Illegal migration till Italien har i år ökat med över 300 procent trots coronapandemin

Jag vet inte hur många gånger vi har kunnat läsa i svensk media att den illegala migrationen till Europa har minskat rejält tack vare coronapandemin. Statistik under året har dock pekat åt andra hållet och nu visar siffror i den årliga rapporten från det italienska inrikesdepartementet som släpptes denna vecka, att cirka 34.001 migranter anlänt illegalt till landet under 2020, jämfört med 11.439 migranter som kom år 2019.

Det rör sig bland annat om minst 1.458 odokumenterade algeriska migranter som tagit sig till Italien sjövägen mellan den 1 januari och 24 december i år. Tunisien representerar majoriteten med 12.847 migranter.

Dessa odokumenterade migranter kan precis som i Sverige dra nytta av humanitärt skydd och de som inte lever upp till asylkraven eller andra statustyper kommer ändå att få stanna.

Lägg därtill den stora tillströmningen av migranter via Medelhavet till Kanarieöarna och Spanien samt Balkanrutten så kan vi återigen konstatera att vi även i år haft ett alldeles för högt inflöde med illegala migranter till Europa som tär på den redan hårt belastade välfärden, men ändå lyfter våra överbetalda EU-delegater inte ett finger för att stoppa detta utan man fortsätter stryka människosmugglare medhårs och bejakar istället ett fortsatt stort inflöde där vi skattebetalare förväntas öppna plånboken samtidigt som vi gör avkall på våra egna rättigheter medan samhället faller ihop som ett korthus framför våra ögon!

#vibetalar

#swexit

#vigillarintefegapolitiker

Alarmist report on Algerian undocumented migrants in Italy

4 reaktioner till “Illegal migration till Italien har i år ökat med över 300 procent trots coronapandemin

  1. I SVD idag ser vi på halva första sidan en bild av en arabisk kriminell man. Inuti tidningen viks 4 helsidor inkl bild åt ett snyftreportage om de kriminella. Sammanfattningsvis konstateras att de är – hör och häpna – utbrända!!!
    Så då fick vi veta att det svenska samhället, dit de frivilligt har sökt sig, är så hårt mot dem att de blivit utbrända.

    Det finns ett traumacenter i Uppsala. Där har utlänningar sedan många år lagt rabarber på all vård.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s