Nya siffror från Danmark visar att en majoritet av barnbidragen går till icke-västliga familjer – i Sverige kan vi bara ana hur skev fördelningen är

Efter att Mette Frederiksen (S) övertog makten i Danmark, verkar budskapet till icke-västliga länder vara ”kom hit och få extra barnbidrag”. Det är åtminstone vad Dansk Folkepartis ordförande Peter Skaarup kommit fram till efter att ha bett Arbetsdepartementet redovisa de belopp som betalas ut i extra barnbidrag varje månad i syfte att bekämpa barnfattigdom, där majoriteten av pengarna går till icke-västliga familjer.

Av svaret från Arbetsmarknadsminister Peter Hummelgaard (S), framgår det att nästan 8.000 familjer med icke-västlig bakgrund sedan augusti förra året sammanlagt mottagit 12 miljoner DKK extra i barnbidrag. I jämförelse har 4.815 danska familjer mottagit 6 miljoner DKK, medan familjer med västlig bakgrund har mottagit 0,4 miljoner DKK. Totalt har det sedan augusti förra året och fram tills nu blivit utbetalt 18,6 miljoner DKK i form av extra barnbidrag, varav merparten gått till icke-västliga familjer.

Skaarup är både förbluffad och arg över upplysningarna.
-”Mette Frederiksen lovade före valet att en socialdemokratisk regering skulle fortsätta med den strikta migrationspolitiken, men nu ser vi återigen ett löftesbrott och ett slappt initiativ. Det är skandalöst att danska familjer inte är i närheten av samma belopp.”

Meanwhile in Sweden… redovisas inte dylika siffror offentligt, men med tanke på att vi har haft väldigt mycket högre invandring än grannlandet Danmark, så är det inte särskilt svårt att förstå att miljonerna rullar i en viss riktning även i vårt land medan svenska barnfamiljer får det allt mer knapert där vissa inte ens har någonstans att bo.

Vi ska inte ställa grupper mot varandra hette det tidigare, men vi har passerat det vägskälet för länge sedan och den oansvariga politiken som alltför länge bedrivits i Sverige har lett fram till att det nu är precis det vi måste göra för att förstå hur sjukt vårt system är. Man kan självklart inte äta kakan och ha kvar den, men det är en kalkyl som våra svenska politiker uppenbarligen har svårt att ta till sig eftersom man fortsätter i samma hjulspår medan man förväntar sig att svenska folket glatt ska fortsätta öppna såväl sina hjärtan som plånböcker!

#vibetalar

https://denkorteavis.dk/2020/saadan-virker-regeringens-stramme-udlaendingepolitik-ikke-vestlige-har-indtil-videre-scoret-tolv-millioner-kroner-ekstra-i-boernepenge/

7 reaktioner till “Nya siffror från Danmark visar att en majoritet av barnbidragen går till icke-västliga familjer – i Sverige kan vi bara ana hur skev fördelningen är

 1. När fick ett område med utsatta etniska svenskar 2 miljarder senast? Finns gott om sådana områden på ” landsbygden”.

  Retroaktiva barnbidrag lär vara slopade för alla glada afrikanska storfamiljer som forslas hit. Men samma pengar kallas bara något annat i stället. Vilka tror ni kommer att få betala ”Coronafesten” när det viruset har bekämpats av socialdemokraterna?

  Är man vit i Sverige är man i regeringens ögon skyldig och ska betala så att människor från Mellanöstern och Afrika inte ska behöva arbeta när de förts in i Sverige. Vi vita ska också betala för de allt fler bruna barn som så ivrigt produceras på olika ställen i Sverige. Dygnet runt. Det är äkta socialdemokratisk rättvisa säger regeringen när den blickar ut över världen. Just det säger V, kommunistisk rättvisa. Just det säger MP, ekologisk rättvisa.

