Det blir allt svårare att blunda för det pågående folkutbytet

Att svenskar är på väg att bli en minoritet i sitt eget land började diskuteras på allvar när statistik år 2002 konstaterade att 92% av befolkningsökningen i Malmö bestod av utrikes födda och 2018 cementerade SCB:s siffror detta faktum när personer med svensk bakgrund visade sig vara i minoritet i Malmö kommun, med 153.903 personer med svensk bakgrund vs. 185.410 personer med utländsk bakgrund. Folkutbytet har inte direkt minskat sedan dess och trenden breder ut sig över landet.

I dag släppte SCB sin årliga statistik över nyfödda i Sverige och intressant att notera är att Mohamed numera är det näst vanligaste pojknamnet i Blekinge – en av de regioner som för övrigt kämpar med växande konflikter mellan svenskar och invandrare, där Ronneby utmärkt sig. Förra året rapporterade dessutom SR att det numera finns förskolor i kommunen som nästan bara har arabisktalande barn.

Att det finns många barn i Sverige som inte kan svenska när de börjar skolan trots att de är födda i landet är oroande i sig och väckte stor uppmärksamhet förra året när mediakåta politiker tävlade om några minuter i rampljuset för att få tillfälle att beklaga utvecklingen samt bygga luftslott om hur vi ska motarbeta detta ovälkomna fenomen. Men märkligt nog ska våra makthavare trots fakta på hand ändå fortsätta med samma oansvariga migrationspolitik som kommer garantera ett fortsatt högt migrationsflöde till Sverige samtidigt som vi uppenbarligen varken klarar av att hantera de som redan är här – ett problem som eskalerat i decennier.

I vilket annat land i världen hade folket slagit bakut för länge sedan när de sett vartåt det barkar och de fega uslingar som försatt oss i klaveret hade sparkats ut ur maktens korridorer omgående. Men det här är Sverige där det är fult att värna om sitt eget folk, där vi är tuktade att tycka så som media instruerar oss, öppna våra hjärtan för mångkultur oavsett hur högt priset är, visa solidaritet med allt som inte gagnar det egna folkets behov samt alltid betala utan att knussla – det är trots allt bara ett land i spillror vi överlämnar till våra barn och den stora massan orkar inte bry sig. 🤷‍♀️

#viharvälingaproblem

#detnyasverige

https://www.friatider.se/mohamed-nast-vanligaste-pojknamnet-i-blekinge

2 reaktioner till “Det blir allt svårare att blunda för det pågående folkutbytet

  1. I Mellanöstern ”äger” klaner etc olika stadsdelar och verksamheter. Malmö är ett klanägt område, ett muslimskt område. Beirut är uppdelat mellan 3-4-5 olika grupperingar. I Malmö styr klanen socialdemokraterna än så länge. Men snart är de borta från makten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s