Regeringen och dess stödpartier vägrar redovisa kostnaderna för den generösa migrationspolitiken

Jag som läser utländsk media har förutom kartläggning av kriminalitet per etnicitet, även kunnat uppdatera mig om kostnader för invandringen, vilket bland annat länder som Norge och Danmark brukar redovisa för allmänheten. De som ska betala för kalaset bör så klart få reda på hur skattekronorna används.

I Sverige däremot har all redovisning av kostnader som härrör till såväl migration- som integration hållits dolda för svenska folket under lång tid eftersom regeringen (oavsett vem som styr) inte vill att dylik information ska läcka ut, då det dels skulle framställa våra styrande i dålig dager och dels skulle leda till att folket stängde sina hjärtan och plånböcker.

I går tog riksdagen ställning till ett initiativ från Sverigedemokraterna, som uppmanat regeringen att genomföra en analys av vilka konsekvenser de nyligen presenterade lagförslagen om en mer generös migrationspolitik skulle få för den svenska välfärden i form av ökade kostnader och belastning.

Föga förvånande röstade dock den rödgröna regeringen tillsammans med knähundspartierna C, L coh V nej till att redovisa detta för väljarna. De fem partierna hänvisar till att en konsekvensanalys redan har gjorts inför att förslagen om ytterligare lättnader av asylpolitiken tagits fram.

Flera remissinstanser, bland annat Pensionsmyndigheten, menar dock att denna analys är mycket bristfällig och kritiserar att de ekonomiska effekterna av den ökade tillströmningen av migranter inte har beräknats på ett korrekt sätt.

Jag tror faktiskt inte att regeringen någonsin genomfört en ordentlig konsekvensanalys vad gäller den oansvariga migrationspolitiken som i decennier grävt djupa hål i den en gång så blomstrande nationen, däremot har man konstant kört huvudet i sanden. Det kravlösa bidragssystemet som så länge urholkat landet är inget annat än en skam och jag förstår att man inte vill redovisa något som har med detta att göra.

Värst av allt är dock att dessa lömska politiker vet att de kan fortsätta på det här viset eftersom en så stor del av medborgarna inte bryr sig om att de blir förda bakom ljuset. Tragiskt att inte fler ägnar en tanke åt vad vi genom vår passivitet kommer att efterlämna till våra barn och barnbarn!

#onlyinsweden

#vibetalar

Regeringen med stödhjulspartier säger nej – vill inte utreda invandringens konsekvenser för välfärden

29 reaktioner till “Regeringen och dess stödpartier vägrar redovisa kostnaderna för den generösa migrationspolitiken

 1. Det är tyvärr ganska givet att kostnaderna för människoimporten inte redovisas. OM de skulle redovisas behövdes ett omfattande arbete.

  Direkta kostnader kanske skulle gå att uppskatta. Därtill kommer övriga kostnader och framtida kostnader, kostnader för undanträngningseffekter (när dessa människor konsumerar sjukvård t ex) och en mängd andra kostnader. Exempel på det sista är förlusterna för samhället när samhällsutvecklingen ”bromsas upp” i och med att samhällets energi och kraft varje dag måste ägnas åt konsekvenserna av att dessa människor är här och vad de ställer till med.

  Den offentliga lögnen är omfattande. Vad är priset för samhället av detta? Splittring inom landet, destabilisering av det politiska systemet och kanske allvarligast av allt, förlusten av tillit. Tilliten mellan medborgare är starkt försämrad liksom tilliten till staten och myndigheter. Hur värderar man sådant i kronor?

  Kunde de inte nöjt sig med att miljö-terrorisera oss? Var det verkligen nödvändigt att släppa lös denna skitstorm över Sveriges land?

  Gillad av 1 person

  1. Nog skulle det bli ett omfattande arbete alltid, ett mycket omfattande propagandaarbete. Sverige tar allt mer formen av en hårdför diktatur, komplett med eget Ministerium für Staatssicherheit och Propagandaministerium. Bara att det går kanske att välja diktator, men inte att avsätta dom, annars gör dom vad dom vill som andra diktatorer.

   Gilla

   1. Ja, en god beskrivningen av hur det är! Vi har ett antal myndigheter som inte utför några sedvanliga arbetsuppgifter för en myndighet. De är skapade för att producera åsikter och för att påverka befolkningens åsikter. Det började redan på 60-70-talet med att många myndigheter etc fick order om att producera opinionspåverkan. Litteratur finns att läsa om detta, t ex Svante Nordins Lennart Berntsons detaljerade sammanställning i boken ”Efter Revolutionen – Vänstern i svensk kulturdebatt efter 1968”.
    Var ska detta sluta?

