Bisarrt att kräva att fullt friska människor tar ett vaccin med okända biverkningar

Vaccinationsintyg eller vaccinationspass har diskuterats en tid och även om EU än så länge inte fattat något beslut kring om detta ska gälla inom EU, så har nu den svenska regeringen i dag meddelat att Sverige inför ett sådant intyg som ska bevisa att man vaccinerats mot Covid-19, vilket enligt regeringen kan bli ett krav vid utlandsresor och andra sammanhang som exempelvis kultur- och idrottsevenemang eller restaurangbesök. Således har man gett Myndigheten för digital förvaltning (Digg) i uppdrag att leda ett arbete med en förvaltningsgemensam digital infrastruktur för så kallade vaccinationsintyg, som har målsättningen att vaccinationsintygen ska vara tillgänglig från och med den 1 juni i år.

Varför man framhärdar att intyg ska krävas när man vet att vaccinet inte kommer att utrota viruset är lite märkligt och att människor måste vaccinera sig varje år eftersom vaccinet bara skyddar i ca 8 månader lär generera en saftig nota som ingen pratar om. Dessutom återstår det att se hur långlivade dessa intyg kommer att bli när såväl turistberoende länder som lokala näringsidkare märker av fallande intäkter.

Således tar regeringen i dag ett steg närmare ett ”vi och dem-samhälle” genom att aktivt vilja särskilja människor baserade på hur villig man är att utsätta sig för ett vaccin med okända långsiktiga biverkningar.

Samtidigt låter det helt idiotiskt att på det här sättet indirekt påtvinga fullt friska människor med ett fullgott immunförsvar att utsätta sig för onödiga risker genom att låta sig injiceras med ett vaccin som på sikt kan ge livslånga sjukdomar och på så sätt kommer man även att belasta vården, vilket man egentligen ville undvika från början.

Dessutom kan man fråga sig vilken logiken är när man gör undantag för krav på negativt coronatest för vissa grupper av inresande, exempelvis asylsökande, men svenska medborgare ska inte ens kunna gå på en fotbollsmatch eller restaurang utan att kunna visa upp ett vaccinationsintyg?! 🤦‍♀️

Obegripligt att inte fler ifrågasätter galenskaperna!

https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2021/02/vaccinationsintyg-blir-digitala/

32 reaktioner till “Bisarrt att kräva att fullt friska människor tar ett vaccin med okända biverkningar

  1. Det finns flera bevisat verksamma vaccin, både från Ryssland och Kina. Kina har sex vaccin, ett i fullt bruk som nu har använts på 25 miljoner personer inom Kina, utan ett enda problem, och i flera andra länder, och med en verkan på över 90% till 100%. Kina har även donerat 10 miljoner doser gratis till WHO’s COVAX projekt att användas i utvecklingsländer. Om det är så att det inte blir något vccin i Sverige och Europa på ett år visar väl bara hur oduglig ledningen är. Varför inte byta ut den ledningen.

   Gilla

   1. Omodernt,här använder vi microchip i covidsprutan.Tyglappar och QR låter som nåt skit från förra seklet.

    Gilla

 1. Historien upprepar sig som bekant, om än i annan förpackning, men få verkar ha lärt sig något. För 80-90 år sedan gällde ett stort rött versalt ”J” för vissa utvalda …

  Gillad av 1 person

 2. Kan det vara så här:
  C ertificate
  O f
  V accine &
  ID entification
  (20)19??20,21,22,23 osv….
  Är det vad hela $kiten handlar om-den sk 4:e industrirevolutionen??
  Ger mig f. n på att det blir 666,oxå.
  Proppa människan full med teknik, som gör oss ”patenterbara”, anågons fuktiga dröm, & beroende av nya sk vacciner-do or die.
  Låter spännande, va??
  Bara att kolla in Klaus Schwab & c:o & hans förehavanden på nätet.
  Hört talas om ”friviligtvångsvaccinering”, som bara gäller Svenne/Svea??
  Inte!?
  Skulle nån bli förvånad??

