Danska migrationsministern vill granska kriminalitet och sysselsättning för personer med rötter i Mellanöstern/Nordafrika

Migrations- och integrationsministern Mattias Tesfaye (S) vill göra separata beräkningar på personer i Danmark med mellanöstlig och nordafrikansk bakgrund. Beräkningarna ska användas när ministeriet undersöker hur det står till med kriminalitet och sysselsättning bland invandrare samt ättlingar i Danmark.
-”Vi har användning för mer ärliga siffror och jag tror att det kommer gynna samt skapa en bättre kvalitet på integrationsdebatten om vi tar fram dessa siffror, för i princip visar de att vi i Danmark inte har problem med människor från Latinamerika och det avlägsna Asien. De vi däremot har problem med är med människor från Mellanöstern och Nordafrika.”

I dag delas offentlig statistik om invandrare och ättlingar i Danmark upp i två grupper – västliga och icke-västliga. Men framöver vill migrations- och integrationsministern dela upp invandrare och ättlingar i en så kallad ”Menapt-grupp” som står för Mellanöstern, Nordafrika, Pakistan och Turkiet. Det slås bland annat fast att dessa nationaliteter är överrepresenterade i kriminalitets- och arbetslöshetsstatistiken.

Enligt en ny notering från Migrations- och integrationsministeriet framgår det att kvinnliga invandrare och ättlingar som hade rötter i ett Menapt-land 2018, hade en sysselsättningsgrad på 41,9%. Jämför man med kvinnor från övriga icke-västliga länder som Thailand och Vietnam var 61,6% i arbete 2018.

Vad gäller kriminalitet blev 4,6% av unga män från ett Menapt-land 2018 dömda för en strafföverträdelse. För övriga icke-västliga länder gällde 1,8% av unga män.

Meanwhile in Sweden… som haft ett ännu större mottagande från icke-västliga länder än Danmark ens kommer i närheten av, vilket genererat ett samhälle där vi dels har för få invånare som arbetar för att försörja den stora massan med bidragstagare och dels tappat kontrollen över kriminaliteten, skulle ett dylikt initiativ från politiskt håll där man pekar ut vissa grupper garanterat medföra tjära och fjädrar från det politiskt korrekta etablissemanget som lever för att se till att dylik information aldrig kommer ut till de svenska väljarna, eftersom det skulle visa hur de i decennier ljugit för folket!

#vigillarintefegapolitiker

#vibetalar

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12625617/tesfaye-vil-kortlaegge-personer-fra-mellemoesten-og-nordafrika/

15 reaktioner till “Danska migrationsministern vill granska kriminalitet och sysselsättning för personer med rötter i Mellanöstern/Nordafrika

 1. I Absurdistan härskar oikofobin.
  Och folket vandrar genom livet med huvudet under armen.
  Bröd (bidrag) och skådespel (”Bonde söker fru”…).
  Tillämpades i romarriket för att göra folket passivt.
  Fungerar uppenbarligen även i nutiden…

  Gillad av 1 person

   1. Har du sett Snowden’s avslöjande, hur USA har enorma system att spionera på väst och främst Kina. CIA och NSA har 70,000 heltidsanställda för uppgiften, och har världens största datacenter i Utah, och använder dessutom data kraft från företag som Google, Facebook, och Amazon för ändamålet. Har du lagt märket till hur det är dödstyst om det i USA styrda media, som svenska MSM och Public Service. Ser du sammanhangen, vad som pågår. Detta är lika koordinerat och planerat med samma syfte som Hitlers propaganda drev innan invasionen av Polen 1939. USA är desperat. Trump är desperat. https://en.wikipedia.org/wiki/Utah_Data_Center

    Gillad av 1 person

  1. Visst, ytterligare en propaganda-”läcka” med CIA som avsändare. Just när Trump regimen går mot sitt slut och USA står inför en kollaps och kanske inbördeskrig. Är det någon som ser sambanden. Det kommer mer propaganda av nazi-karaktär, var så säker. Diktaturen USA tolererar inte att bli akterseglad av Kina. Det är spåren och sviterna av det vi upplever, en desperat maktfullkomlig Djupa Stat som ligger dödsryckningarna då allt fler länder, nu omkring 50% av hela världen, ansluter sig till och följer Kina och Kinas principer med en multilateral och multipolär värld där varje land fattar sina egna beslut internt och där andra nationer utesluts från att styra dem med sanktioner, militära och andra hot, påtryckningar, eller att ta gisslan, medan alla medlemmarna samarbetar med handel och i andra frågor. Vad de svenska USA styrda medierna helt mörkar är hur ett sådant samarbete nu byggs i öst. Jag talar om RCEP, CPTPP, AIIB, BRI, ett samarbete som nu börjar omfatta en anslutning av 50% av jordens befolkning och även diskussioner om en militär allians mellan Ryssland och Kina. USA har lämnats utanför. Allt fler länder ansluter sig till Kinas framtids vision som är diametralt olika USAs version av en global militärdiktatur med en central ledning i USAs Djupa Stat.

