I det nya Sverige kan man inte ens tanka bilen utan att bli rånad

Det går inte en dag utan att befolkningen utsätts för grova brott i det nya Sverige samtidigt som våra styrande pratar vitt och brett om hur man gör allt i sin makt för att stoppa det som pågår. De flesta har insett att loppet är kört och att vi numera bor i ett laglöst land där våra politiker topprids av kriminella drägg, men det kuvade folket fortsätter ändå göra sin plikt och håller tand för tunga.

I morse blev en man exempelvis konfronterad av två beväpnade män när han tankade sin bil i Arendal och männen tvingade till sig bilen samt mannens mobil och plånbok innan de körde iväg från platsen.

Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i region Väst, gör sitt jobb och slätar i vanlig ordning över det som hänt genom att säga att det inte finns några uppgifter om att det skulle vara riktat på något sätt och att det händer att folk blir rånade på sin bil när de befinner sig i närheten av den. 👍

Det är precis som med allt annat – det händer att barn blir knivrånade på sina jackor/mobiler/cyklar/mopeder när de befinner sig utanför hemmet, det händer att folks bilar bränns upp, det händer att kvinnor våldtagas under hundpromenaden, det händer att det sprängs utanför villor och husportar, det händer att oskyldiga människor misshandlas eller skjuts ihjäl för att polisen inte kan skydda befolkningen och så vidare.

Men det har alltid varit så här enligt vissa så nu säger vi trevlig söndag!

#onlyinsweden

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/man-r%C3%A5nad-p%C3%A5-sin-bil-1.40385921

8 reaktioner till “I det nya Sverige kan man inte ens tanka bilen utan att bli rånad

 1. ”Det har alltid förekommit ”
  ”Sverige har aldrig varit tryggare”
  Jag skulle uppskatta en så ärlig kommentar som möjligt från Morgan.
  Det ser inte så bra ut, just nu.

  Gilla

  1. S Eriksson, det här är visst till dig? Du önskade en ärlig kommentar, tror det är den som jag fick av misstag. Hälsningar Realist

   Bästa herr/fru/fröken/hen/transperson S Eriksson!

   Du önskade en ärlig kommentar från mig. Låt mig säga såhär! Det gläder mig. Vi vill ha aktiva medborgare som gör sina röster hörda även när det inte behövs. Vår ambition är och alla har rätt att känna sig trygga. Vi har avsatt pengar och startat en utredning och Sverige har aldrig varit mer jämlikt. Vi inom regeringen har lagt ett förslag om säkerhet som motarbetas av Sverigedemokraterna. Vårt mål är att alla ska känna sig säkra på arbetsplatsen utan diskriminering. Rasismen är utbredd och frodas fastän vi håller allt kärt. Alla ska ha rätt att kunna handla utan att vara rädda för rasister och vi har hjälpt människor undan fara i vår blir det ljusare och vi har lagt ännu en milsten under grunden av tillit.

   Hälsningar
   Justitieminister Morgan Jossahonnanon

   Gilla

  2. Och samtidigt fortsätter väljarna att rösta på samma patrask till att (för)leda det forna landet Sverige. Indoktrineringen fungerade förträffligt i Tyskland förra seklet, den fungerar lika bra i dagens Sverige. Ni kommer nog aldrig att få uppleva ”Projekt Rensa”.

   Gilla

 2. Nää, precis så är det! Dubbelrånad faktiskt! Först av miljöpartiets skatter, sedan av gangsters. Har man tur kommer man helskinnad kroppsligt från en tankning och med tunnare plånbok.

  Det gäller att se sig om och tänka sig för.

  Gillad av 1 person

 3. Minst fyra bil rån har jag läst om senaste månaden och vet att det var
  Tre kvinnor, en lyckades fly .

  Mord, våldtäckter, rån, misshandel, kränkningar, uteslutningar, hot,
  Plundring, förstörelse, begrägerier, bombningar .

  Det är ett inbördeskrig mellan flyktingarna om svenska områden.
  Svenska folket och staten tittar på och blir plundrade.
  Det är ekonomiska , psykisk, och ,fysisk terrorism mot Svenska folket.
  Ny val hoppas jag på och ett Sverige vänligt partie.
  Kanske kan vi låna Danmarks regering.
  Eftersom vår är handlingsförlamad.

  Gilla

 4. Amerikaniseringen av Sverige har nått en ohållbar nivå, men ändå tror jag att många av de korttänkta egoister som kör stora förvuxna bilar, förmodligen p.g.a. av för små penisar, ändå förtjänar att bli rånade, för de är medskapare av situationen, även om den emotionella viljan till överkompensation förmodligen inte är självförvållad.

  varför bör de bli rånade? Antingen är de för massmigrationen av kriminella, eller så är de för ett ojämlikt Sverige, eller båda delar. De ser ned på människor som har drabbats av den samhällsutveckling de har röstat för, alltså har de förtjänat att bli rånade. Och låt mig tillägga att de även borde misshandlas med lite knäckta revben också, så att de vid varje andetag känner av sin egen dumhet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s