Antikroppar håller länge och man smittar inte så varför ska alla då vaccinera sig?

Enligt en ny studie har personer som varit sjuka i Covid-19 antikroppar nio månader efter att man varit sjuk, det är låg risk för återinfektion och man sprider inte heller viruset vidare. Ändå är budskapet från våra politiker och media att alla ska vaccinera sig, även de som inte tillhör en riskgrupp eller har underliggande sjukdomar – oavsett om man är frisk eller har haft sjukdomen.

Varför ska människor utsätta sig för ett vaccin med okända långsiktiga biverkningar som måste förnyas varje år, bara för att få ett ”vaccinpass/intyg” som ger dem rätt att resa, gå på idrotts- och kulturevenemang samt äta på restaurang? Det är helt befängt och låter som ett mänskligt experiment.

Dessutom verkar många som vaccinerat sig tro att de nu är helt immuna och kan leva som tidigare, trots att vaccinet inte skyddar från att smittas av viruset och att man kan föra smittan vidare.

I och med resultatet av denna studie torde det vara på sin plats att våra beslutsfattare reviderar sina tidigare rekommendationer om vaccinering, slopar vaccinationsintyg samt lättar på restriktionerna för restauranger och butiker som lidit svårt av ogenomtänkta nedstängningar samtidigt som man uppmanar till fortsatt god handhygien och att hålla avstånd.

Men det lär väl inte inträffa när vi slösat miljarder på att köpa in vaccindoser till befolkningen och måste upprätthålla visionen av att det är en livsfarlig pandemi som hotar människans existens!

#followthemoney

https://www.expressen.se/nyheter/lakaren-antikroppar-haller-lange-och-man-smittar-inte/

37 reaktioner till “Antikroppar håller länge och man smittar inte så varför ska alla då vaccinera sig?

  1. Skulle monopolkapitalister vilja skapa socialism? Ytterst tveksamt. De psykopatiska ekonomisterna vill nog snarare skapa oligarki och kröna sin egen konung, vilket beskrivs i Sion Vises protokoll, tror jag.
   Förmodligen anses väl Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen, där Reinfeldt och Lööf gladeligen har frotterat sig, vara den nya hoven som genom sina företag i monopolställning kommer utöva ”skoningslöst förtryck” som sannolikt kommer införas genom ”gradvis degradering”>/a>.

   Gilla

 1. Europarådets resolution 27 jan
  21. ”Ingen får tvingas att vaccinera sig. Ej heller diskrimineras för att inte vara vaccinerad.. Medlemmarna i Europarådet ska informera medborgarna om detta. Tvångstv ljuger om detta tex Rapport .

  Gillad av 2 personer

 2. Big Pharma med Bill Gates i spetsen vill ha mer pengar från ”kunderna”! Hela den här corona-cirkusen har blivit ett självspelande piano drivet av MSM-media som ägs av samma typer som tjänar pengar på hysterin.

  Gillad av 1 person

  1. Bill Gates kallas i USA ”Farmer Bill”. Han är en av landets största jmarkägare. . Men ännu mer mark äger Jeff Bezos. Han är nu den 25:e största markägaren i USA.

   Gilla

 3. Morgan Johansson, det dödliga viruset i samhällskroppen.

  Det ruttna äpplet i socialdemokraternas korg med övermogen fallfrukt.

  Inget vaccin hjälper, bara total sanering.

  Gillad av 1 person

 4. Nu har SIDA agerat med blixtens hastighet. Biståndet till Myanmar sägs ha stoppats. Kanske frågade någon inte vår regim utan bara gjorde det.
  Myanmar får varje år 300 med miljoner av svenska skattepengar. Varför då kan man undra. De har ju råd med ett starkt försvar vilket Sverige inte har.

  Gilla

  1. Aja,ta det nu lugnt.Hur är det med heroinmissbrukarna på Östermalm som göder och föder de kriminella.Det finns en tråd på Flashback om det hela.En fin dam samlar in pengar för behjärtansvärda ändamål men syftet tycks vara att tvätta knarpengar.Många fina namn finns på hennes vänlista på FB.Journalister och företagare,Bonnier och De Geer.Nyheterna ligger så att säga under näsan på Expressens journalister.

