Miljöpartiet ett steg närmare sin våta dröm om fri invandring

Regeringens kompletterande förslag i arbetet med en ny invandringslag, som bland annat innebär att reglerna för att få uppehållstillstånd av humanitära skäl luckras upp, sågas nu av Migrationsverket eftersom förslaget kan komma att omfatta så många människor att det inte längre handlar om en undantagsbestämmelse och i sitt remissvar varnar nu Migra­tions­verket för regeringens nya lagförslag.

Det var Miljöpartiet som drev igenom att synnerligen ömmande omständigheter skulle ersättas med särskilt ömmande omständigheter. Regeringens kompletterande förslag innebär att barn ska kunna beviljas uppehållstillstånd om det finns särskilt ömmande omständigheter och det gäller även vissa vuxna, om de har fått en särskild anknytning till Sverige under tiden de vistats här med tidsbegränsat uppehållstillstånd.

Det är inte svårt att dra paralleller till de ensamkommande afghanska männen, som fått stanna i Sverige tack vare gymnasielagen även om de saknar legala skyddsskäl. Dessa lär kunna dra nytta av den nya lagen eftersom ju längre tid en person befinner sig i landet desto starkare anknytning anses han eller hon få till Sverige.

Således tar vi med denna nya lag ett steg närmare Miljöpartiets och Centerpartiets våta dröm om ett Sverige utan gränser. Att regeringen skulle stoppa den nya lagen efter myndighetens invändningar har jag svårt att tro när Miljöpartiet topprider S varje gång de försöker slingra sig.

#onlyinsweden

#vibetalar

https://www.friatider.se/regeringens-forslag-kan-leda-till-friare-invandring

11 reaktioner till “Miljöpartiet ett steg närmare sin våta dröm om fri invandring

  1. Gör som jag gjorde för över 40 år sedan, sälj, packa och åk. Jag har aldrig ångrat mig. Det finns fortfarande många vackra och välkomnande platser på jorden som inte är nedlusad med terrorister och kriminella på rymmen. Det gäller bara att hitta en som passar dig. Börja leta. En bra början är olika föreningar med folk som redan har invandrat. Sverige kommer inte att ändra till det bättre, det kommer bara att bli värre. Snart blir det som DDR, Allt strängare tillstånd för att fly.

   Gilla

 1. Fri invandring är ju räddningen för klimatet! Självklart! Det är ju Miljöpartiet som säger det! Vilken bra idé!

  Då, när Sverige är öppet för hela världen, då kan man stänga alla kärnkraftverk, sluta elda med olja och kol och bara mysa vid solpanelerna. Tänk vilka fina utflyktsmål vindkraftverken kommer bli för invandrarna!

  Vi har så mycket att lära oss i Sverige om miljö och nedsmutsning av invandrarna. De kommer att tillföra något till varje enskild svensk och Sverige.

  Gilla

 2. llll

  Gilla

 3. Det som stör mig jävligt mycket att en familj som bott och jobbat hät i 10 år och under tiden fått två barn ska utvisas. Han kommer direkt qtt fängslas i Kina, sen vet vi hur det går. Samtidigt får den ena efter det andra stanna utan anknytning eller etablerat sig. Därför att de har en bakgrund i Afghanistan mrn aldrig bott där utan i Iran o Pakistan där många är födda.

  Gilla

  1. Nej, dom kommer inte att fängslas så länge dom uppför sig. Det finns ett livligt utbyte mellan Mongoliet och Inre Mongoliet. Dom kan bosätta sig i vilket land dom vill med minimal byråkrati och leva och jobba. Kina respekterar högt mänskliga rättigheter att familjer har rätt att vara tillsammans. Det gör inte Sverige. Allt dom säger är bara en ursäkt för att få stanna och få bidrag och både migrationsverket och domstolarna vet. Faktum är att dom kommer att få det bättre än i Sverige, med undantag av bidragen. Det verkliga problemet är att dom inte skickad ut för tio år sedan.

   Gilla

 4. Att politikerna inte bryr sig om svenska folket
  Utan missbrukar sin makt,
  Är så vidrigt och obegripligt.

  Men hade något parti velat stoppa massinvandringen så hade de
  Begärt en folkomröstning.

  Men det verkar som politiker spelar ett spel och har kommit
  Överens om att dölja sanningen eller uppgörelsen.
  Så att folket blir totalt lurat.

  Det är något vidrigt i görningen som politikerna gömmer.
  Därför är framtiden fruktansvärt osäker.
  Politikerna kan ha sålt Sverige till ”djävlen”.

  I alla fall har de gjort något fruktansvärt fegt och fult.

  Gilla

 5. När folk bott och jobbat här i tio år. Men utvisas.
  Det är klart att man reagerar. men har de haft rätt att komma från
  Första början eller har de haft riktiga jobb.
  Jag har sett och hört massa eftersom jag jobbar med flyktingar i 35 år.

  Sanningen är oftast inte den som sägs.
  Alla” ungdomar” som var under 18 redan för 38 år sedan var många år äldre.
  Snitt 6-8 år äldre.
  200 000 för låtsas jobb eller låtsas äktenskap. Skaffar
  Företag importerar massa släktingar.som får betala för att komma.
  Folk kommer och utvisas ,flera gånger. kommer tillbaka, ny fru ,
  familjer bor i olika städer.

  Oavsett hur de lurar för att komma hit så är det enorma kostnader för
  Oss skattebetalare. Deras barn ska ha utbildning och försörjning, boende.

  Ungdomar kommer till skolan ett, två år försvinner ett år kommer tillbaka.

  Överallt i samhället finns människor som inte respekterar den svenska välfärden
  Och de människor som finanserar den.

  De ser oss som lättlurad och idioter som låter oss plundras på detta vis.
  De har ingen empati till att våra barnsliv och våra liv blir totalt förstörda.

  Gilla

 6. Av någon oförklarlig anledning kom jag att ställa mig frågan vad som egentligen är definitionen av ett extremistparti, undrar varför?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s