EU har redan tagit fram en plan för samarbete med Joe Biden

EU, vars handelsrelation med USA varit ganska frostig under Donald Trumps tid vid makten, verkar helt övertygade om att Joe Biden kommer att tillträda som USA:s president i januari nästa år med tanke på att de redan har tagit fram ett utkast till handlingsplan som rör samarbete inom teknik, digital reglering, COVID-19, avskogning och utmaningar från det växande Kina samtidigt som man tagit informell kontakt med Bidenadministrationen.

EU:s plan kommer att läggas fram för godkännande av nationella ledare vid ett möte den 10-11 december och föreslår lanseringen av en ny transatlantisk agenda vid ett toppmöte mellan EU och USA som ska äga rum under första halvåret 2021.

Det globaliststyrda EU spelar ett högt spel istället för att avvakta och det vore väl snöpligt för EU-eliten om det visar sig att Trumpadministrationen kan backa upp bevisningen om valfusk i Högsta domstolen så att det slutar med att Trump sitter kvar ytterligare en mandatperiod. Den som lever får se som jag brukar säga, EU har i alla fall bekänt färg.

https://www.aljazeera.com/economy/2020/11/30/eu-to-seek-new-post-trump-global-alliance-with-us-ft

4 reaktioner till “EU har redan tagit fram en plan för samarbete med Joe Biden

    1. Trump har blivit utslängd från domstolarna i Michigan, Georgia, Pennsylvania, Arizona, och Wisconsin och Bidens försprång har ökat efter omräkning i Wisconsin och Dane county. Trump tror själv inte att HD ens kommer att tillåta att målet om valfusk tas upp. Den federala distriktsdomaren Matthew Brann sa att presidentens stämningsansökan var precis som Frankensteins monster – slumpmässigt ihopsatta teorier och anklagelser. Så långt fakta. Det finns något mer intressant här. EU och USA behöver massiva investeringar för att komma på fötter. Var kan dom komma ifrån. Enda möjligheten är Kina, EU och USA kan tacka nej, och då kan dom sitta där med sin tomma matskål och hurra över och krama sig själva. Kina investerar istället i Kina, och andra vänligt sinnade länder. Dual Circulation. Samtidigt kollapsar dollardominansen just nu, och allt fler länder sluter sig till Kina utvecklingen, en ny multilateral och multipolär värld, till skillnad från USA tilltänkta globalism med USA som centralmakt och envåldshärskare. Svenska media propagandan mörkar utvecklingen. NWO, men inte den USA och Den Djupa Staten hade tänkt sig.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s