   Gilla

  1. Värre än så, mycket värre än så. Sverige är lika mycket en knähund och en lakej till USA idag som landet var till nazismen förra seklet. Det är värre den här gången, för Sverige har i betydligt större utsträckning gjort sig beroende av USA. Har du tänkt på varför dessa massiva propagandakampanjer kommer just när Trump håller på att kastas ut. Troligt är väl att det är just Trump som driver dom. Vänta nu på hans nästa drag, det är fullt möjligt att han kommer att deklarera undantagstillstånd i USA med detta som förevändning så att han kan sitta kvar som autokratisk diktator. Vad vi ser är typiskt upprinnelse till en militär statskupp.

   Gilla

 2. Krig förs numer inte så ofta med bomber utan med förflyttning av folkmassor och AI.
  Bomber är ju rätt primitivt och får bara folk förbannade (utom svenskarna som viker ner sig). Se bara hur Hitler misslyckades med att bomba engelsmännen till underkastelse.
  Fast de allierade lyckades nästan bomba tyska civilbefolkningen till underkastelse. När ”Bomber-Harry” jämnade Dresden med marken blev det dock för mycket för de flesta. Det var ju trots allt bara civila och flyktingar och en kulturstad utan militärt värde. Staden är nu återuppbyggd enligt ritningar som ofattbart återfanns. De kan tyskarna.

  Men som sagt, i Sverige viker svensken ner sig och ber om ännu mer våld (import av islam) för att visa hur fogliga vi är.

  Gilla

 3. Apropå Jennys rubrik vad Danmark vill kartlägga.

  I Sverige behövs ingen kartläggning av vilka som begår våld, våldtäkter, rån, ekonomiska brott och allt det där. Alla vet det. Det som behövs är aktivitet, att de fängslas, straffas och utvisas.

  Nä, det som behövs är kartläggning av ett antal politiker, vilka de är och vad som är deras drivkrafter. Där finns allt möjligt i den politiska cirkusen. Där finns Federley som var sambo med en fruktansvärd pedofil och som Federley kände så ”stark kärlek till” (ordagrant citat) att han teg med vad han visste. Han teg tom inför partiet. Där finns absoluta galningar som Morgan som dessutom är genuint elak även om hans yttre mer signalerar fryntlig jultomte. Där finns den gräsliga sekten miljöpartister som är som en sex-sekt a la Manson i hur de fungerar. De är skickliga och utnyttjar till bristningsgränsen att S vill sitta kvar vid makten.
  Där finns människor som aldrig satt sin fot utanför politiken och som inte har en aning om hur verkligheten är för de som betalar deras löner. Där är de människor som sakta kör Sverige i botten och som tystar ner folk medan det pågår. Där finns ett parti, S, som sakta förvandlats från de som ”byggde folkhemmet” till ett parti som närmast fungerar som Erdogans ungefär. Med pengar, med våld, med makt över media, med sanktioner på alla upptänkliga vis. Löfven är det närmaste man kan komma en diktator i en demokrati. Det är tom farligt för svensken att säga vad han/hon tänker, tystnaden från vanligt folk är påtaglig. Desto högre hörs alla dessa galningar som ylar om kön, ras och hela den där skiten. Det är bara kulisser för att dölja vad de håller på med.
  Sopa bort dem 2022!

  Gilla

 4. Danmark har en realistisk syn på problemen.
  Man kan bara lösa problem om man vet mycket om det.
  Om man följer alla leden rätt kan Danska staten ha bevis
  På invandrarna brottslighet.
  Och då kan man visa statistik på kostnader och problemen och
  Man kan faktiskt bevisa för världen att vissa folk är mer brottslingarna
  Än andra och vägra asylsökande från vissa länder.
  Eller totalt vägra ta emot asyl pga kostnader och problem.

  Önskar Sverige förde samma statistik.
  skulle vilja veta hur många hundratusentals miljarder som Sverige
  Folk har blivit plundrat på av alla illigalt och kriminella migranter.
  Hur mycket har dessa somalier som åker fram och tillbaka till sina
  Hemländer smugglat in och ut. Samtidigt som deras fruar får bidrag
  Som ensamstående och massa barnbidrag.
  De åker fram o tillbaka till sina hemländer utan asyl skäl men får inte utvisas?
  De får inte utvisas men är inte svenska medborgare .
  Klart att de kan utvisas.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s