Blir Kanada den nya humanitära stormakten?

Se där ja, Kanada fiskar efter att ta över Sveriges roll som världens enda humanitära stormakt. Kanada planerar nämligen att ta in över 1,2 miljoner nya migranter under de kommande tre åren. Enligt migrationsminister Marco Mendicino är anledningen att man måste fylla vakanserna på arbetsmarknaden och boosta ekonomin efter coronapandemin, varför landet år 2021 ämnar ta emot 401.000 nya permanenta invånare, ytterligare 411.000 år 2021 och 421.000 år 2023.

Det är ett ypperligt tillfälle för de tiotusentals migranter som väntar vid kusten i Libyen och Tunisien på att ta sig över till Europa att istället styra kosan västerut nästa år.

Men vad betyder det för godhetsapostlarna i norr – ska vi så lätt lämna ifrån oss vår framträdande position som det kravlösa mottagarlandet nummer ett? Nej, jag tror vi kan sitta lugnt i båten för det krävs nog både språkkunskaper och viljan att hugga i samt prestera om man ska lyckas komma in i Kanada – när valet således består av att ligga på sofflocket i en kravlös tillvaro resten av livet tillsammans med övriga släktingar i en bekväm bostad medan man blir försörjd av svenska skattebetalare, så är nog valet lätt.

Puh, vilken tur för den svenska regeringen – då kan importen av valboskap fortsätta och valsegern således tryggas ytterligare några mandatperioder framöver! 👌

#gowest

#bidragsmagneten

https://www.aljazeera.com/news/2020/10/30/canada-aims-to-bring-in-over-1-2-immigrants-over-next-3-years

8 reaktioner till “Blir Kanada den nya humanitära stormakten?

 1. Förvånar föga.
  Även det landet styrs väl av vänsterliberal, oikofob PK-elit med destruktiv agenda.
  Men även där går folket runt med huvudet under armen.

  Gillad av 1 person

 2. Det vore mer än välkommet om Canada tar över stafettpinnen som den humanitära stormakten från Sverige.
  Sveriges självbelåtenhet över att vara världsbäst på allt har övergått till förvirring och rädsla. Man sade till oss att vi var européer och inte svenskar. Man sade, mitt i all utrikespolitisk självbelåtenhet, att Sverige och det svenska inte fanns och att det var fult att vara stolt över att vara svensk och att Sveriges gränser inte behövdes. Inte ens en fungerande tull behövdes. Man ljög för oss.
  Globalismen skulle frälsa oss och göra oss lyckliga och fria. Vi skulle välkomna alla. I stället blev vi bara förvirrade. Vem kan vara nära och känna samhörighet med hela världen? De är lite för många där ute. Man ljög för oss.

  Behovet att veta vilka vi är kommer nu att öka. Hur ska vi nu kunna känna samhörighet ens med alla de som räknas som de nya svenskarna? De känner ju inte till vikingatiden, Gustav Vasa, Stockholms blodbad, Astrid Lindgren och Skansen, inte heller Povel Ramel, dansbandet Vikingarna eller Robert Broberg. Spotify vet nog många vad det ät men vilka känner till Vilhelm Moberg och Charlotte Kalla? De faller på knä och tillber någon söderöver.

  Det är ett djupt känt mänskligt behov att ha en identitet och tillhöra en grupp. Sverige HAR funnits och Sverige FINNS. Vi kan gå på museer och se vår historia. På Livrustkammaren här i Stockholm kan vi tom se kläderna som drottning Kristina bar, rustningen som Gustav den andre Adolf bar i slaget vid Lutzen, hans uppstoppade häst och Gustav III:s kläder som blodades ner på Maskeradbalen. Sverige har funnits och svensken fanns och finns. Lingonsylt, kräftor och midsommarstången på midsommarafton kommer finnas kvar också nästa år.

  Frågan är vilka historier man kommer berätta för oss efter 2022. Blir det fortsatt lögner eller kommer de att samtala med oss? Får vi lov att vara svenskar igen?

  Gilla

 3. I Belgien avskedades häromdagen en lärare som visade en bild från den franska tidningen Charlie Hebdo. Bilden föreställde något muslimskt. Läraren ville förklara hela händelsen för eleverna.

  Numer behöver islamisterna inte själva skrida till verket. De har rädda och underkuvade som i sin tur gör jobbet åt dem. Ungefär som när småungar i förorterna är polisspanare, tjallare och knarkkurirer.

  I Sverige visar den politiska eliten och den så kallade intellektuella eliten att de förstått allvaret i hotet från islamisterna och tassar nu runt och vågar inte kalla mördare för mördare.

  Men en svensk som frågar varför Sverige behöver vara ett hem inte bara för svensken utan för hela världen, den svensken blir illa åtgången, kallas rasist och allt möjligt annat. Han/hon mobbas och stöts ur gemenskapen och får inte sällan lämna sitt jobb.

  Gilla

  1. Jag läste den artikeln. Saken är den att han inte blev suspenderad för att ha visat en bild av profeten utan för att den visade könet och de hade gjort likadant oavsett vem bilden föreställde eftersom det är olämpligt att visa obscena bilder för barn i 10-11 års åldern.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s