   Gillad av 1 person

   1. Ahhh…..där har vi orsaken till muslimernas och andra utlänningars kriminalitet, äntligen förstår vi….vi måste genast meddela regimen att de kan öppna dörrarna till Sverige på vid gavel nu är det står klart att överklassen på Östermalm är orsaken till allt…..

    Det där med att ta ett vanligt jobb inom tillverkningsindustrin, säg, är det inte något knarklangarna på Östermalm skulle kunna vara intresserade av?

    Gilla

   2. Jag håller med dig Rolf, det finns alltid två sidor av myntet men vi får sällan läsa om den biten, men anledningen till att kriminella gäng kan fortsätta ta in droger i landet är pga hög efterfrågan, där så klart det finare klientelet samt kändiseliten spelar en aktiv roll.

    Gilla

   3. Är det en naturlag att de måste langa knark bara för att efterfrågan finns? Varför kan inte dessa langare ta ett vanligt jobb helt enkelt? Det krävs ju inte så mycket av invandrarna vad gäller detta. De kan ju studera gratis om de vill. De kan ju bara låta bli att både jobba eller langa och vara glada att de blir försörjda? Promenera, dricka kaffe, producera små Mohammed och Ahmed.

    Kom inte och påstå att det är köparnas fel att det är brottslighet, mord, våldtäkter osv. Ska vi blanda in vilka som påverkar kan vi ju börja med att inse att regimen kan låta bli att importera människor som inte kan avhålla sig ifrån brottslighet. Regimen skulle ju också kunna se till att rättsväsendet fungerar. Om det utdömdes straff åt båda hållen minskade det hela.

    En huvudorsak till att fängelsestraff inte har utdömts i Sverige som i andra länder är att kostnaden är för hög. Läs på om detta i dokument och utredningar som ledde till lagar. Detta och att det är synd om brottslingen men inte om offret. Vilken människosyn, fy tusan! Det strider mot allt som har med människan och hennes gemenskap att göra. Varför finns det krig? Bl a för att straffa de som beter sig illa.

    Självklart ska köparna straffas, stenhårt. De som köper prostituerade, de som våldtar, de som skär huvudet av kvinnor, kastar ut dem från balkonger, som skjuter, detonerar sprängladdningar. Just detta är det väl inte Östermalmsborna som är direkt ansvariga för, eller hur? Eller, är dessa importerade människor så svaga i ande och kropp att de inte fungerar som vi andra? Kanske passar de bättre i Afrika t ex då? Varför importerar regimen sådana människor som skadar Sverige då?

    Ert sätt att resonera är löjligt och barnsligt.

    Gilla

   4. Det är inte bara invandrare i de stora kriminella organisationerna som lever på droghandeln.

    Varför är det löjligt att belysa att det finns flera sidor av myntet?

    Gilla

   5. Anledningen till att kriminella gäng fortsätter och ökar importen av droger hänger samman med att de som ankommit landet i stor utsträckning är droganvändare och kriminella. Ytterligare en anledning till ökad drogimport är öppna gränser och en bakbunden tull. Men de som ska stå i strålkastarljuset som de verkligt skyldiga till allt detta är politikerna, som med mer eller mindre öppna ögon låtit och låter detta pågå utan nämnvärd åtgärd.

    Gillad av 1 person

   6. Tompas11,det används droger i alla samhällsklasser och hos alla etniciteter.Du frågar dig varför politiker inte tar tag i det? Det kan de tyvärr inte då de är i egna höga person inblandade.Reinfeldts son tex,de kriminella vet och har hållhakar på våra politiker.Sexköp osv…

    Gillad av 1 person

 5. Självklart kommer det vara möjligt (eller är det redan) att köpa falska antikroppssvar bland alla utlänningarna. Allt annat förfuskas ju och ljugs det om, så varför inte det här också?

  Gillad av 1 person

  1. Hur definierar du en utlänning? Ligger det i DNA eller är det kulturellt eller hur menar du? Ärligt talat känns du som en riktig rättshaverist.Du känns begåvad men nåt fel är det! Man blir rädd när man läser dig.Kolla ditt DNA och se hur utländsk du själv är.Du har väl knappt ens anammat svenskt hut så hur svensk är du? Man får avfärda dig så som man slår bort en insekt.

