihåg vilka skuldsatte våra barn när nästa val kommer.

  Gillad av 1 person

 4. https://www.dn.se/sverige/vaccinationsbevis-sa-ska-de-fungera/
  Bra beskrivning med bild. All information om dig finns i en Europeisk databas. Du laddar ner beviset till din mobil. När du köper biljett, går på restaurang, vid mataffären, tar busen, överallt, tvingas du hålla upp den mot en läsare, som kollar i databasen att beviset är äkta. Samtidigt loggas alla dina rörelser, man kan kolla om du har obetalda skulder, finns hos kronofogden, är efterlyst, osv ”med exakta uppgifter om hur man är vaccinerad mot covid-19” och naturligtvis vem man är. Foto kan lätt läggas till, och ansiktsigenkänning. Det perfekta massövervakningssystemet. Jag skannade QR koden, och mycket riktigt, den länkar till en europeiskt webbsajt och databas.

  Gilla

 5. $omliga tror att sk pengar, som vi inte haft på ett tag, kommer från himlen…
  Din frihet handlar om att se igenom detta bla…
  Våra sk pengar är ett betalningsmedel… inget NÅN skall utnyttja för egen vinning…
  Compound intrest-det smartaste människan uppfunnit enligt Ein-$tein, mig veterligen..
  Verkligen?? & Tesla…

  Mvh Per

  Gilla

  1. Propagandan försöker även påskina att himlen idag kallas USA och Gud heter Biden. Samtidigt att helvetet heter Xinjiang och djävulen Xi. Den som vet, det är tvärt om.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s