Media fortsätter sprida virusskräck

Att stänga eller öppna helt är inte en aktuell fråga i landet där det duttas var och varannan dag, utan vi fortsätter istället med verkningslösa restriktioner vars logik får till och med små barn att ifrågasätta vad i hela friden regeringen håller på med. Jodå, viruset smittar bara mellan vissa klockslag och på vissa platser, medan andra liknande miljöer inte alls är lika utsatta.👍

I dag var det återigen dags när Folkhälsomyndigheten för vilken gång i ordningen kom med nya direktiv om hur många personer som får vistas i butiker, vilket kommer slå hårt mot svensk handel samt att man tar in ordningsvakter mot trängseln på en del ställen, men att stänga skidanläggningar verkar däremot inte aktuellt.

Ingen har väl heller missat experternas varningar om att den tredje vågen nu är här på riktigt och larmen avlöser varandra i kvällens rubriker. Jag såg en undersökning på Aftonbladet tidigare i dag, där frågan om folk var rädda för den tredje vågen visade att en tydlig majoritet var skräckslagna, vilket inte är konstigt med tanke på hur media hanterat allt som rör Covid-19.

Som av en händelse sammanfaller dessutom uppmaningar om att vaccinera även barn mot Covid-19 med att smittan helt plötsligt ökar lavinartat bland ungdomar. Det måste vara slumpen igen.

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet, SVT Nyheter, GP, SVD

22 reaktioner till “Media fortsätter sprida virusskräck

 1. Jag har inget förtroende för journalistiken och undviker så långt det är möjligt att ta del av det de spyr ur sig. Allt för att värna det mentala välbefinnandet.

  Gillad av 3 personer

  1. Problemet är den otroliga störtflod av ständigt varierande påbud som införs diktatoriskt från toppen ned. Det börjar ju bli svårt att hålla reda på vilka regler som gäller just vi detta klockslag och just idag.

   Gilla

 2. ÄSL ser siffrorna inte illa ut MEN det kan finnas nyare siffror som inte kommer ut direkt…..

  12% av testade testar positivt och med PCR-tester dessutom….

  sjukvården (ja förutom de 11.000 som int fått plats förstås)

  Gillad av 1 person

  1. De där PCR-testerna kan de slänga sig i väggen med. Det är bara 50 % chans att de visar rätt om ens det. Syrrans grabb (grabb och grabb förresten han är för fan 44 år) har haft Covid enligt ett test som visade att han hade antikroppar. Då ska man ha i minnet att han testat sig två gånger tidigare men testet visade negativt.

   Gillad av 2 personer

   1. Att använda PCR-test för att testa förekomst av virus, är som att mäta temperaturen med en vindmätare och vice versa … Använder man inte rätt redskap, så blir resultatet fel!

    Gillad av 1 person

   2. Jooo och då hamnar vi på 5% smittade….. och gissningsvis eftersom vi testat så många kan man ifrågasätta den stora smittspridningen…. däremot att det blir stress inom vården är självklart eftervården är så slimmad att man inte ens kan bevilja semester under de månader som den skall tas ut sas…. naturligtvis skulle vården byggas ut igen liksom beredskapslagren et. al. och inte ens efter ett år har man mer än till nöds börjat ta tag i saken…. varje region hade ju kunnat anställa hundratals seniora inom vården under detta år…. 30miljarder avlönar minst 50.000 inom vården……

    Gillad av 1 person

 3. Vad man måste inse är att ”vår regering” och MSM hela tiden arbetar mot oss och för globalisterna med sina sinnesjuka agendor men folket kommer att gradvis vakna inför alla galna restriktioner.

  Gillad av 2 personer

  1. Folket kommer att gradvis vakna? Hur ska det gå till när de befinner sig i koma? Måste till ett mirakel i så fall och mirakel har vi inte sett på flera tusen år.

   Gillad av 2 personer

 4. 500 i butik är ok men sambon och jag får inte sitta vid samma bord på restaurang? Fler ok om du går in från gatan istället för genom centrum.
  Tror det har snurrat till totalt i någons hjärnkontor eller är det kanske tomt?

  Gillad av 2 personer

  1. Ja du Tompa visst är det tomt och innehållslöst. Deras agerande visar med all tydlighet att så är fallet. Det gäller förstås både regering och Folkohälsomyndigheten med Dr Tengele i spetsen.

   Gillad av 2 personer

  2. I bland är det så att man undrar om de testar hur långt de kan driva idiotierna. Lite som det årliga idiottestet, där vi ombeds att släcka ljuset vid en tidpunkt där många ändå går och lägger sig och släcker …

   Gillad av 1 person

  3. 500 i en butik, men om alla befinner sig på samma våning och i samma avdelning är väl inget vunnet. Detta med endast en vid samma bord är väl även det rätt löjeväckande. Om dom är ett par lever dom ju tillsammans, delar samma matbord hemma och förmodligen samma säng. Som man brukar säga, om alla har samma sjukdom smittar den inte. Allt bara visar vilka ägghuvuden som leder i landet, och hur tomt, trångt och dammigt et är på hjärnkontoren. Val 2022. Bestäm er.

   Gilla

   1. elina Det är väl inte så konstigt. Han delar ju ut mängder av bidrag för att köpa och betala för det, och släpper in mängder av röstboskap. Det ger stort förtroende.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s