För svenska folket har det ingen större betydelse vem som utses – same shit different name

Även denna söndag bjuder på ett ganska begränsat nyhetsflöde, men dagens stora begivenhet torde vara att Miljöpartiet i dag ska välja ett nytt kvinnligt språkrör som ska ta plats bredvid Per Bolund.

De enda som kan tänkas ha fjärilar i magen inför detta är deras begränsade väljarskara där de större tidningsredaktionernas medarbetare dominerar. För oss vanliga skatteslavar är de bara en obehaglig påminnelse om hur ett litet mikroparti med extremistiska undertoner som saknar brett stod hos väljarna under mycket lång tid tillåtits styra Sverige åt pipsvängen, med en urgröpt välfärd som resultat.

Här är kandidaterna:
*Asylaktivisten Annika Hirvonen som slåss hårt för att alla ensamkommande afghanska män utan skyddsskäl ändå ska få stanna i Sverige samtidigt som hon strävar mot öppna gränser. Har bland annat sagt att vi inte kan sätta ett tak för hur många människor som ska få skydd i Sverige eftersom det skulle urholka asylrätten.

*Den radikala Rebecka Le Moine som vill att alla Sveriges medborgare ska få en basinkomst samtidigt som hon propagerar för arbetstidsförkortning – tydligen utan en tanke på hur detta ska kunna finansieras och som grädde på moset vill hon ge juridiska rättigheter åt naturen.

*Klimataktivisten Elin Söderberg är den mest okända kandidaten, som dessutom saknar erfarenhet från riksdagen. Hennes hjärtefrågor är klimat, miljö, jämställdhet och migration, med siktet inställt på att hejda klimatkrisen som hon ägnat hela sitt liv åt att försöka lösa.

*Föhandstippade partisekreteraren Märta Stenevi vill bredda partiet för att försöka öka förtroendet för Miljöpartiet och dess politik samt bli tydligare med vad man vill inom andra områden utöver klimatpolitiken. Inget negativt lyfts fram om henne av SVT, men hennes Twittersida ger vid hand att hon tycker att Trump är livsfarlig, anser att SD är ett hot, glädjer sig åt att en könsneutral föräldrabalk införs, ogillar KD:s ställningstagande i abortfrågan samt vill absolut inte se hårdare tag för att stävja den eskalerande ungdomskriminaliteten. Den perfekta kandidaten med andra ord.

Med drygt ett och ett halvt år kvar till nästa val, är det med bävan man tänker på hur mycket mer skada miljönissarna kommer att tillfoga landet och dess invånare innan de förhoppningsvis kan förpassas på sophögen där de hör hemma.

Hur många mer obefogade skatter ska man tvinga på befolkningen? Hur många miljarder ska de få spendera på påhittade klimathot? Hur kommer elbristen slå mot Sverige när vi saknar kärnkraft som kan försörja oss och istället måste importera kolkraft? Hur många vindkraftverk kommer Bolund påtvinga kommunerna? Hur ska vi få fram de miljardbelopp som Miljöpartiets galna migrationspolitik kostar oss varje år?

Det är rent förfärligt att det här maktmissbruket tillåts få fortsätta och bara det i sig borde vara en anledning för folk att inte rösta på Socialdemokraterna nästa gång eftersom S möjliggör att Miljöpartiet får sitta i regeringen och år efter år sänka landet i botten.

#vembetalar

#stoppamaktmissbruket

Källa: SVT Nyheter

9 reaktioner till “För svenska folket har det ingen större betydelse vem som utses – same shit different name

 1. I Pajaslandet Absurdistan är det ett parti med ca 3% av väljarna bakom sig som sätter agendan och styr.
  Ett sådant land är dömt till undergång.

  Gillad av 1 person

 2. Den manlige MP-väljaren, en utrotningshotad art.

  Så även i ledningen, snart bara kvinnor med stor kärlek till alla andra folk än svenskarna.

