Ett nyhetsankare på dekis

Efter två dagar på det nya jobbet är man mör och fullmatad med information. Den dagliga pendlingen gör dock att familjelivet går på sparlåga med långa dagar på fritids för barnen samt inte så mycket tid att umgås som vi varit bortskämda med de senaste månaderna. Men sådant är livet om man vill ha råd med brödfödan, så man får se fram mot helgerna istället.

Skrivandet blir dessvärre lite lidande och i morse försov jag mig så då blev det inget skrivet alls som ni säkert märkte. Det är inte alls omöjligt att det lär hända fler gånger framöver och det kommer överlag bli färre inlägg, men jag är övertygad om att nyhetssverige klarar sig bra utan mitt gnäll! 😁

25 reaktioner till “Ett nyhetsankare på dekis

 1. Livet är hårt för oss som jobbar och skall tjäna till brödfödan för andra som inte tagit del av att arbeta eller ens bryr sig om att behöva gå upp i ottan för att tjäna sitt uppehälle. Staten fixar försörjningen för dessa som inte behöver bry sig och vi betalar via våra skattsedlar.
  Lycka till på jobbet och sov tidigt på kvällen då vi behöver ditt skrivande och opinionsbildande inlägg i en debatt som är totalt vänstervriden av media där svenska folket skall uppfostras i något som redan från start är dömt att misslyckats

  Gillad av 1 person

 2. Jag tycker inte att du gnäller. Det du tar upp och skriver om är både viktigt och intressant, dessutom uttrycker du dig väldigt bra i textform. Lägg ingen press på dig själv att skriva. Skriv när du har tid och lust.

  Gillad av 2 personer

 3. Du gör en fantastisk insats med dina skrivelser. Men glöm inte bort att ta hand om dig och dina kära, vi har tålamod och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 🙏 /Peter

  Gillad av 1 person

 4. Bevakar nyhetsflödet åt dig medan du knogar på för din familj och för alla de som enligt vår regering har rätt till en del av ditt arbete.

  Kan berätta att skogsindustrin har fina dagar. Exporten till USA fördubblad vilket gläder den s k landsbygden.

  En annan nyhet är att V med värvningen av Scocco nu är ett parti i den politiska mitten. De säger nu ”hej, hej” till S som befunnit sig där mycket länge. SD är därmed nu det enda parti som likt skogsindustrin värnar Sverige, svenskarna och landsbygden.

  En annan nyhet du måhända ej hunnit ta del av är att antalet döda av Corona i Tyskland under angiven period var 18 000. Under motsvarande tidigare period var antalet döda i influensa 25 000.

  Ytterligare en sak som inte är en nyhet utan en kvalificerad gissning från min sida är att allt fler i Sverige kommer få det såsom du har det, allt mindre tid att fundera på omvärlden, eftersom knoget för brödfödan kommer uppta allt mer tid för för både dig och de allt färre andra som arbetar.

  Gillad av 2 personer

  1. Flertalet är redan helt ointresserade av hur vårt fosterland styrs.
   Sverige är rena drömmen för makthavare som vill styra och ställa utan att bli störda av folket.

   Gillad av 2 personer

 5. En reflexion kring Corona och den höga dödligheten hos äldre är att den, dvs dödligheten bland just den äldre, improduktiva och tärande delen av befolkningen, ”lättar på trycket” för regeringen i flera avseenden.
  Det finns nu tomma platser på äldreboenden. Pensioner behöver inte betalas ut till dessa människor längre vilket gläder finansdepartementet och Pensionsmyndigheten. Viktiga väljargrupper kan nu få platser på äldreboenden lite lättare. Trångboddheten måste ju upphöra.

  Nu återstår det verkligt spännande, vaccination av befolkningen! Hur har påverkanskampanjen lyckats? Hur många kommer låta sig vaccineras? När allt är färdigt finns ett register över de som lät sig vaccineras, men även över de som avstod.
  Under tiden funderar regeringen på om den vågar göra det den ville, utfärda ett ”pass” för de som låtit sig ”besprutas” av regeringen. De med pass kan då få resa friare, medan de obesprutade skulle få, ja, hålla sig inom anvisat område.
  Kanske vågar regeringen inte vara så effektiva.

  Gillad av 1 person

 6. Det finns många som aldrig jobbat och levt på bidrag plus extra bidrag genom
  Bedrägerier. Fått massa barn som ingen i samhället vill ha.

  Men du Jenny är en kvinna som klarar av många jobb.
  Att vara mor. Försörjare . Hushållerska och en bra berättare .

  När jag var ung
  Sa vi alltid
  Det är svårt att vara kvinna.
  Vi ska se ut som en ung flicka.
  Uppföra oss Som en dam
  En underbar värdinna
  Bra älskarinna
  Och arbeta som en häst.

