En politisk bomb?

Förutom att det framkommit att en reporter kopplad till CNN var med inne i Capitolium tillsammans med medlem från BLM/Antifa som skrek ”we did it”, har Trump infört en ny regel för den sittande presidenten som innebär att alla pengar den personen mottagit från Kina måste redovisas öppet. Den stora bomben är dock att alla hemliga dokument om Hunter Biden, Clintongate, Obamagate, Russia hoax, Epsteins svarta bok med mera har läckt ut. Många lär nu ha ont i magen och man förstår också varför alla vill ha bort Trump.

Jag är på jobbet och har inte möjlighet att gå igenom allt, men det är den sista länken i inlägget som innehåller alla avslöjanden och det är massor av material.

Lägg därtill Demokraternas valfusk som håller på att blottläggas så är det plötsligt inte alls lika säkert att Biden tillträder som president och kanske kommer Trump sitta kvar trots allt.

Spännande tider att vänta helt klart.

#itaintovertilitsover

https://mobile.twitter.com/amuse/status/1349885882262761473

https://linktr.ee/kagbabe

30 reaktioner till “En politisk bomb?

  1. Vissa lögner avslöjas aldrig men repeteras och blir en del av den förfalskade historien och det tycks i sin tur ofta ha politiska och gruppolariserade orsaker.

   ”I religion och politik är människors tro och övertygelser i nästan varje fall införskaffade i andra hand, och utan undersökning, från auktoriteter som själva inte har granskat frågorna i fråga, men har tagit dem i andra hand från andra icke-granskare, vars åsikter om dem inte var värda en mässingsprutt.”
   / Mark Twain

   ”In religion and politics, people’s beliefs and convictions are in almost every case gotten at second-hand, and without examination, from authorities who have not themselves examined the questions at issue, but have taken them at second-hand from other non-examiners, whose opinions about them were not worth a brass farthing.”
   / Mark Twain (In revised edition, chapter 78, p. 401, The Autobiography of Mark Twain, 1959, Charles Neider, Harper & Row.)

   Men folket får skylla sig självt också, eftersom folket självt oftast inte är motiverat att söka evident sanning, men istället gynnar de som är duktiga på att väcka deras känslor. Känslo-junkies:arna kan inte slita sig från vakren fulmediers vilseledning eller sociala mediers klick-beten.

   Gillad av 1 person

 1. Här är om inte en atombomb så åtminstone något närmast löjeväckande och något att skämmas för som svensk.

  Sverige är i år ordförande i OSSE, organisationen för säkerhet och samarbete i Europa. OSSE är en internationell organisation som arbetar med ”tidiga varningar, konflikthantering, riskhantering och återuppbyggnad” i Europa. Till 1995 hette organisationen Europeiska säkerhetskonferensen.

  Det är svårt att tänka sig ett land eller en regering som är mindre lämpad för ordförandeposten. Sveriges sätt att hantera migrationen, pandemin, offentlig debatt, löpande arbetsuppgifter och allt annat är inte en förebild utan ett avskräckande exempel. Sverige har inte ens ett totalförsvar som fungerar, det FINNS helt enkelt inte ett totalförsvar på plats! Det är väl känt för alla länder att Sverige har ett militärt försvar som är närmast ett skämt förutom flygvapnet.

  Nu åker Sveriges utrikesminister till Ukraina och därefter till Moskva för att i sedvanlig ordning tala om för dem hur saker och ting ska vara. Hon kommer säkert beskriva hur man ska göra det, nämligen ”the swedish way”. För den som inte känner till utrikesminister A Linde kan upplysas om att hon gjorde sig beryktad genom att vara arrogant oförskämd och visa sin okunnighet i tysk TV.

  Vilket är allvarligast för svenskarna, tillståndet i USA eller tillståndet i Sverige?

  Gillad av 1 person

   1. Tillståndet i USA och Sverige är detsamma. Sverige är i praktiken de 51a delstaten nu. Som man sa förr, den som inte har några problem, han skaffar sig några, men det behövs inte i fallet USA/Sverige, det är redan fullsatt, så nu är alla i full färd med att hitta på konspirationsteorier och sprida fabricerade rykten. Läste just att tidigare var USA Kinas största handelspartner, sedan gick EU om, och nu är det ASEAN. Handel, välfärd, uppfinningar, teknologi, kultur, allt flyttar österut nu, medan gamla USA/Sverige tvinar bort och långsamt dör sotdöden. En debattartikel fångade det bra. Rubrik ”teknologi vs ideologi”. Mao’s ideologiska Kulturrevolution byggde på att sätta ideologi före pragmatik och teknologi, och som vi vet gick det inte så bra. Där är Sverige just nu, 55 år senare, helt styrd på ideologiska dogmer. Kina skiftade, faktiskt för andra gången i historien, från ideologi till folkstyrd pragmatik och teknologi, och det fungerar ju ganska bra. Frågan är, hur långt ner i slummen måste Sverige sjunka innan man vakar till och går med i framgångarna i öst.