  Mvh Per

  Gillad av 1 person

 3. Hahaha, jag igen…
  Hur kan man rodda med grundlagar utan val emellan??
  Att $känka bort makt ändrades 2002, mig veterligen….När gick vi med i EU??
  Galen?
  Det är egentligen öppet mål…
  Skall vi ta det??
  Rixdagiset är fullt med gangsta & de importerar de sina.
  Missade jag nåt?

  Mvh Per

  Gilla

 4. Någon id’e, Jenny??
  Ramla på & följ spåret?
  Vi är hårt där nu-take it & U can’t leave it…
  Känns det igen??
  … NO $elling & buying..
  Tänk nu.

  Mvh Per

  Gilla

 5. Jo, vad tog Greta vägen??
  Kallt över hela landet, som vanligt… sen tidigare iaf.
  EISCAT, LOFAR??
  Vilka drar in kulor??
  På något VI bekostat??

  Mvh Per

  Gilla

 6. Det är inte alls bisarrt! Så är det att leva i en demokrati.

  Det var många som protesterade och klagade när man i Sverige började med vaccinationsprogram för barn på Barnavårdscentralerna. Se program här https://www.1177.se/Dalarna/behandling–hjalpmedel/vaccinationer/vaccinationsprogrammet-for-barn/

  Självklart vill ett samhälle skydda sig och sin befolkning. En massa ovaccinerade som sprider smitta får räkna med konsekvenser. Så fungerar demokratin.

  Om nästa pandemi visar sig vara starkt dödande kommer det nog bli färre som tycker det är bisarrt att följa myndigheternas uppmaning till vaccination. I Sverige är det alltför många som inte följer lagarna överhuvudtaget. Det är därför landet är i förfall.

  Alla dess konspirationsteorier om allt möjligt……världen är för djävlig utan att några behöver hitta på ännu mer. För många är för naiva och har inte förstått hur djävlig världen är. Det verkar som många först nu vaknar ur nån slags Törnrosadröm.

  Gilla

  1. Fascinerande att du som har sådan avsky mot media och staten annars inte sett igenom dimridåerna den här gången. Är det månne för att farbror Jimmie uppmanat alla att vaccinera sig?! 😇

   Gilla

  2. Både vaccinerade och ovaccinerade kan sprida smitta. Vaccin fungerar enbart så att det förhindrar sjukdomen att bryta ut, begränsar den, men en vaccinerad kan ändå bära på smittan och föra den vidare.

   Gilla

   1. Jag kallar den diktatur. I en demokrati har alla inflytande på de beslut som berör dom. I en diktatur har dom inget inflytande. Så fungerar det i Sverige.

    Gilla

 7. @Realist
  Har vi haft en 1:a pandemi???
  370 död under 60 år….
  Vad jagar du/ni???
  Vem vill BESTÄMMA.?
  Sweet sister…
  Jag?

  Mvh Per

  Gilla

 8. Sverige är fortfarande en demokrati med grundlagar och hela köret. Det är bara det att S under de 60 år ca de varit vid makten har förvandlats från ett normalt demokratiskt parti till ett parti med klart totalitära, antidemokratiska och mycket obehagliga drag. S iakttar inte demokratins spelregler. Fega oppositionspartier utom SD låter dem hållas även om många borgerliga ledarskribenter börjar ta bladet från munnen.

  S försöker nu snygga till fasaden inför valet 2022. Dessutom är de tvungna att direktiv från EU, WHO osv. Det skulle se FÖR märkligt ut för omvärlden om de gjorde annorlunda. Det räcker med den galna strategin för Corona, alla våldtäkterna, alla morden och allt annat. Om om världen inte såg vad som händer här kan ni vara helt övertygade om att de skulle försöka fortsätta styra Sverige som de styr Malmö.

  Vi har en justitieminister som begår lagbrott och som borde avsättas genom den demokratiska funktionen misstroendeförklaring.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s