Tusentals demonstranter protesterade mot coronarestriktioner i Wien

Även om svensk media har underlåtit att rapportera om det, så har det den senaste tiden skett stora protester mot nedstängningarna och coronarestriktionerna i flera europeiska länder, bland annat Tyskland, Frankrike och Danmark. Även invånarna i Österrike ogillar det maktutövande som regeringen med kanslern Sebastian Kurz i spetsen ägnar sig åt.

Idag skedde därför en stor folkmarsch i Österrikes huvudstad Wien med cirka 10.000 deltagare som deltog i en protest mot restriktioner för att hindra spridningen av Covid-19, där man krävde att Kurz avgår efter att han annonserat en tredje lockdown som förväntas presenteras under söndagen.

Två manifestationer skedde i olika delar av staden, som nästan aldrig haft några protestaktioner, innan man samlades i en gemensam marsch. De flesta i tåget ignorerade polisens uppmaningar om ansiktsmask och avstånd, istället kontrade människor med att pussas, kramas och dansa med varandra.

Det är beundransvärt att det fortfarande finns människor med sunt förnuft och ryggrad som inte låter sig kuvas så lätt. I Sverige har det förvisso skett några enstaka små protester, men jag tror inte att vi kommer att få se tiotusentals svenskar tåga genom Stockholm i protest mot regeringens pandemilag och vaccinplaner eftersom den stora massan är för indoktrinerad att lita på staten och massmedia i alla lägen.

Det är för övrigt intressant att SVT Nyheter de senaste dagarna har skrivit om att man i flera regioner, exempelvis Stockholm och Östergötland, kommit fram till att en stor majoritet av de som avlidit i Covid-19 haft faktorer som ålder, skörhet och sjuklighet som spelat in. Man kan undra varför denna typ av intressanta fakta inte får stora rubriker i dagstidningarna utan istället prånglas ut som små notiser i lokalnyheterna, men om man inte längre kan spela på folks rädsla så får man så klart inte lika många klick och färre vill vaccinera sig, vilket går stick i stäv med agendan.

#followthemoney

https://www.rt.com/news/512761-vienna-coronavirus-lockdown-protest/

12 reaktioner till “Tusentals demonstranter protesterade mot coronarestriktioner i Wien

 1. Det hela framstår så primitivt, ap-skocken på gatan, med alfahannen som regering som vill bestämma över flocken. Lockdown fungerar inte. Det verkar inte finnas något intelligent pragmatiskt över det, bara att om det inte fungerar med hammaren för att knäcka kokosnöten, då tar vi till släggan.

  Gilla

   1. Notera mitt frågetecken! Vilka åtgärder var det då som bromsade smittan i våras? Man kan bara spekulera men jag vet att smittan bromsades effektivt i de länder i bortre Asien som stängde ner.Troligt att det var nedstängningen som begränsade smittspridning.

    Gilla

   2. Någon lockdown tillämpades inte i Kina, det är bara en propagandalögn. Jag var ju själv med på plats. Vi uppmanades bara på mobilerna, på WeChat, att inte gå ut i onödan, att hålla avstånd, jobba elektroniskt, handla digitalt, osv, och alla, inklusive mig gjorde det, någon lockdown fanns inte och behövdes inte. Redan som treåring fick man ju lära sig hur virus smittar. Det var helt odramatiskt. Råden lät ju vettiga, OK, då gör vi så, även jag. Jag slutade åka till centrum, handlade en gång i veckan, inte varje dag, och tog promenader inom vår grindstad, som vi själva höll virusfri. Centrum blev helt tomt på folk samma dag. Ingen lockdown, ingen polis, inga böter. Myndigheter och folk jobbade ihop, mot samma mål. Sånt är okänt i diktaturen Sverige.https://mychinaway.wordpress.com/2020/03/30/virusrapport-inifran-kina-mitt-eget-virus-och-zhou-dynastin/

    Gilla

   3. Rolf. Det var en rad samverkande faktorer. Grunden är något folkligt kulturellt i Kina som jag vet svenskarna inte förståndskapacitet att begripa, men ändå, jag försöker. I Sverige skapar myndigheter autokratiskt regler för folkets bästa – som dom anser, folket får inte vara med, reglerna implementeras, sedan styr, övervakar, och kontrollerar myndigheterna, och bestraffar alla som inte lyder. I Kina skapar myndigheter och folket gemensamma mål och samarbetar för att nå målen. Redan timmar efter första fallet i Wuhan, innan viruset ens var identifierat, uppmanade man folk att bära munskydd, distansera och undvika offentliga platser. Jag läste det själv. Alla som känner sig krassliga i Kina tar omedelbart TCM, Lianhua Qingwen, C och D-vitaminer för att stoppa virusets utveckling och inte bli sjuka, och använder munskydd. Det är standardförfarande. Folk flyttade omedelbart till WeChat, som skola, undervisning, affärer, handla, umgås, osv. Det fanns redan på plats, folk var redan vana att fungera så. Genom preventiva åtgärder som TCM, WeChat, osv undgick man alltså att viruset fick stor spridning. I affärerna kunde besökarna skanna en QR kod på mobilen med sin kontakt information. Om någon smitta identifierades i affären fick alla ett meddelande, så man kunde omedelbart sätta in förebyggande åtgärder, innan dom blev sjuka. Man kunde även skanna en QR kod i affären, och om man ville ladda upp det till ett register, och på samma sätt fick man då en varning om det fanns smitta. Registret rensas enligt lag efter två veckor, max inkubationstid. Sverige arbetar i motsatt riktning, man vill helst förbjuda WeChat. Då dör svenskarna. Det är självförvållat. Självmord. 8,000 död hittills. Vaccin dödade inte inberäknade.

    Gilla

 2. Men jag är tacksam och ödmjuk inför de människor som av olika anledningar lever som vanligt därmed påskyndar en flockimmunitet.Jag tackar de som bor trångt,de som arbetar på fronten,konspirationsteoretiker som slickar på dörrhandtag och ledstänger.Alla som hjälper till att sprida smitta tackar jag!!

  Gilla

  1. Problemet med det är bara att vi idag vet att teorin med flockimmunitet inte fungerar. Den teorin har hittills kosta över 8,000 liv i Sverige, vilket motsvarar av 1.12 miljoner i Kina proportionerat mot folkmängden. Barn blir inte sjuka, och kroppen ”styrketränar” från barndomen att skydda sig mot virus. Det vet vi. Detta virus är nytt, och kroppen har ingen träning att ta hand om det. Det kan jämföras med när Européerna invaderade nord och Sydamerika eller Australien. Urinnevånarna hade ingen ”styrketräning” att ta hand om de virus man förde med sig, och dog, av vanlig förkylning. När tillräckligt många har smittats tillräckligt många gånger kommer flock immuniteten att fungera, men hur många kommer att avlida innan det kommer så långt. Vaccin kan bromsa den utvecklingen, men måste troligen gest två gånger om året i många år. mRNA vaccin har visat sig ge andra problem, och tycks ha låg verkan, 62%. Kina rapporteras nu ha vaccinera 16 miljoner med det egna vaccinet. Inte ett enda problem har rapporterats. Det är 100% verksamt mot svåra fall, och över 90% verksamt annars. Inte ett knäpp i svenska statsmedia.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s