  Gillad av 1 person

 3. Varför går S inte ut och säger att i Sverige har vi en fantastisk ambulanssjukvård. Välutbildad personal och bra organisation. S borde tydligt säga ”ambulanssjukvården ska INTE privatiseras”. Visste borde vårt socialdemokratiska ”arbetarparti” säga så? Det kommer de inte att göra. Om saken kommer upp blir det SD som säger så.
  S har nu en förfärande historia av att ha hjälpt till med privatiseringar av sådana nyttigheter som borde förblivit i allmän ägo! Just därför att det är basnyttigheter där staten, samhället bäst hanterar det. Så att alla över hela landet kan få del av nyttigheterna. Alla betalar ju skatt.

  Att sälja ut och privatisera ambulanssjukvården är bara att stjäla pengar från det allmänna. Det fungerar sämre, blir mer ojämlikt över Sverige samtidigt som pengar förs ut ur landet till nåt skatteparadis.

  Så, varför uppträder det gamla arbetarpartiet socialdemokraterna på det här viset? Låter extremistpartiet de gröna djävlarna, landsförrädarna få förstöra Sverige?? Jo, för de älskar makten, de har inte en tanke på att släppa den, kosta vad det kosta vill.

  Gilla

 4. Alla sekter är lika farliga, men just miljösekten är bara inte farliga de är bland de mest omdömeslösa personer som går i ett par skor. De förstår inte ens själva att de är marionetter åt globalisterna och deras drömmar om att styra världen. Hade de förstått detta hade de lagt fokus på något som finns ex alla utsläpp i u-länderna som framställer medicin och kläder. Då hade de jobbat mot Big Pharma och Big Food inte för dem, men dåren ser inte samma träd som den kloke.

  Gillad av 1 person

  1. Du underskattar intelligensen hos de ledande i MP. De är helt medvetna om vad de gör. Medlemmarna är kanske troende, men ledningen, absolut inte! Jag stöter hela tiden på den här ”förlåtande” inställningen. ”Det är misstag, de förstår inte” osv. Det är NI som inte förstått hur makten är. Makten är alltid ytterst medveten om vad den gör, tro inget annat. Det krävs en hel del av både intelligens, vilja och målmedvetenhet och cynism för att komma till toppen. För att bli ledare inom MP. De skiter väl i ”Big Pharma” och allt det där. Det är NI som är naiva och inte förstår vad som krävs för att vara med där uppe. Naiva är det minsta de är.

   Gilla

 5. För tusan, MP är inte ett miljöparti!!!! Titta på vad de åstadkommit! De har, dessa 4 % av Sveriges befolkning, importerat främmande människor! Flera miljoner! För tusan, DET är vad de ägnat sig åt. Enligt nya språkröret (vilken löjlig titel) ska de nu börja bry sig om barn och barns rättigheter. Vi kan nu förvänta oss import av inte skäggbarn utan riktiga barn! Börja göra plats för dem och förbered er på snyftretorik!

  Gilla

 6. Mp är ett gäng galningar som saknar manliga vänner
  eftersom de måste importera.

  Att världens största hot är människorna och att Afrikas befolkning kommer att
  Fördubblas. MP verkar de tro rädda världen med att importera dem till Sverige
  Och ge dem massa bidrag så de har mat och kan producera ännu fler barn
  Medan svenska folket svälter.

  Att ett 4 procents partie som har 96 procent mot sig och påstår sig
  Värna mänskliga rättigheter och demokratin.

  Inte inser att
  Är de största hotet mot demokratin och mänskliga rättigheter .
  Och har en fruktansvärd människosyn som tycker att svenskarna ska skava
  För att rädda hela världens lata människor.
  Man kan inte och har inte tid att jobba om man skaffar massa barn.

  Gilla

 7. Ett ypperligt exempel på hur propagandan används för att styra. Bröd och skådespel sa romarna. Pöbeln skall kraftfullt uppmärksammas på vad dom skall veta, tycka och göra, och än mer kraftfullt avledas från att ens tänka på vad dom inte borde veta. Varje diktaturs grundläggande dogm.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s