   Gilla

 6. Så, apropå Jennys artikel. Med studierna som underlag och den tydliga slutsats som ansvariga läkare kommer fram till så bör vaccinet gå till de som inte har antikroppar. Detta eftersom det är brist på vaccin.

  Vi får se om regeringen kan ta till sig detta, troligen inte. Det blir väl ytterligare nån meningslös presskonferens där Löfven skickar fram nån politruk att såga något meningslöst.

  Alltsammans kring Covid är fruktansvärt illa skött. Kanske är det detta som mer än all brottslighet och alla lögner som får svenska folket att inte rösta på S 2022?

  Ingenting är förberett, beställning av vaccin, hur vaccinationen ska gå till osv. Det improviseras överallt. I en fungerande stat hade detta varit klart för länge sedan i väntan på leverans av vaccin. Systemet fungerar helt enkelt inte.

  Gilla

 7. Nu var det en liten undersökning. Alldeles för få för att vara säker. Rent logiskt bör det vara så men hur mutationer sedan påverkar vet vi inte. En alldeles för kort tid än. Och alldeles för snabbt utvecklad vaccin.
  Det skrivs mycket om vaccin. Ett av de bästa – enligt mig – ar:
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/02/a_doctors_view_about_the_new_mrna_vaccines.html

  Förstås det fick inte mig att ändra åsikt, jag vaccinerar mig inte. m man hindras att resa till USA får jag ta en ny funderade.

  Gilla

  1. Hur vet du att undersökningen är för liten? Vilka fakta har du för att påstå det? Vilken kunskap har du att bedöma situationen?

   Självklart har du rätt att tycka vad du vill. Men det är skillnad på tyckande och vetenskap. Det förstnämnda är nätet och tillvaron översvämmad av.

   Vi går nu in i en tid där tyckandet kommer dominera mindre och kunskap och fakta blir mer relevanta. Där har näringslivet hela tiden befunnit sig.

   Gilla

 8. För er som är starka i anden och inte vill ha vaccin kommer här en alternativ behandling. Även för er som inte vill berika kapitalisterna i läkemedelsbolagen.

  Jag kan i förtroende berätta att läkemedelsbolagen kommer få mycket att göra decennierna som kommer. Tror ni att det här är den enda pandemin på länge? Nästa kanske blir dödlig. Då kommer det bli rusning till sprutorna för de flesta.

  Om någon vill utmana verkligheten, besök Afrika och testa er motståndskraft mot Ebola.

  http://www.jordstralningscentrum.se/bertil-p.htm

  Gilla

 9. Det finns två anledningar. Eftersom viruset är nytt så har ingens immunsystem erfarenhet av att bilda ett snabbt försvar, immunitet, mot viruset. Med vaccin får man igång immunförsvaret omedelbart. Med tiden kommer kroppen att träna upp förmågan att snabbt bygga upp ett immunförsvar, och då behövs vaccinet inte längre. Därför skyddar och ökar vaccinföretagen sin vinst genom att införa detta pass/intyg system som tvingar folk att ta vaccinet, och därmed betala BigPharma för det, om dom vill leva ett normalt liv. Vi skall samtidigt komma ihåg Europarådets resolution att man inte får diskriminera ovaccinerade.
  https://www.nyatider.nu/europaradet-slar-fast-i-resolution-vaccinationer-far-inte-vara-tvingande-och-ingen-ovaccinerad-far-diskrimineras/
  Varken vaccin eller immunitet skyddar mot att föra viruset vidare, med det reducerar sannolikheten.

  Gilla

 10. Bra. Alltså bör man testa alla människor för antikroppar och virus, ifall någon går omkring och sprider viruset utan att själv bli sjuk eller bilda antikroppar mot det, för våra immunsystem kan tydligen fungera på olika sätt, om jag har förstått saken rätt.

  De som alltså är superspridare av virus bör i så fall uppmanas att bära mask som skyddar omgivningen, samt ev. behandlas på något vis som inte gör att de riskerar livhanken, vilket vissa vacciner tyvärr verkar orsaka.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s