  Livet var mycket bättre och roligare förr .
  Nu är det tunga ämnen varje dag morden. Rånen. Misshandeln. Våldtäkterna och
  Bedrägerierna är fruktansvärt och svaret till alla problemen
  Är illigalt invandring .
  Människor köper arbeten. Asyl.
  Allt är ett bedrägeri för att plundra Svenska folket och att politikerna är så passiva.

  Är det politikernas val att krossa välfärden och plundra folket.

  Tack. Jenny för att du tar upp ämnen som många försökt tysta ner
  Om evigheter.

  PS Mitt problem är att min dotter kommit in på högskolan,
  Vilket är kul men det är långt borta. Och dagens Sverige!
  Men två mord och två våldtäkter nära högskolan.
  Politikerna har fått livvakter och poliserna
  Kanske ska vi ha ”riktiga ”Svenska livvakter till våra barn.

  Flera misshandel på tjejer med helt främmande killar har hänt.
  De senaste tiden utan att händelserna varit i media.
  Läste att migrationsverket flykting förvaring haft flyktförsök under året
  med skadad personal.
  Hur länge ska de tysta allt negativt om flyktingar, så länge statistiken
  Inte förs kan de förneka allt.

  Folk drabbas och de kallar offren rasister.
  Det verkar vara värre i Sverige att bli kallad rasist än att vara mördare.

  Gillad av 1 person

 7. Nä….. Jenny vi klarar oss inte utan ditt “gnäll”! Dina researches i all media är guld värt! Brava!!

  Du skulle bli officiell statligt betald motpol till staten! haha…… Man kan ansöka om att bli “avlönad motpol” till etablissemanget! Det går säkert! Kommer du väl en gång på den statliga avlöningslistan så är du säkrad! De skär ju så ofta ris till sin egen rumpa – varför inte i detta fall?? Det skulle många med mig önska! God Jul Carry

  > Carry persson > opernsänger > bourbakistr. 40, CH-4500 solothurn, schweiz > ph.:mob:+41 79 3303301 > http://www.carry-persson. ch

  Videoclips on You Tube: Hommage to Sweden https://www.youtube.com/watch?v=WIBQqCU6VOE Jose Carreras Weihnachsgala https://www.youtube.com/watch?v=hCHdkiGR-4k Te Deum (Tosca) https://www.youtube.com/watch?v=ERzMUnM1bMI Europa https://www.youtube.com/watch?v=XxsLE89uBHA Ride of the Valkyries https://www.youtube.com/watch?v=hexpMGPrbNE Journeys end https://www.youtube.com/watch?v=fkQi0QUzDgg You’ll never walk alone https://www.youtube.com/watch?v=ELlUexXYPyk Anthem https://www.youtube.com/watch?v=nH0BlvYbU0c Dreaming of home https://www.youtube.com/watch?v=KlUeguXyKoU World in union https://www.youtube.com/watch?v=Bgo1Xv_lJGI Du gamla du fria https://www.youtube.com/watch?v=cNkfGbejzt0

  >

  Gilla

 8. Du, vårt nyhetsankare, är absolut inte på dekis.

  Det är nog däremot Federley som säkert mår lite taskigt i Dalarna men säkert tröstas av många. Som han sade, ”mitt hem är alltid öppet för alla”….jo, jo.

  Islam gillar småbarn, inte bara som knarkkurirer och spanare bara, utan mer konkret, småflickor. Huvudfiguren i den läran gifte sig ju med en minderårig i alla fall sett ur dagens perspektiv. Vi nås nu av nyheten att islamistiska Boko-Haram i Nigeria fortsätter kidnappa små skolflickor, ja även pojkar får följa med i trålningen. Det finns säkert många i rörelsen som föredrar småpojkar framför småflickor.

  Här hemma fortsätter Annie Lööf (den RIKTIGA statsministerna) och C att bekosta helsidesannonser i media. C är ju ett stenrikt, kapitalistiskt parti. Undrar vad en helsida i DN t ex kostar per dag? Alltnog, drottning Annie låter i nåder meddela att med henne och C kommer ”allt gå framåt”. Vi utlovas ”en ljusare framtid”. Det där kan ju vem som helst säga, alla vet ju att det blir ljusare till våren. För första gången står något om våra kära migranters beteende, ordet ”hedersvåld” omnämns, inte balkongkastning. Nåja, det kommer nog tider när C anser sådant lämpligt att annonsera om. Kanske när den första ledande C-kvinnan blir våldtagen???

  För övrigt traskar det på i nyhetsflödet på förväntat sätt. Alla regioner och kommuner frågar efter hur man ska sköta pandemin. De får ständigt samma svar oavsett vem som svarar, ”det är ni som bestämmer”. Undrar hur vaccinationen kommer hanteras. Det ska ju vara jämlikt och alla ska med. Fan trot.

