Kvinna oprovocerat misshandlad av invandrargäng i Köpenhamn

Köpenhamnspolisen efterlyser vittnen till ett till synes omotiverat överfall på en 44-årig kvinna i Ishøj i går kväll, på Brolæggerpladsen i Ishøj runt kl 22.30. Kvinnan var på väg hem från ett besök hos sina föräldrar och gick med sin cykel nära sin bostad när hon plötsligt blev omkullvält av tre unga män av annan etnisk härkomst än dansk. Förövarna pratade ett annat språk med varandra – antingen turkiska eller arabiska. Kvinnan blev sparkad och slagen samt kallad för svordomar på danska.

Sedan springer de unga männen därifrån. Ingenting stals och gärningsmännen bad inte heller om något. Enligt polisen verkar överfallet ha varit helt omotiverat eftersom kvinnan inte haft kontakt med någon, pratat med någon eller märkt något innan.

Obehagligt med alla dessa oprovocerade överfall som vi även ser i Sverige. Inte undra på att allt fler människor väljer att inte gå ut i onödan på kvällen eftersom de fega ligisterna verkar välja ut sina offer slumpmässigt vartefter andan faller på.

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE12510756/yngre-maend-slog-og-sparkede-kvinde-i-ishoej/

7 reaktioner till “Kvinna oprovocerat misshandlad av invandrargäng i Köpenhamn

 1. Till skillnad från hur politiken i Frankrike reagerar i på islamisternas våld så har Sverige en regering som tillåter islamistiskt våld. Regeringen tom stöder islamisterna aktivt med pengar.
  Nu har Frankrike visat Sverige hur en demokrati kan hantera islamistiskt våld.
  Nu väntar vi på regeringens reaktion. Ska regeringen fortsätta stödja islamister eller ska den värna om svenska folket och Sverige?

  Gilla

 2. Massa galna och hatiska människor som inte passar i detta samhälle har
  Politikerna släppt in och straffen är löjliga.
  Men det värsta är att inte ett enda land har sagt att de tänker skydda sina
  Medborgare och att de kommer slå hårt mot dem som sökt asyl men missbrukar
  Rättigheterna.
  Istället har politikerna i Hela EU släppt in massa människor i onödan.
  Och dolt deras framfart och dålt sanningen och idiot eller rasist
  Förklarat EU medlemmarna.

  Gillad av 1 person

 3. Slumpmässigt 🙂 Ja ni svenskar är naiva. Hon var en ensam kvinna ute på gatan. Kvinnor har inte lov att vara ensamma ute, islam tillåter inte det. Därför fick hon stryk. Men om ni vil tro det var slumpmässigt og omotiverad, så kan ni det. Varför titta på verkligheten när man kan låtsas man inte har några problemer. Det är för sent for Sverige nu oavsett så det spelar ingen roll va ni gör eller sejer. Sverige eksisterar inte längre, ni svenskar har krossat det.

  Gilla

 4. Nu ska personal på bibliotek i Skåne utbildas i arabiska. För at gynna `integreringen`. Ni svenskar är flinka att integrera er själva inn i den arabiska världen. Ni är också de värsta idioter på denna planeten. Gud va jag hatar svenner, jag hatar er alle ihop. Ni har grannar, så när ni krossar Sverige så påverkar det eras grannar. Därför hatar jag er svennejavlar. Ni lärar er själva arabiska, ni tror det integerear araber i Sverige…. gud va jag hatar er idioter!! Varje svenne i världen burde gravas ner i dag. Ni har inte livets rätt. Ser jag en svenne i mitt vakra land, så kan jag lova att jag ska spöja svenneskiten ur honom. Tre gånger. Sen skickar jag det som er kvar av honom tilbaks til Sverigestan. Skitsvenner! Ni var mina brödrar och systrar, jag respekterade svenner fördi ni var et mycket bra folk. Snälla och trevliga, upplevde aldrig problemer i Sverige. Nu vil jag bara gräva ner er alla ihop.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s