    Gilla

   2. Kinas framgång byger på billig arbetskraft, kopiering, intelligent vidareutveckling och globalistisk frihandel. Jag anser att det är så, för i samma veva som Sverige blev en del av idiotin, strax efter mordet på Olof Palme, så började all kunskap exporteras till Kina och väst började då gå under. Det var då jag blev av med jobbet som maskiningenjör i Sverige tillsammans med en massa andra svenska medborgare.

    Det globalistiska spektaklet, som har inneburit förstörd svensk beredskap, verkar ha skapats av kompletta idioter eller ha varit planlagt. Jag tror på det senare eftersom delar i nedskärningarna har varit så urbota idiotiska att inget annat än fullt medveten idioti verkar rimligt.

    Förmodligen önskar sig eliten lydiga undersåtar som underkastar sig den all-seende guden/storebror/eliten, undersåtar som kommer tillåtea att fåtalet monopolkapitalister styr genom korruption av folkets s.k. ”representanter” och till slut utser sin krönte girigbuks-konung, helt enligt principerna i Sion Vises protokoll.

    Det är inte judendomen eller kineser jag angriper i allmänhet, men girigbukarna. Den sorten är ingen folkgrupp. Det finns gott om girigbukar i alla folkgrupper. De tenderar att ha det gott ställt och skiter i de som inte lyckas, struntar i om folk dör i den bombliberalism eller i den fattigdom som eliten skapar. Det är därför de röstar på det borgerliga 8-partiet. Riktigt klandervärda svin.

    Gilla

   3. Karl W,kinesiska produkter är enbart dåliga plagiat av Svensk teknologi Ett bra exempel är motorsågar made in PRC.Jag har köpt fem kinasågar på Jula och samtliga har varit obrukbara inom ett år.Jag tänkte att det kanske var sk måndagsexemplar så jag köpte ett nytt men samtliga höll samma låga kvalité.Nu köpte jag ett Husqvarna och det vet jag är brakvalité.I det lilla finns det stora och Svensk kvalité står sig helt överlägset den kinesiska.Ni ligger hästlängder efter.Frågan är hur man vill ta sig omaket att tillverka gjutformar till detaljerna,offra tid på sammansättning skeppning till Sverige när slutprodukten är bara skit!

    Gillad av 1 person

   4. @Rolf
    Inte direkt smickrande för Kina, men skit går att köpa i alla länder. Min SAAB 9000, som visserligen var en härlig bil att köra, var det ex. mycket skit med.

    Konstruktörerna på SAAB hade ex. konstruerat en idiotisk gummibit mellan växelspak och växellåda som inte höll. Hur korkad får man bli?

    På Autoliv såg jag hur konstruktörerna för SAAB-förar-airbag-modulen var helt inkompetenta. Jag sade åt dem vänligt och tidigt att deras idé inte var lämplig och varför. De lyssnade inte på goda råd. Sent och i panik så blev nödlösningen till slut väldigt dyr och tung. När jag påpekade att de borde ha lyssnat på mig i tidigt skede så blev de bara sura och när jag kom med bra idéer blev jag t.o.m. bestraffad, bara för att de påstod att jag hade stulit idén från en annan kille. Några evidens för påståendet, ex. digitala spår eller vittnen, hade killen inte. Det var helt djävla makabert.

    Så att alla chefer och konstruktörer i väst är intelligenta stämmer alls inte. De lyssnar inte på goda råd från de med högt IQ och känsla för konstruktion. De håller sig inte till evidens, och belönar heller inte de som är duktiga, men är bara avundsjuka och provokativa.

    De påstår sig t.o.m. vara ”ödmjuka” och att man ska vara ”ödmjuk” men är oftast både prestigefyllda och korkade själva.

    Det som genomsyrar Sverige tycks vara någon slags envis korkad bonna-kultur, nedärvd genom bönder som har kastat sten på varandras åkrar, i urminnes tider, fastän den uppenbara lösningen utförd av intelligenta bönder är stenmurar och stenrösen.