  I SVD ser jag en helsidesannons. En vacker, till synes naken kvinna, sitter i en säng och kramar en kudde. Texten lyder, ”Den perfekta julklappen”.

  Slutligen får vi veta att i Kina måste uigurer (muslimer) för hand plocka bomull på fält. Vi vet ju att Kina håller denna religion i strama tyglar av kända anledningar (de har länge med häpnad sett hur man i Sverige låter sig våldtas hellre än att våldta). Så, i Kina tvingas de likt Jenny knoga och göra rätt för sig. Självklart vill all världens uigurer till Sverige. Ja självklart vill alla världens folk till Sverige! Det är ju därför vi inte har några gränser och det är därför Löfven och Co möter upp med varma filtar och bankomatkort på Arlanda. Vi är ju ett hem för all världens folk numer för tusan. Det är gott att veta att inte bara uigurerna utan ALLA är välkomna även till herr Federley och hans vänner inklusive Ursula (för de som inte vet det så är det Federleys alter ego. Han fick en gång påbackning av revisorer för en resa och sade då att det inte var han som rest utan Ursula…).

  Gillad av 1 person

 9. Jösses, ytterligare en C-politiker inblandad i pedofili! Bif länk till Samnytt. Vad har de för sig i centern? Här kan Löfven nu göra en insats och tillsätta en STOR utredning. Det är ju hans främsta specialitet förutom att skylla på andra.
  Alltså, känner Federley och den här andra nu avslöjade pedofilen varandra tro? En pedofilring? Vad har de för sig på kvällarna i Bryssel när det blir långtråkigt att räkna pengarna?

  https://samnytt.se/

  Gilla

   1. tompass11 det handlar inte om Anders, rätt ska vara rätt, kan bli väldigt fel.

    ”Det handlar om 47-årige Christer Yrjas, hemmahörande i Degeberga och ordförande för Centerpartiet i den skånska kommunen Tomelilla. Det visar sig att han sedan 27 september 2018 bor tillsammans med en flerfaldigt dömd pedofil”.
    Texten urklippt från samnytt.se

    Men i sak förjävligt helt sjukt, man undrar ju vad Centerpartisterna sysslar med på sina möten.

    Gilla

   2. @Gringo
    Ja det vet jag väl att just detta inte handlade om den person jag nämner.
    Den person jag nämnde är faktiskt barnläkare.
    Behöver ju inte betyda någonting eller allt när det gäller C.
    Vem vet?

    Gilla

   3. Okej, du tänkte så:) tompas11
    Jag tänkte mer på Jenny, så inte hon blir nedstängd av någon som ser det som ex förtal eller något annat som vår vackra lag säger, finns många tokiga människor där ute som kan tolka saker och ting väldigt fel vi får inte glömma att vi är inte ensamma att läsa denna fantastiska blogg Jenny har skapat.
    Men du har helt rätt att med C vet man inte vad nästa chock ska bli.

    Gillad av 1 person

 10. C hade ju sin mycket märkliga jordbruksminister Eskil Erlandsson som taktfast trevade under kvinnors kjolar. Han skyllde på sjukdom Raynayds fenomen som orsak till handvandrandet. Det är fullkomligt absurt då de vita fingrarna inte har något att göra under kvinnors kjolar. Kanske värma sig, men det finns ju andra anhalter för den saken.

  Den gode och fryntlige Eskil (visst liknar han en julegris, ursäkta grisen) höll ett av riksdagens märkligaste anföranden, bif länk till youtube. Karln var klart intresserad av kön, antingen det satt mellan benen på en kvinna eller ett djur. Tilläggas skall att han väl var relativt nygift med en yngre kvinna vid den tiden, tror de fick barn också.

  Så, inom C finns ett Darknet som en ihärdig journalist borde gräva i. Det brukar inte vara en tillfällighet när många pedofiler och liknande ansamlas på en plats eller ett forum. Vem vet, kanske Federley ställe i Dalarna var platsen för många centerpartister att mötas på? Centerpartister med ett gemensamt fritidsintresse?

  Queen Annie kommer säkert med många helsidesannonser en tid framöver som rökridåer. Eller så går hon till rasande angrepp mot någon eller något, kanske SD. Säkert gräver hennes säkerhetsfolk efter smutsigheter inom andra partier, vilket som helst bara fokus flyttas från C.

  Annie var ju tänkt som statsminister för ett par år sedan. Det sket sig, precis som för Toblerone-Mona 2006. Mona är förresten en notorisk lögnare. Kanske var det denna egenskap som gjorde att somliga ville föra henne till toppen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s