Dagisnivån fortsätter – Sörenstam borde bett dem flyga och fara

Dagisnivån bland så kallade anti-trumpers fortsätter och påminner om småbarn i en sandlåda där alla som stödjer Trump är bajskorvar som inte får vara med i leken.

I Sverige syns denna löjeväckande nivå hos många människor som under lång tid låtit sig bli hjärntvättade av medias propaganda, men så klart finns detta resonemang även i USA och någon som fått på nöten efter att ha vägrat att ta avstånd från president Trump är en av våra allra största idrottskvinnor genom tiderna – golfproffset Annika Sörenstam.

Dagen efter att Kapitolium i Washington stormats av aktivister som definitivt var ditplacerade av någon som tänkt till lite extra, var Sörenstam inbjuden till Vita Huset för att ta emot presidentens frihetsmedalj för sina insatser som ambassadör inom golfen, vilket är det mest ärofyllda priset en amerikansk medborgare kan få.

Efteråt har dock kritiken haglat och Sörenstam har fått mottaga svidande kritik på sociala medier där användare menar att hon borde ha vägrat ta emot priset med tanke på det som hände under onsdagen.

En krönikör i USA Today, Christine Brennan, går också till hårt angrepp mot Sörenstam och de övriga pristagarna Gary Player och representanten för avlidna Babe Didrikson Zaharias. Brennan menar att deras rykten nu är ”nedsmutsade för alltid”.

”De brydde sig inte om allvaret i situationen och uppmaningarna från politiska ledare att Trump borde avsättas och åtalas. Nej, de valde villigt att acceptera ett pris från Trump och att ses tillsammans med honom dagen efter att hans ord och handlingar lett till en av de skamligaste incidenterna i USA:s historia. Sörenstam och Player kommer nu att för alltid kopplas samman med Trump och det här hemska skeendet i vår historia”

Sörenstam har valt att inte uttala sig om saken. Jag blir dock förbannad på att människor inte har vett att förstå att hon prisas för sina prestationer och att det är oväsentligt vem som delar ut priset. Bedrövligt att människor sjunker till så låg nivå att man smutskastar idrottsmän som väljer att ta emot välförtjänta pris och det är väl skamligt om något.

Det ”här hemska skeendet i vår historia”, som de som står på rätt sida så gärna orerar om och lyfter fram som något som Trump bär skulden för, har faktiskt delvis uppkommit på grund av de själva som också uppviglar samt skapar polarisering, men sitt eget ansvar vill de av någon anledning aldrig kännas vid!

#itsokwhenwedoit

Källa: Aftonbladet

6 reaktioner till “Dagisnivån fortsätter – Sörenstam borde bett dem flyga och fara

 1. Ja ingen som inte slår AS över 4×18 bör öht inte yttra sig…. då skulle det bli väsentligen förre tyckare…. och varför ens lägga sig i vad en myndig person gör så länge det inte är olagligt eller berör vederbörande……

  Gillad av 1 person

 2. Det som drabbar Sörenstam drabbar varje person även i Sverige som ifrågasätter rådande trender, dvs vad makten påbjuder. Hela svenska folket brännmärktes under några år som rasister innan vi ännu ens haft möjlighet att visa om vi är det. Numer är nog många om än inte rasister så hatiskt inställda till de främmande människor som tillåts smula sönder Sverige.

  Den som t ex inte delar transaktivismens språkbruk och åskådning har obönhörligen brännmärkts. Att inte slå följe med den rätta läran från staten är att inte ha förstått. Därför har vi myndigheter i Sverige som korrigerar vårt tänkande i rätt riktning.

  Varje svensk som hädanefter snuddar vid Sörenstam kommer att förskjutas och förklaras vara en person som för Sverige närmare avgrundens rand. Sverige kommer genom sådana personer bli ett Polen eller ett Ungern.

  Sörenstam är nu paria. Hon är brännmärkt. Allt hon sagt kan granskas och användas mot henne när så behövs.

  Tur att hon är rik genom eget hårt arbete och kan vända ryggen åt dessa människor som ägnar sig åt att tro på och lyda maktens påbud.

  Gillad av 2 personer

 3. Det är bara att säga grattis till Sörenstam. Hoppas hon gör bra saker med alla sina pengar, för jag misstänker faktiskt att hon kan ha djupare tankar än golf på fritiden, kanske t.o.m. en god karaktär. Att pussa Trump på kinden, när han som bäst behöver det, tyder verkligen på det, helt oavsett vilken politisk åsikt hon har. Modigt och kärleksfullt. Inte många kvinnor som kan stava till det nuförtiden.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s