Att människor dör i samband med vaccinering borde vara lika viktigt att rapportera om som hur många som dör av och med Covid-19

Antalet dödsfall som rapporterats in till Läkemedelsverket som misstänkta biverkningar av coronavaccinet ökar från 23 stycken i måndags till att nu vara uppe i 42 dödsfall och avser personer som har avlidit som en misstänkt biverkning av Covid-19 och ”spontant” rapporterats in till Läkemedelsverket.

Det är märkligt att endast alternativ media rapporterar om dödsfallen medan svensk massmedia förtiger det. Vill man inte ge svenska folket hela bilden och rapportera opartiskt? Men ska vi särskåda spektaklet kring coronahysterin så rapporterar man bara väl valda delar som syftar till att 1. få folk att göra ”rätt” val och 2. generera så många klick som möjligt.

Som av en händelse fick för övrigt Bill och Melinda Gates propagera fritt för massvaccinering i Expressen Debatt i går trots att de har flera lik i sin garderob. Men etablissemanget har länge gett Gates en officiell plattform trots att han inte innehar någon politisk post och mainstream media rotar lika lite i Gates tvivelaktiga kopplingar som i Bidens smutsiga affärer och över alltihop svävar Kina vars garderober man inte heller har för avsikt att inspektera trots att bevisen finns framför näsan.

#followthemoney

https://www.friatider.se/42-svenskar-doda-efter-coronavaccinering

15 reaktioner till “Att människor dör i samband med vaccinering borde vara lika viktigt att rapportera om som hur många som dör av och med Covid-19

   1. Beror väl lite på vilket vaccin. Inga problem har rapporterats när det gäller de ryska och kinetiska vaccinen som framställts på traditionellt sätt. I Kina har nu 22 miljoner vaccinerats. Alla problem tycks vara kopplade till mRNA vaccinen.

    Gilla

  1. Jag. Dessutom är jag allergisk och har lätt att blöda, hållit på att dö av annan vaccin (pest) så jag är lyckligen diskvalificerad enligt ”vetenskapen” och behöver inte ens tänka på det. Så skönt.

   Gillad av 2 personer

  2. Jag kommer inte ta vaccinet. Jag misstänker att jag har haft en lätt Covid-19, och därför kanske kan vara smittsam ibland. Jag kommer heller inte betala för en massa onödiga tester. Jag har däremot en mask som även filtrerar utandningsluften med hänsyn till gamla och sjuka och den nedmonterade beredskap som folket har röstat för i tre decennier. Jag lägger även lite pengar och tanke på att få i mig vitamin C genom äpplen, apelsiner och tillskott, samt D genom en UVB-lampa och zink genom havregryn. Så försöker jag ut och röra på mig varje dag.

   Gillad av 1 person

 1. Jag har intrycket att läkarkåren har det väldigt svårt nu.

  Jag har haft flera kontakter med sjukvården den senaste tiden. Läkarna är superstressade och nedstämda som jag aldrig tidigare upplevt.

  Gillad av 2 personer

 2. Jag hade en läkare som hade förordat vaccin till kompis dotter taget ”$vinfluensan”…
  Det blev inte bra, enligt hans utsaga…
  Varför berätta han det för mig??
  Ingen aning… så gjorde han..
  Varför??
  Mycket bra läkare…

  Mvh Per

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s