En Norgehistoria?

När man inte trodde att den här dagen kunde bli värre så nomineras Black Lives Matters till Nobels Fredspris 2021 för sitt sätt att kräva systemförändring som spridits globalt.🤦‍♀️😄

Nej, det är tyvärr ingen Norgehistoria förutom att nomineringen gjorts av den norska stortingsledamoten Petter Eide, som för övrigt företräder Socialistisk venstreparti – systerparti till Vänsterpartiet – så det kan förklara varför man nominerar en våldsbejakande vänsteraktivistorganisation till ett fredspris.

Men med tanke på att man nominerat Greta Thunberg och hennes aktivistorganisation Fridays for future till fredspriset två år i rad samt såväl krigarpresidenten Obama som bluffmakaren Al Gore vunnit fredspriset tillsammans med FN:s köpta klimatpanel IPCC, så är det inte alls omöjligt att BLM blir årets storfavorit att kamma hem priset.

#followthemoney

https://www.theguardian.com/world/2021/jan/29/black-lives-matter-nobel-peace-prize-petter-eide-norweigan-mp

9 reaktioner till “En Norgehistoria?

 1. En av flera [fasc.] grupperingar utav Soros fotsoldater som är tänkt att få ett fredspris? Vilken parodi! Deltagarna i den norska Nobel-kommitén utses just av Stortinget. Läge för att än en gång befästa Fredspriset som ett politiskt [korrekt] pris? Det är redan allt för många utdelade …

  Gillad av 1 person

  1. Ja men för tusan, ge BLM fredspriset! Det utmärkande för pristagarna är att de tystnat och närmast dött efter ceremonin. Så ge för tusan BLM fredspriset så vi blir av med dem. Både Palmepriset och fredspriset ett och samma år borde garantera att BLM både avlider och försvinner för gott. Eller, ge hela Afrika fredspriset med en gång Låt Norges befolkning få fredspriset mot att de flyttar till Afrika. Vad som helst. Kanske kommittén för fredspriset ska få sitt eget pris? Vår kung kanske ska få priset? Han gör ju inte en fluga förnär. Tegnell? Eliasson? Löfven den stora fredsmäklaren? Fast ännu hellre, ge priset till Corona! Hon har ju verkligen fått hela världen att lugna ner sig. Eller, lägg ner hela fucking idén! Pris i fred, en sån sjuk ide! Bara för att de råkar ha pengar och är avundsjuka på de riktiga Nobelprisen.

   Ge fredspriset till Jenny så hon kan få ett friår och hinna gå på krogen eller så.

   Gilla

  1. Och gemensamt söker de dominera och härska. Så blåser vindarna nu. Men det kommer väl alltid finnas människor som anser sig kallade att både förstå bättre än andra och dessutom tar sig rätten att med våldsmetoder genomföra sina idéer. Sådana människor känner sig säkert utvalda, kallade på från någon högre instans. Lenin och sedan Stalin kunde inte hitta på en egen idé så de stal tysken Marx idéer, omformade dem och skapade ett av de värsta helvetena för människor jorden skådat.
   Det är i bakvattnet av detta som V och S simmar runt. Bredvid simmar Guds rätta och sanna gökar, miljöpartisterna. De säger inte ko-ko utan vi vet, vet…..De är också kallade av nån gud tror medlemmarna. Fast de i toppen vet att den enda guden de tjänar är det gamla vanliga, kärleken till makten och pengapåsen. Fasaden rämnar nu så sakteliga. Pokerbluffen är nu synad och avslöjad.

   Det har varit riktigt kallt inatt i Sverige. Det har inte blåst just någonting alls heller. Undrar hur mycket koleldad el som importerats från Danmark, Polen och kanske andra länder också? Det trixas förstår ni med dessa siffror också förstås.

   Heja vårt landslag i handboll i Egypten! Än finns det kraft i arm och mod i barm!

   Gillad av 1 person

 2. Jag tror kampen stod mellan BLM, Boko Haram, AFA eller IS för några kritiska motfrågor från vår vänsterpropaganda SVT/media ställs helt enkelt inte till dessa grupper. Men satan i gatan om man tillhör andra sidan, då blir man uthängd, avskedad och bespottat.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s