    Gilla

   2. Realist Var ska detta sluta? Historien ger en fingervisning. Systemet att övervaka och indoktrinera skapades av Romarna, och fulländades av nazisterna. Så – hur slutade romarriket och Nazityskland? Det har alltid varit favoritsystemet för alla stater som utvecklats till diktaturer, och det finns en hel del sådana i historieboken, alla med samma sista kapitel.

    Gilla

 2. Tomas Tobe’, den gamle bögen, bär sig oanständigt åt mot Ungern. Har ni sett hans uppspärrade och stirrande ögon? Sannolikt resttillstånd efter problem med sköldkörteln. Eller också är han på detta vis, det är hans ”Pridesyn” på världen.
  Lyssna på hans röst. Den inger inte förtroende direkt. Vad kan ha gjort honom så hes och konstig? Besök hos Federley?

  Gillad av 1 person

  1. Giftstruma som hos Marty Feldman,därav de utåtstående ögonen.Undrar ifall brunögat på honom också står ut? Leve Ungern som har förbjudit samkönade adoptioner.

   Gilla

  2. Ja tänk att möta den personen med dessa ögon på en bakgata en mörk regnig kväll. Man kan bli rädd för mindre faktiskt.

   Gilla

 3. Enkel matte 2,5 miljoner människor som ska dela på vår pension
  Det är de som bor i Sverige men hur många miljoner människor
  får bidrag som
  Är döda eller bor utomlands och aldrig bott i sverige.
  Svenska politiker är så generösa på att finansiera kriminella och
  Icke svenskar.

  De har släppt in alla människor som 25 EU länder har sagt
  Inte har asyl rätt. Alla brottslingar som flytt fängelsestraff i hemländerna
  Tvingas cansersjuka försörja

  Vi har höjt skatten med tio procent. Pensionen är 30 procent lägre.
  Vi måste jobba 15 år längre . Vi har världens högsta andel arbetande kvinnor,
  Män, sjuka ,gamla
  Vi har ingen fungerande regering. De är minoritet vilket inte fungerar i en demokrat.
  Alltså har vi förlorat våra mänskliga rättigheter att påverka regeringen eftersom makten r det
  Ända de bryr sig om. Vi har över 40000 kriminella företag mestadels ägs av kriminella.
  Som plundrar hela välfärden vi har byggt skolor,fritid,fängelser, hus, lägenheter,
  Betalat massa kläder, mat och hushållssaker som inga andra får än migranterna
  Migrationsverket, polisen , Säpo , tolkar, modersmålslärare är kostnader som
  Endast på grund av migrationen.

  Sen skall man räkna alla sjukhuskostnader på grund av mord, rån, våldtäkter,
  Misshandel, plus alla sjukskrivningar som deras offer och skador kostar samhället
  Förstörelse och minskad trygghet. Plus alla Svenska människor lidande
  för de inte fått vård, tandläkare, skolor, bostäder, jobb för att staten prioriterat
  Migranterna.
  Vi har inte lagat vattenläckor, järnvägen,sjukhus ch militären, ambulanser ,brandkåren, polisen.
  Alla verksamheter har vi minskat för att dölja migrationen kostnader.
  Summa allt är att vi och våra barn har blivit plundrade på allt vi betalat för.
  Har räknat att en familj tjänar och betalar ca 20-30 miljoner och kommer inte ens få två miljoner vi
  Sparat till pensionen.
  Och vi kommer få betala skatt på det och om vi behöver vård tar de även det.
  Medan asylsökande kommer få gratis vård och full garantipension.
  Vi arbetare har betalat all inclusive men blivit utkastade
  medan migranterna inte betalat ett
  Öre och fått allt all inclusive för livstid och dubbelt upp.
  Glöm inte att Migranterna bygger hus och villor i Sverige och i hemlandet
  Medan vi förlorat allt.

  Gillad av 1 person

 4. De kan ju börja med att redovisa hur lyckat exprimentet med gymnasielagen har varit. Vi kan ju börja med att fundera hur de tänkt. Mängder av svenska ungdomar klarar inte godkänt hur tror någon att dessa som inte ens har svensk grundskolekompetens skulle klara detta, för att sedan få ett jobb på detta. Det enda de gjort är att skjuta problemet framför sig och nu står vi där! Den kostnaden är inte att leka med ca 7000 ska försörjas utöver alla hela familjer.

  Gillad av 1 person

  1. Det finns nog ingen levande varelse som vet hur de tänkte. Allt vi kan konstaterar är att vi har en kraftlös, viljesvag och lättled regering. Regeringen har inte ens kunskapen att se problemen allt de vill se är makten, de säljer ut vår frihet och våra rättigheter till priset av oförutsägbarhet där förlorarna är vi svenskar och vårt värde som folk snart inte betyder ett skit.

