Ännu en våldtäkt som läggs till handlingarna medan folket lever vidare i sina rosa bubblor

Ännu en dag i det nya Sverige med rapporter från natten som gått med de gamla vanliga attackerna på oskyldiga medborgare som får fortgå med regeringens goda minne – bland annat grov misshandel, mordbrand, rån och framförallt ännu en överfallsvåldtäkt. Denna gång i Strömstad, där en kvinna i 20-årsåldern i natt våldtogs utomhus i ett bostadsområde av en maskerad och för henne okänd man. Polisen vädjar nu till allmänheten om tips.

Budskapet från samhället är solklart – vistas inre utomhus efter mörkrets inbrott eftersom din säkerhet inte kan garanteras, nämn inga detaljer som kan röja gärningsmannens etnicitet eftersom det är rasistiskt och det anses viktigare att visa solidaritet med gärningsmännen än med brottsoffren, informera inte dina medmänniskor om hur rättsväsendet låter grova förbrytare slippa undan straff och tillåter de att stanna i Sverige då det kan innebära att du bryter mot communityregler som genererar en avstängning samt kritisera för allt i världen inte öppet våra styrandes oförmåga att skydda medborgarna och bevara rikets säkerhet då du med stor sannolikhet kommer att betraktas som en dissident i den sociala umgängeskretsen.

Det är trots allt final i Melodifestivalen i dag och det är sådant som är viktigt för svenska folket – vad som händer utanför filterbubblan är inget att bry sig om då det inte händer oss och man i alla väder litar på att farbror Staten håller en skyddande hand över oss.

Tillsammans lever man i förnekelse över hur landet faller ihop som ett korthus eftersom media inte gör sitt jobb och rapporterar om verkligheten, utan istället ser till att våra makthavares förljugna bild är intakt. Ingen förstår att pengarna är slut, landet är på dekis och vi håller på att förlora allt vi tidigare varit stolta över. Det godtrogna folket gräver sin egen grav.

#onlyinsweden

Bildkälla: Expressen

6 reaktioner till “Ännu en våldtäkt som läggs till handlingarna medan folket lever vidare i sina rosa bubblor

  1. ”Det godtrogna folket gräver sin egen grav”. –– Det värsta är att vi som varnat i åratal och har blivit kallade för fula saker – vi ramlar också ned i graven som andra grävt.

    Gillad av 2 personer

  2. Det är som vanligt, de är alltid vi som ska anpassa oss till brottslingarna. Ha inte på er dyra jackor, ha inte på er smycken, ha inte för mycket pengar på kontot eller i plånboken, gå inte ensam och gå inte ut efter mörket inbrott skulle något hända er så får ni skylla er själva och räkna inte med hjälp från polisen för de hinner varken rycka ut eller utreda brott. Visst är det ett härligt land politikerna har gett oss och politikerna är helt ansvarslösa eftersom de inte vet vad konsekvensanalys är eller som det numera heter ”såg inte det komma” och så har det mage att säga att Sverige är fantastiskt!! I vilket jävla land lever de i egentligen eller är de så fruktansvärt fega så inte vill se den verkligheten de har skapat?

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s