Putin – en av få världsledare med integriteten i behåll

Rysslands president Vladimir Putin är en av få världsledare som ännu inte gratulerat Joe Biden till hans ”vinst” i det amerikanska presidentvalet och i ett tal tidigare i dag deklarerade han att han inte har för avsikt att säga grattis förrän vinnaren formellt beslutats genom att de slutliga resultaten summeras på ett legitimt och lagligt sätt.

Mycket klokt av Putin som kan stoltsera med att ha sin självaktning i behåll till skillnad från övriga stövelslickare, där framförallt det svenska mediala och politiska etablissemanget har lite att fundera på som knappt kunde bärga sig ens några timmar innan de överröste Biden och Harris med hyllningar utan dess like.

Men lika snabbt som hyllningskören startade, dog den ut när det visade sig att ett rejält valfusk kan ha bäddat för Bidens ”seger”, där utredningen nu är i full gång. Ingen nämner heller den pågående och omfattande utredningen om mutanklagelser mot Biden samt hans son, som istället enbart framställs i positiv dager av skenhelig media.

Det här blir långt ifrån en promenadseger för Biden utan det kommer avgöras i högsta domstolen, vilket de flesta nog har insett vid det här laget med tanke på den stora fokusförflyttning som skett i media från 100% amerikanskt presidentval inklusive dagliga hata-Trump-artiklar, till non-stop-corona 24/7.

Sista kapitlet är ännu inte skrivet i den här långdragna följetongen och det lär dröja innan vi vet vem som ska leda USA de närmaste fyra åren. Sverige har i alla fall visat var deras lojalitet ligger och framtiden får utvisa huruvida det kommer att gagna oss.

Källa: Aftonbladet

15 reaktioner till “Putin – en av få världsledare med integriteten i behåll

 1. Respekt för ledare som inte löper i PK-drevet.
  Skulle tro att globalisternas kommer att lyckas med projektet Biden(övergångslösning)-Harris(den tilltänkta)… Man bävar för vem som då utses till vicepresident…
  Men man får erkänna att globalisterna har spelat spelet väl.
  Lika bra att vänja sig vid att kommande val kommer att vara avgjorda innan de genomförs…
  Media har redan påbörjat gulleplutt-rapporteringen om Biden. Det lär bli hyllningsreportage a lá Nordkorea framgent.

  Gilla

   1. Fru Clinton beskrivs i media i USA som en notorisk lögnare. Precis så uppfattas hon av Trump-väljarna. Vore kul om hon försökte bli president igen. Vilken smäll hon skulle åka på!

    Gilla

 2. Det är bra konstigt att om en svensk politiker inte är emot Trump eller hyllar Biden blir hon uthängd som Ebba Busch. Vad är det för fel på svensk journalistik, skit samma vad resp media anser sig ha för färg. Hat mot politiker som inte följer strömmen, uselt.

  Gillad av 1 person

 3. Putin och Ryssland……i hundratals år hade man tsarer och en stor elit av kulturpersoner, militärer osv. Sen kom marxismen och tog livet av tiotals miljoner. Därefter föll imperiet under Jeltsineran (han söp och var oftast berusad under alla framträdanden) och under en period plundrades Ryssland av alla möjliga personer. Oligarkerna och allt det där vi kan se spelfilmer om. De köpte fartyg som semesterbåtar, köpte fotbollslag osv.

  Sedan kom Putin med erfarenhet från säkerhetstjänsten. Han är bildad och har en agenda, ett tänkande kring Ryssland som kristet och kulturellt land med en uppgift i världen. På ett sätt liknar styret i Ryssland idag tsartiden ifråga om maktfördelningen.

  Ryssland är och vill vara en kraftfull motvikt mot de islamiska stater som finns runt landet. Minns att Ryssland har drabbats av islamistiska terrordåd. Landet är försvagat ekonomiskt men starkt militärt. Inget annat land har så välövade stridspiloter t ex. I Syrien har militären testet bortåt 160 olika ”vapensystem” varav ett 40-tal har gått tillbaks till industrin som beställningar och vidareutvecklingar.

  Putin är glasklart emot globalismen. Fortfarande är den enskilde ryssen mer beläst och kunnig än den enskilde amerikanen. Varje ryss känner till åtminstone delar av kulturen, precis som varje kines känner till perioden ”De tre kungadömena, se Wikipedia t ex för mer info).

  Svensken ska ju inte minnas sin kultur längre säger makten. Vi ska glädjas åt allt det nya och berikande som kommit med multi-kulti. Svensken har väl i gemen ingen egen uppfattning om globalismen. Hon eller han traskar till jobbet och tror på vad som står i Aftonbladet och DN och vad som sägs på TV.

  Biden blir självklart president och när han får en stroke eller avlivas blir väl Harris förste kvinnan att sätta stjärten på presidentstolen i ovala rummet. Det blir nog stökigt i jänkarland i många år framöver.

  Gillad av 1 person

  1. Vi i Kina känner till betydligt mer av historien än perioden ”De tre kungadömena” (220-280), Kinas historia har varit minst sagt stökig, men vad mer viktigt är, är att lära sig av den, förstå den, och inte upprepa misstagen, vilket Kina har gjort. Vad vi kallar ”västvärlden” är mitt uppe i att upprepa gamla misstag, att bygga imperier, idag USA imperiet där Sverige ingår och glatt diar härskarstaten USA, som försöker bygga upp samma gamla globala militärdiktatur som så många gånger misslyckats genom historien. Tänk Treje Riket, sovjetkommunismen, eller japanernas världsimperium. En bra överblick av Kinas historia här. https://www.travelchinaguide.com/intro/history/

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s