    Gilla

   5. Martin Gustavsson,ja det är säkert så ang ledare inom industrin.Kolla youtube och sök på Boeing så lär du aldrig åka med ett Boeingplan mer.Tuggummi som fästelement,skräp i motorerna med mera.Kolla och du lär bli förskräckt.Vad gäller kinasågarna så är det inga konstruktionsfel men mer materialfel.Kina behöver lära sig metalllurgi.Svenskt stål biter ännu.

    Gillad av 1 person

   6. Jo. Jag upplever att svenskt stål oftast håller den kvalitet som anges och att företagen som levererar ståldetaljerna håller sig till kravspecifikationerna, även om det finns korkade chefer även inom den tillverkningen som inte lyssnar på goda råd från de anställda, vilka sedan får skulden när det blir fel. Chefs-idiotin är tyvärr väl utbredd i Sverige har jag noterat.

    Gilla

   7. Inte idag. En ingenjör i Kina tjänar omkring tre gånger så mycket som en svensk i realvärde. Billig arbetskraft blev starten, precis som i Japan. Inte heller kopiering, när man som ingenjör skall designa något, vad det än är, letar man reda på liknande produkter, studerar dom, och bygger något bättre. Så är det även i Sverige. Så gjorde japanerna, så gjorde kineserna. ”Endast de som står still blir trampade på tårna” sägs det, så om du blev av med jobbet, gick du vidare att utvecklas till något bättre, eller satte du dig ner och levde på trygga bidrag. Grundproblemet med Sverige är att man byggt ett system man kallar trygghet, som förhindrar utveckling. En dam jag känner i Kina var analfabet när hon var 11 år, efter Kulturrevolutionen, idag är hon berömd akademiker i två områden och dollarmiljonär. Hon kom inte dit genom att sitta och gnälla om trygghet. Man blir nästan mörkrädd när man jämför det kinesiska samhällets framsteg och utvecklingsnivå med det stagnerade, efterblivna, Sverige. Kina har idag byggt 800,000 5G basstationer, teknologin har förändrat hela samhället i grunden till det bättre. Sverige hackar som en utsliten grammofonskiva om säkerhet, politik och ideologi, samt förstås utreder.

    Gilla

   8. Rolf. Visst kan du köpa dåliga produkter gjorda i Kina. Det är vanligt att västerländska uppköpare kommer hit och tillverkar eller köper upp en container av defekta produkter som inte går att sälja i Kina för dom är för dåliga, som sedan säljs i länder som Sverige. Genuina kinesiska produkter är idag erkänt värdledande, varför tror du att företag som Apple tillverkar i Kina, jo – därför att dom skulle aldrig kunna uppnå samma kvalitet i Europa eller USA. I Kina finns valbarhet, vill du köpa en cykel till barnen för 200 kronor går det bra, men den är skrot efter sommaren. Jag betalade 1,000 för en cykel för 12 år sedan, och den är perfekt till denna dag. Betalar du billigt får du billigt. Du väljer.

    Gillad av 1 person

   9. Karl W,Kina borde förbjuda export av dålig kvalité.Det är slöseri med resurser och dessutom ger det Kina ett välförtjänt dåligt rykte.Jag kommer inte att medvetet köpa något mer som är stämplat PRC.Nej Karl,med tanke på den lägre arbetskostnad som finns i Kina så skall det inte påverka kvalitén så ditt argument att man får vad man betalar för håller inte riktigt.

    Gillad av 1 person

   10. Rolf. Ja – det kunde dom, det gjorde Taiwan 1980, men det fungerade inte, för hur definierar bra eller dålig. Ett engångsbestick av plast att äta med är dålig kvalitet jämfört med ett rostfritt, men skulle man då få betala för ett rostfritt för att sedan slänga det. Att man får vad man betalar för stämmer mycket bra, men ”buyer beware” gäller. Vet man inte själv, bäst att ta råd. Det finns ett omfattande system i Kina för kvalitetsmärkning, men de Europeiska uppköpare som kommer och köper skräp genom bakdörren undviker systemet. I Kina är folk väldigt medvetna om detta, men i Sverige är man vana vid att staten bestämmer så svenskarna är nog inte så upplysta. Problemet är när bedragare åker till Kina och köper skräp, och sedan säljer det med mördande reklam som kvalitet.