  Vi är den sanna rättvisan säger de kriminella muslimerna och fortsätter sitt blodiga hantverk. Just det säger MP, ni har rätt att göra det ni gör, fortsätt så! Vi är med er säger PK-eliten. Men jag vill inte längre piper Sabuni….fortsätt säger Federley (eller det är Ursula som talar, man vet aldrig så noga). Det där gjorde jag smart tänker V:s förre ledare, riktigt smart. Ingen upptäckte hur jävla illa jag tycker om araber….

  ”Sköt er svenskar” säger Lööfven, annars får ni högre skatt era rasister ( men det får ni ändå, vänta bara tills anhöriginvandringen kommer igång på allvar när vi i S ensamma. besegrat Corona).

  Sådär fortsätter det. Hela fucking tiden. Det slutar inte förrän det är minst 50/50 vita/bruna. Sen går det fort Då behövs inte längre. stödet från S, MP och V i första hand. Då rullar det på av sig självt med koloniseringen av Sverige, av Europa. Europas första helt islamiska stat. Slottet i Stockholm görs om till muslimsk moske’ dit rättroende vallfärdar för att prisa och tacka den högste för segern.

  Så gick det när folket slöade framför tv:n.

  Gilla

 2. Svenska skattekontor går till barnbidrag över hela världen.
  Barnbidraget för två barn är mer än en pension i Balkan.
  Det är endast Sverige som betalar ut barnbidrag till alla arbetskraftsinvandring.
  Tänk dig få sju månadslöner på en månad ,
  plus en pension samtidigt som familjen hemma och
  Betalar en 10 del av vad vi betalar i Sverige.

  När Ylva Johansson,s pratar om att de som kommer ska ha samma löner.
  Varför pratar hon inte om samma kostnader.

  Det är bara Sverige som
  Har så dålig kontroll,
  så Iran politiker lever på svenska bidrag,
  Människor som är döda betalas det ut pension till.
  Vuxna och barn som aldrig varit här får bidrag.

  Samtidigt får svenska med ny hjärtoperation gå jobba efter en månad.
  Funktionshindrades bilstöld dras in man behöver inte ” sina ben”
  Samtidigt får flyktingar ha bil fastän d har socialbidrag.

  Illigala Afghanistanier får familjehem . Stödfamiljer pension.
  Och kosta samhället hundratals miljarder fastän de inte har rätt att vara i Sverige.

  Politikerna skulle ta bort svart arbetskraft för skattepengar kom inte in.
  Nu har de Rut och rot där massa skattepengar går till kriminella
  företagare som skriver räkningar på icke utfört arbete.
  Skatteverket betalar mångmiljonär på bluffakturor.

  Enligt min mening så var det bättre med svart arbetskraft som inte kostade
  Skattepengar än nu där de kostar skattebetalarna enorma summor och dränerar hela välfärden
  Svenska myndigheter betalar ut pengar först och tänker kontrollera sen.
  Vilket aldrig sker
  Sen alla dessa bidrag till telefonläkare, skolor, och föreningar är inget annat än
  Kriminell verksamhet .
  I Sverige är allt bakvänt allt är lagligt från början, sen tar det politikerna 50 år att reagera
  Och stoppa brotten men då är de kriminella företagen rika och staten fattig.
  Och nya brott tillkommer.
  I stället för att göra allt olagligt innan staten godkänner det.

  Gillad av 1 person

  1. Detta är inget nytt. Vad du skriver får mig att minnas, året 1975, jag hade åkt till Sverige för att fira jul och nyår. Vi hamnade hos en ”ensamstående mamma” som tyckte Sverige var fantastiskt. Hon hade 7 barn, alla från olika män, bodde i en sexrums lyxvåning i Gamla Stan, allt betalat av ”socialen”, och var helt öppen med att hon aldrig hade jobbat i hela sitt liv. ”Den svenska modellen” är helt fantastisk för den snabbt stigande skara som förstår att dra slipstenen åt rätt håll.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s