Är det redan nyår eller bara ännu en raketattack mot polisstation i Frankrike?

Att missnöjda migranter skjuter fyrverkeriraketer mot polisstationer är tyvärr inget ovanligt i Frankrike, vilket jag rapporterat en del om under året. I tisdags var det återigen dags när flera individer sköt projektiler mot en polisstation i ett område i Lyon samt förstörde en polisbil. Efter att polisen arresterat flera narkotikasmugglare råder det spänt läge i området och poliser som försöker köra genom vissa kvarter attackeras med projektiler eller fyrverkerier.

Det är dock tveksamt om ordningen är återställd i det invandrartäta området med tanke på några meddelanden som postats på sociala medier där migranter uppmanas att föra krig mot polisen i helgen.

Sverige är inte där ännu, men på god väg med tanke på hur polisen redan nu förlorat kontrollen över gatorna till förmån för grovt kriminella gäng samt kriminella klaner som kontrollerar hela kvarter. Det är nog bara Annika Strandhäll som numera tror på justitieminister Morgan Johanssons försäkringar om att läget är under kontroll, medan vi fortsätter vår golgatavandring mot fullskalig anarki.

https://mobile.twitter.com/lamoulatv1/status/1329161406114123779

Another firework attack on police in Lyon

5 reaktioner till “Är det redan nyår eller bara ännu en raketattack mot polisstation i Frankrike?

 1. Kunnig artikel! 👍
  För att visa på komplexiteten i vad som sker politiskt i närheten av Turkiet kan följande lilla info nämnas. Det muslimska Turkiet och det judiska Israel samarbetar i konfliktområdet Armenien, Nagorno-Karabach och Azerbajdzan. (A). Israel köper det mesta av sin olja från A och levererar vapen. Det är Turkiska och israeliska drönare som gör succé därborta – på samma sida! Turkiet använder för övrigt sina avancerade drönare även i Nordafrika.
  Som alltid, makt, vapen och olja är vad det mesta handlar om. EU måste FÖRHÅLLA sig till Turkiet.
  Sveriges hemliga vapen mot allt otäckt utanför landets gränser är utrikesminister A Linde och alla våra skattekronor som hon åker runt och delar ut. Motståndarna bävar, hör kommer hon, den levande svenska drönaren med missiler i form av pengar. Bäva månde de kriminella i Sverige om regeringen skulle släppa loss henne på fosterlandets mark.

  Gilla

 2. Det ska bli intressant att se vad som händer i Frankrike om några dagar när Macrons ultimatum till islam går ut. Mer nyårsraketer?

  Knepigt för Tyskland som ju styrs av vänsterfascisterna i mångt och mycket. Landets nedstängning av kärnkraften har ju orsakat kaos inom energisektorn. Tyskland eldar kol för allt vad tygen håller. Ännu en katastrof utförd av vänstern.
  Frankrike verkar nu svikas av EU i frågan om hur islam ska hanteras.

  Skicka ner A Linde att läxa upp ALLA!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s