Hur länge till ska vi tillåta missbruk av skattemedel?

Facinerande att människor, förutom att få allt från hyra, läkemedel, telefon, försäkring, busskort och övrigt uppehälle betalt av socialen – det vill säga skattebetalarna – även kan begära fondmedel för att få åka och hälsa på en släkting på andra sidan jordklotet, alternativt att familjemedlemmen får en flygbiljett hit till Sverige. Om det får bifall är det sinnessjukt!

Vi måste vara det enda landet i världen som erbjuder människor som aldrig arbetat en dag i sina liv i sitt nya land – varav många inte ens har legala asylskäl – full försörjning och pengar till flygbiljetter. Inte konstigt att människor dras som magneter till just Sverige och vårt kravlösa övergenerösa bidragssystem.

Vi arbetsmyror fortsätter slita och majoriteten av befolkningen känner fortfarande högt förtroende för våra styrande som skapat denna ”humanitära” politik som satt vårt namn på världskartan och ingen verkar skänka en tanke åt att denna utgiftspost hela tiden ökar tills det slutligen smäller!

#onlyinsweden

#vibetalar

5 reaktioner till “Hur länge till ska vi tillåta missbruk av skattemedel?

 1. Det är riktigt jävligt nu. Vad ska stoppa S? Vad ska stoppa våldtäkterna? Världens näst högsta marginalskatt? Svensken tror han/hon har det så jättebra jfrt andra länder. Lögner, bara lögner. Hur långt kommer S och regeringen driva censuren? L måste profilera sig och gör det med ännu mer av samma skit med tillägg av att L uppmanar till våld mot SD. V har ju länge tyckt det varit ok med våld mot SD. C ger pengar så andra kan stå för våldet. M kramar pengapåsen och Kristersson kramas av vem då?? S kramas av islam och S kramar lyckligt tillbaka. Vilken flygande start den religionen fått i Sverige! Miljoner anhängare, pengar, pengar i massor, massor! Massmedia som hyllar dem. Rättsväsende som likt Jesus förlåter allt de gör. Polisen, ja ledningen låter poliser knäböja och cheferna på SR, SVT och alla påverkansmyndigheter myser förnöjt. Statsministern, justitieminister och de flesta andra ministrarna kan inte tydligare visa sitt förakt för folket än med sitt beteende kring Corona. På precis samma sätt lever de sina liv i övrigt, det är bara det att det inte uppmärksammas. Korrumperade journalister. Fan ta er!

  Men räkningens dag kommer. Handlingar får konsekvenser. Till slut.

  Gillad av 2 personer

 2. Moralen och etiken är förkastlig som våra politiker hänvisar till.

  Det som pågått och pågår i Sverige är en mardröm.
  Helt öppet finanseras staten ,politiker, myndigheter
  Världens värsta klaner och kriminella nätverk och
  Vidrigaste mördare och plundrare med skattebetalarnas
  Svett och blod.

  Om vi någonsin kommer att vaka från mardrömmen kommer alla
  Att minnas Sverige som det landet med välfärden som
  Offrades för världens knarklangare och is Terrorister.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s