Bidens välgörenhetsstiftelse samlade in pengar för att bota cancer men pengarna gick till arvoden istället för forskning

Såväl svensk som internationell media har gjort allt för att framställa den av media utsedda vinnaren av det amerikanska presidentvalet Joe Biden som ett helgon och aktivt undvikit att rapportera om den högaktuella mutskandalen mot Biden samt hans son och anklagelserna om valfusk. Däremot har man varit duktiga på att fortsätta punktmarkera Donald Trump och hittat nya vinklar att framställa honom i dålig dager genom illvilliga vinklingar samt medvetna misstolkningar av hans uttalanden – man har till och med noterat att han bytt hårfärg samt lagt tid på att kritisera även denna helt ointressanta detalj.

Att förvänta sig att media kommer att rapportera sakligt om det senaste avslöjandet om Biden är definitivt en utopi och det är återigen enbart den hårdcensurerade tidningen New York Post som vågar gå mot strömmen och informera allmänheten om den senaste utvecklingen, precis som de gjort med Bidens korruptionsanklagelser.

Den här gången handlar det om välgörenhetsstiftelsen ”The Biden Cancer Initiative”, som grundades av Biden och hans fru Jill 2017. En genomgång visar att stiftelsen under sina två första år tog emot 4,8 miljoner USD i donationer och av dessa gick drygt 3 miljoner USD till arvoden. Stiftelsens ordförande Gregory Simon fick hela 429.850 USD bara under räkenskapsåret 2018. Simon arbetade tidigare som lobbyist inom läkemedelsindustrin och dubblade sin lön jämfört med året innan.

Resterande summa har gått till resekostnader och konferenser. Inte en enda dollar gavs i anslag till cancerforskning. Organisationen satte verksamheten på is när Joe Biden ställde upp i presidentvalet, men enligt den amerikanska federala skattemyndigheten IRS är stiftelsen officiellt fortfarande aktiv.

Man kan föreställa sig vilka krigsrubriker det skulle bli om något liknande läckte ut om Trump! Nu är det dock bara locket på, eftersom eliten vill ha Biden som vinnare eftersom de vill ha en nickedocka som de kan styra istället för en president som går sin egen väg och inte låter sig mutas. Än är inte sista ordet sagt och valet är inte avgjort innan den juridiska processen nått vägs ände, så vi får helt enkelt se vad som händer framöver.

#locketpå

https://nypost.com/2020/11/14/biden-cancer-initiative-spent-millions-on-payroll-zero-on-research-report/

7 reaktioner till “Bidens välgörenhetsstiftelse samlade in pengar för att bota cancer men pengarna gick till arvoden istället för forskning

 1. App, app, app… Kritisk granskning av Biden… Å, nej tack så mycket…. Biden är ju Jesus som nedstigit till jorden. Han lär ha observerats när han gick på vatten. 20 januari ska han visst mätta massorna med lite fisk och bröd precis som sin föregångare.
  Det finns väl en överenskommelse att Biden står över all kritisk granskning från vår ”sakliga” och ”opartiska” media.
  Bara att räta in sig i PK-ledet annars blir det politiskt omskolningsläger. Eller Gulag för de oförbätterliga…

  Gillad av 3 personer

 2. Biden har ju lovat bota cancer. När jag blir president botar jag och så vidare …
  Han lovade också att ta bort alla gränser. I min värld finns inga gränser eller hur det nu var…Det kändes däremot som hot.

  Gillad av 2 personer

 3. The Deep State lyckades till slut att manipulera valet, frågan är hur de gjorde. Vi lär antagligen aldrig få veta det men något skumt med det hela är det. Jag hoppas att även vi får hit valövervakare när det är dax här för vi vet att det finns partier som inte drar sig för att fuska och manipulera allt för att kunna behålla makten.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s