Ny kontonedstängning, snöflingorna rider igen och coronaprotester är ett ovälkommet inslag

I dag skedde ännu en avstängning av en populär profil på sociala medier efter att Instagram och Facebook blockerat träningsprofilen Marcus ”Golden One” Follin samt raderat allt innehåll utan anledning. Follin hade över 54.000 följare på de båda plattformarna när hans konton plötsligt stängdes utan motivering och nu är åtta års arbete, tusentals inlägg samt otaliga bilder förlorade för alltid. Kontona ägnades i huvudsak åt styrketräning och hälsa, men Follin hade även ett politiskt engagemang med kopplingar till bland annat Sverigedemokraterna som tros vara anledningen till raderingen. Det är tydligt att man fortsätter på det inslagna fascistspåret och plockar bort alla oliktänkande som inte platsar bland övriga politiskt korrekta individer.

Den obehagliga mobben gör sig också påmind nu när drevet mot USA:s president Donald Trump är igång och nu handlar det om att man vill få honom borttagen från den klassiska familjefilmen ”Ensam Hemma 2” från 1992, där Trump syns under några sekunder i en scen när han visar huvudkaraktären Kevin (Macaulay Culkin) vägen till lobbyn inne på ett hotell i New York. Filmen uppmärksammades förra julen när den kanadensiska TV-kanalen CBC valde att klippa bort scenen från filmen inför sändningen och efter att Donald Trump blivit avstängd från Twitter samt andra stora sociala medier väcks nu krav på att presidenten ska retuscheras bort helt.

Snöflingorna som orerar om rasism i varenda hörn av samhället är också igång igen och nu handlar det om modemagasinet Vogue som fått kritik efter att ha släppt ett hyllningsnummer till Kamala Harris. Tidningen anklagas nu för att ha en ”rasistisk” bild av Harris på omslaget, vilket skapat stor vrede på Twitter och Vogue anklagas bland annat för att medvetet ha gjort Harris hud på bilden vitare samtidigt som chefredaktören Anna Wintour anklagas för att vara en av de största rasisterna i media eftersom hon inte respekterar svarta kvinnor.

Slutligen är det intressant att notera att protesterna mot lockdown och pandemilagar även nått Sverige och de senaste helgerna har det varit en del organiserade protester mot bakgrund av att man anser att regeringen använder coronapandemin som svepskäl för att inskränka våra fri- och rättigheter. Senast i går skedde en spontan protest i centrala Stockholm mot pandemilagen som i dag träder i kraft och trots en fredlig manifestation gjorde polisen en våldsam insats för att skingra medborgarna. Den 76-åriga sjuksköterskan Margit Olofsdotter Järlebrandt var en av dem som hamnade i tumultet när hon försökte kämpa för vår frihet. Hon och hennes kollega, sjuksköterskan Marianne Liljeholm, deltog i protesten på Odenplan tillsammans med ett 50-tal andra och runt halsen hade Margit hängt en protestlapp med texten: ”Vi såg det komma. Diktaturen i vårt land Sverige”. I en video ser man att när polisen fick order om att skingra folkmassan så började de dra och slita i demonstranterna. Margit som har rullator på grund av sin utslitna rygg skrek åt polisen att sluta eftersom hon höll på att ramla, men de bara fortsatte. Margit var rejält skakad efteråt, men kommer fortsätta protestera så länge hon orkar för sina barn och barnbarns skull.

Det är helt klart en märklig tid vi lever i, men den kan bli ännu mer skrämmande om vi fortsätter att hålla tand för tunga och knyta näven i fickan när snaran dras åt alltmer.