   Gillad av 1 person

   1. Jag tror svaret är att dom inte tänkt alls, dom saknar den förmågan. Allt har varit om att importera röstboskap.

    Gilla

 5. Miljöpartiets biståndsminister Peter Eriksson avgår meddelas det. När han får frågan om vad han är mest nöjd med under sin illgärning svarar han ”skatten på villaolja och trängselskatten här i Stockholm”. Kommentarer överflödiga.

  Den mannen har haft ansvaret för SIDA och alla pengar som forslats ut ur Sverige. Länge körde en en stor dieseldriven SUV.

  Gillad av 1 person

 6. Något liknande förfärligt får vi som svar från Ardalan Shekarabi, den socialdemokratiske socialförsäkringsministern, han med fluga och olja i håret och en historia av korruption, när det i media avslöjas att ”45 IS-resenärer försörjdes av svenska bidrag”. Det reflexmässiga svaret är att någon annan nu ska utreda detta, nu då Försäkringskassan. Som minister för bidragen skulle det vara självklart att han åtminstone sade några mumlande ord om sitt och regeringens ansvar för saken.
  Självklart har alla i regeringen och inte minst då denne karriärist (hoppas fortfarande bli partiledare och så småningom statsminister, tänk vilka röster hans hudfärg och bakgrund skulle ge honom) vetat om allt detta. Som vanligt ljuger de, oavbrutet.
  Det verkar inte finnas en enda person inom regeringen som tar ansvar för vad som sker. Inom näringslivet får de bra betalt i toppen, men oftast fungerar ansvarsutkrävandet där. Inom svensk politik har ansvarsutkrävandet inte fungerat på minst 50 år. Det har inte bara att göra med det faktum att regeringen fattar beslut som kollektiv, det har mest att göra med att de alla håller varandra om ryggen. Utomlands ser vi ofta hur en enskilt minister måste avgå. Här i Sverige avskedas i stället chefer för myndigheter när de gör det jobb de ska göra, t ex Försäkringskassans förre generaldirektör Begler. Då var det en annan fähund som höll i yxan, den ökände socialministern Strandhäll. Begler fick stark uppbackning från många generaldirektörer som alla visste att hon gjorde sitt jobb och vägrade vara lydig knähund åt regeringen.

  Gilla

  1. Realist.
   ”45 IS-resenärer försörjdes av svenska bidrag”
   Inte nog med det, när det kommer hit igen så får de skyddad identitet, fritt boende, socialbidrag och ställer krav på vårt samhälle. Det är vi svenska skattebetalare som betalar och de vi får i utbyte är sämre samhällsfunktioner såsom skola, vård, äldreomsorg, polis och att vår frihet blir mindre.
   Man borde kunna välja på skattesedeln vart man vill pengarna ska gå, inte fan vill jag betala för dessa psykopater eller någon annan från något land som tillber en gud som är lika sinnessjuk som de är som kommer tillbaka.

   Gilla

 7. Peter Eriksson, MP, var ju bostadsminister en tid. En sådan ministers uppdrag är att få fart på bostadsbyggandet. Han misslyckades fullständigt och omplacerades till ett arbete med lättare arbetsuppgifter, att dela ut svenska folkets skattepengar.
  SIDA säger nu precis idag att det är glädjande att svenska folket vill fortsätta skänka pengar till världen. SIDA hänvisar då till en undersökning. Undersökningen är gjord av SIDA.

  Gillad av 1 person

 8. Kungen säger i sitt tal där han kommenterar Corona och hur den hanterats. Han säger att ”Sverige har misslyckats”. Inte fan har jag misslyckats. Jag betalar regeringen för att den ska lyckas, jag betalar med en enormt hög skatt.
  Vem skrev knugens tal tro? Han kan ju varken läsa, skriva eller tala ordentligt, så vem skrev det?

  Gillad av 1 person

 9. Queen Annie höll ju jultal nyss. Kommentatorsfältet fick stängas ned. Hon kommenterade inte ansamlingen av pedofiler inom partiet.
  Pedofiler brukar se till att de får arbeten etc där det finns barn. En annan utmärkande sak är de sedan samlas och gör det tillsammans. Utbyter inte bara erfarenheter utan även barn. Pedofilring kallas sådant. Den senaste var ju tom ordförande i en familjenämnd. Se där, där fanns möjligheter att spana in barn.

  Det är absolut vidrigt att partiledaren Annie Lööf inte mycket tydligt tar avstånd från både pedofilerna och sådant som företeelse i sitt jultal! Fruktansvärt!

  Gilla

 10. Vilken sorts människor är våra politiker två c har under lång tid
  Varit tillsammans med pedofiler och våldtäktsmän.
  Är det därför de grövsta brotten i Sverige får världens
  Kortaste straff.
  Politiker skulle förr vara hedliga, god moral och etik, ett föredöme.
  Nu verkar det som de som blir politiker är de som ljuger mest.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s