    Gilla

   11. Martin, ja – nog utnyttjar hat-propagandan det alltid. Samma sak med Japan förr, ”Made in Japan” var ett stående skämt förr. När det gäller Kina börjar nu skrattet fastna i halsen på rasisterna. Kina överglänser väst i allt fler områden. Teknologi är en, för att inte nämna tillämpningen. Få läser kartor, vägskyltar och hastighetsbegränsningar längre. Det är digitalt nu på mobilen. 35% av Kinas BNP är nu digitalt, i Sverige 0%.

    Gilla

   12. Martin. ”Men vad är det egentligen för ett folk som tillverkar och säljer skit”. Svenskarna?? beror på vad du jämför med. Svenska mobiltelefoner ansågs som ”skit”, så dom gav upp. Enligt Volvo chefen tillverkar Kina nu bättre kvalitetsbilar än Sverige. Sverige försöker förbjuda Huawei kvalitet och WeChat kvalitet. Varför flyttar företagen bort från Sverige, en orsak, allt svårare att producera kvalitet.

    Gilla

   13. Jag kan inte hålla med om att allt svenskt har varit och är skit, men faktiskt väldigt kul för alla kineser om Kina skärper sig, för då slipper de stå med skammen.

    Svenska företag flyttar nog av flera orsaker, men en huvudorsak som jag ser är att det massmedialt vilseledda folket väljer in EU-/globalist-vurmanre, samt röstar på partier som strösslar pengar på icke-barn och icke-flyktingar, följaktligen befinner sig i ett land med höga skatter på en global marknad, vilket gör det svårare att bli konkurrenskraftiga i Sverige och utomlands.

    Lösningen är att gå ut ur EU och lämna den globalistiska idiotin. Visserligen skulle vi inte kunna köpa så mycket från Kina heller då, men på sikt tror jag att det är bättre för både Kina och Sverige, för det finns faktiskt inget självändamål att transportera allsköns skit runt hela planeten. Bättre då att besöka varann som turister via den transibiriska järnvägen.

    Gilla

   14. Martin, det är inte alltid bäst i Kina, men Kina är oslagbara i världen när det gäller storproduktion av högkvalitativa varor. Allt i Sverige är inte skit, men det beror på vad du jämför med. Kina har skärpt sig, men här har man frihet att välja, den som vill köpa billigt, betalar billigt, och då får man billigt och vv. I Kina har man ett val, medan i Sverige bestämmer staten. Om Sverige vill köpa billigt får man göra det, och stå där med skammen om man inte kan skilja på bra och dålig kvalitet. Största anledningen att företag och högkvalificerade personer flyttar är rov-skatterna, massövervakningen, byråkratin, våldet och de risker som staten skapar genom att ständig ändra reglerna. Jag är själv ett exempel. Om Sverige vore smart skulle man ansluta sig till Kina, men tyvärr verkar Sverige inte vara smart. Man behöver inte längre transportera något runt hela planeten. BRI fungerar som direktlinje nu. Det tar några dagar istället för en månad runt Afrika. Själv åkte jag transsibiriska järnvägen 1970, tror jag det var, bakom ett gigantiskt ånglok. Det gick så långsamt i uppförsbackarna att springa hade varit snabbare. Otroligt vackert, och en av världens vänligaste och välkomnande befolkning.

    Gilla

 2. Jag misstänker att media har satt hela sin heder(?!) på att föra fram den Trumpfientliga uppfattningen. Om det är ska bli någon ändring i uppfattningen krävs det nog att de backar och ändrar sig. Det tror jag inte, men man kan alltid hoppas.

  Gillad av 2 personer

  1. Förvänta dig aldrig att förvillarmedia ska bete sig objektivt! Om SVT gör ett försök så kommer förvillaren Wolodarski och rättar dem. Objektivitet är tydligen att lyda Wolodarski i deras värld.

   Gilla

 3. Vad är viktigast för svenskar, tillståndet i USA eller tillståndet i Sverige?

  Här ett exempel på socialdemokratins vittförgrenade nät av organisationer i deras tjänst. Pengar är belöningen som kommer som tack för för väl utfört uppdrag, total lojalitet oavsett vad sakfrågan gäller.

  https://lsu.se/

  Gilla

   1. ”Vi?” Skuld genom sammankoppling är ett välkänt argumentationsfel. Men OK. Svenska folket har ju helt klart ett medansvar eftersom vi har direktdemokratiska val av partier vart fjärde år.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s