Källa: Fria Tider, RT

10 reaktioner till “Ny kontonedstängning, snöflingorna rider igen och coronaprotester är ett ovälkommet inslag

 1. Det är nog svårt idag att begära att polisen skall visa omdöme i hantering av folkmassor, med tanke på de sänkta intagningskraven. Det är inte bara de fysiska kraven de släppt på …

  Gillad av 2 personer

  1. Nä man har även sänkt kraven på ett normalt IQ och sänkt kraven på att kunna felfri svenska, så nu finns det jobb för analfabeter och liknande…

   Gillad av 1 person

 2. Detta är ju OT men faktiskt väldigt, väldigt, ja extremt viktigt. Vad gör vi utan rent dricksvatten? Ja då törstar vi och dör, det är den krassa sanningen. Rent dricksvatten i Sverige en självklarhet eller? Vad gör MP och regeringen åt detta? Platt intet och det är verkligen upprörande!

  ”Dricksvatten brukar kallas vårt viktigaste livsmedel. Filmen ”Vättern under ytan” visar hur politiker och myndigheter tillåter industrin att släppa ut föroreningar i Sveriges största dricksvattentäkt.

  Utsläpp av farliga ämnen som läkemedelsrester, hormonstörande ämnen, kemikalier och nedskräpning är ett hot mot Vättern och vårt dricksvatten.

  Vi har bara en planet, vi vet att resurserna inte är outtömliga – ändå fortsätter vi med berått mod att begå rovdrift på vår natur. Vi ser ideligen exempel på hur vi förstör våra hav, sjöar och vattendrag. Var finns modiga politiker som vågar stå upp och ta ansvar för miljön, dagens och framtidens? En angelägen fråga i dessa tider.”

  Europas största dricksvattentäkt. Se och dela, dela.

  VÄTTERN UNDER YTAN

  Gillad av 1 person

  1. Bra! Sådant ska lyftas fram, visas och debatteras!

   När makten håller oss sysselsatta med av dem skapade pseudoproblem kan makten fortsätta regera. Makten i Sverige är synonymt med socialdemokratin.

   Danmark har med raketfart gått om Sverige som forskningsnation. För 10-15 år sedan var Sverige ett av de ledande länderna inom forskning. Idag är vi inte bland de tio bästa trots att ofattbara mängder miljarder öses över forskningen.

   Rent vatten? Tror någon att det finns rent vatten i Europa? Var finns det yta? I Sverige , Norden. Liknande frågor borde kraft ägnads åt.

   Tv och Mello sövde, nätet passiviserar och oskadliggör idag en möjlig opposition.

   Gilla

  2. Jo,men det är inte enbart vattnets kvalité,även materialet som vattnet skall transporteras genom är en källa till hälsofarligt vatten.De flesta vet inte att vi i Sverige tillåter en inblandning på 10 procent radioaktivt skrot i framställning av stål.Vattenledningsrör,kaffekokare,bestick kan stråla-och inte enbart av Ajax Minns när jag körde lastbil och skulle lasta i Smedjebacken hur ofta som de fick begränsa tillträde eftersom det uppmätts alltför höga halter av strålning från skrot.Vattenledningsrör är ofta gjort av radioaktivt skrot-skrot från bl.a. avställda kärnkraftverk.Det är inte konstigt att tex cancersjukdomar ökar även hos yngre.

   Gillad av 1 person

 3. Det är rörigt. En medvetet skapad röra för att splittra kraften hos de som skulle kunna hota makten.

  Vi har ett S-styre som i 60-70 år satt sin prägel på det mesta. Det finns inte någon utvärdering eller uppföljning av någonting över huvud taget. Tänk igenom vad detta betyder. Miljarder öses över utsatta områden, som bidrag via SIDA till världen, till studieförbund, till meningslös forskning, till alla de som lever på att importen av utlänningar fortsätter, till ständigt nya filialer av universitetet och högskolor osv osv.

  Inte någon gång sker en uppföljning och utvärdering, vad fan får skattebetalarna för pengarna?

  Skattebetalarna är upptagna med av makten skapade pseudoproblem. Det är ett känt och effektivt sätt att splittra en möjlig hotande verklig opposition.

  Brist på kunskap ger alltid ett underläge.

  Hittills har detta sätt att agera varit effektivt, S sitter ännu vid makten. Men bygget knakar och kommer att rämna allteftersom trots folkets bristfälliga motstånd.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s