Det kan inte vara Sneckers förtjänst att Vänsterpartiet ligger bra till i väljaropinionem

Jag brukar skriva om stolpskotten inom politiken och en av de värsta är Vänsterpartiets supersnille Linda Snecker – en politiker som jag helt tappade förtroendet för efter att hon för några år sedan blockerade mig när jag sakligt ifrågasatte hennes hållning vad gäller migrationspolitiken.

Under åren har hon vräkt ur sig diverse grodor och jag brukar inte lägga någon större vikt vid hennes klavertramp, men gårdagens tweet som uppmärksammades av Isabelle Eriksson, var lite mer svårignorerad när att hon i ett replikskifte med Magnus Ranstorp deklarerade att det inte skett något islamistiskt terrordåd i Sverige trots att Akilovs vidriga attack på Drottninggatan i Stockholm är i färskt minne hos de flesta.

I dag skrev Snecker ett inlägg där hon beklagar sig över att hon av media blir bedömd utifrån sitt dåliga resultat på högskoleprovet en gång i tiden istället för vad hon faktiskt presterat i nutid och hon avslutar inlägget med att alla med höga ambitioner kan bli något, se bara på henne som blev riksdagsledamot och ”välkänd lagstiftare i riksdagens tuffaste utskott”.

Hon får stöd av flera damer i kommentarsfältet, men jag kunde inte låta bli, utan loggade in mig på mitt extrakonto och skrev en dissande kommentar. Det tog inte så lång tid innan kommentaren var borttagen och jag blockerad från att kommentera även med det kontot, men hon har läst – det räcker för mig! 😄

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3361095380671449&id=495849237196092

15 reaktioner till “Det kan inte vara Sneckers förtjänst att Vänsterpartiet ligger bra till i väljaropinionem

 1. Det är slöseri med tid och kraft att lägga tid på en förmodad idiot i medicinska termer.0,4 på högskoleprovet.Det märks ju när hon öppnar munnen.

  Gillad av 1 person

 2. Tänk om det är – delvis – hennes förtjänst att vänstern drar till sig sympatisörer? Hennes verklighetsfrämmande utrop är precis vad det klientelet vill höra!

  Gillad av 2 personer

 3. Jag anser att i detta fall är epitetet ”stockdum” mer än träffande. Undrar om ordet förekom i den verbala delen ”ordförståelse” i Högskoleprovet som personen i fråga gjorde? 🙂

  Gillad av 1 person

 4. ”I dag skrev Snecker ett inlägg där hon beklagar sig över att hon av media blir bedömd utifrån sitt dåliga resultat på högskoleprovet en gång i tiden istället för vad hon faktiskt presterat i nutid och hon avslutar inlägget med att alla med höga ambitioner kan bli något, se bara på henne som blev riksdagsledamot och ”välkänd lagstiftare i riksdagens tuffaste utskott”.”

  Hennes karriär bekräftar att det är inga som helst kvalitativa krav på personer som sitter i Riksdagen. Även partikollegan Esbati har kvalat in i denna grupp.

  Gillad av 1 person

  1. Riksdagen ska väl spegla normalbefolkningen? Ungefär 10 – 15 % av befolkningen är ju helt korkade. Så det syns ju på fördelningen i Riksdagen. V samt MP ungefär. Sen har vi ju några till partier som drar till sig de som bara är lite eljest.

   Gillad av 1 person

 5. Bilbränder och bomber är terrordåd som begås i Sverige så gott som dagligen. Är Linda Sneckers både blind, döv och inte läskunnig?

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 2 personer

  1. En ursäkt från mej ang terrordådet med huvud avskärning på 2 svenskar , det skedde i Västerås, inte på Ikea i Örebro som jag skrev i ett inlägg.

   Gilla

 6. Till vänsterpartiet dras den del av befolkningen som fortfarande tror på ett fjärran lyckorike. I brist på eget omdöme och eget ställningstagande till vad som händer i Sverige fortsätter de ärva andras uppfattningar och tankar.

  Att vara medlem i V och skandera mot överheten är dels ett tecken på dålig närvarokänsla och dålig analys av vilket samhälle vi har nu och dels ett tecken på bristande personligt mod. Varje modig svensk vågar se verkligheten som den är utom vänsterpartisterna som är extra vilsna nu när Sjöstedt avgår för att resa till sin fru ambassadören i Vietnam.

  Det är står skrivet i stjärnorna hur uppslutningen för V:s fantasier och drömmar blir när den nya fd feministiske talespersonen och blivande partiledaren Dadgostar tassar in på scenen. Partiledarkostymen är stor och av manligt snitt. Det är inte givet att det kommer gå så bra, inom vänsterrörelsen har man i praktiken inte så mycket till övers för kvinnor heller.

  Socialdemokraten, men i verkligheten vänsterpartisten, G Greider, är klartänkt, cynisk och medvetet flummig. Till skillnad från den i verkligheten vilsne vänsterpartisten vet han exakt vad som skett och sker och anar vad som kommer. Han har ofta upprepat slagord från V men har nu nästan tystnat med detta. Det har skett efter att det fuktade pekfingret tala om för honom varifrån vinden blåser numer. Vinden har kantrat och det har även hans politiska uttalanden för att kunna ligga rätt när positioneringen nu har börjat.

  Linda Snecker, den tafatta och i livet både vilsna, arga och lätt manshatande personen, blir bedömd både för högskoleprovet och för vad hon säger. Hon blir även bedömd för vad hon inte säger vilket sammantaget ger en sorglig bild av en splittrad person. Hon kommer förmodligen aldrig att på riktigt hitta sig själv i livet.

  Gillad av 1 person

 7. Hej.

  Snecker är fil mag i statsvetenskap, visserligen vid Linköping och inte Lund eller åtminstone Uppsala. Hon jobbar/har jobbat på Linköpings universitet.

  Äkta politiker dock, pausade föräldraledigheten under riksdagsårets uppehåll så hon kunde dra full lön och sen återgå till ledighet efter den av oss betalda semestern. Snecker poserade i muslimsk horklut, hijab, när det var ‘grejen’ (2014?).

  En äkta vänsterpartist, som är det enda parti som haft främmande makts statschef som partiledare (som en del av Komintern var Sovjetunionens partiordförande också högste chef för all partier inom Komintern oavsett land), och det enda riksdagsparti som öppet stöttat nazi-Tyskland, tills man fick kontra-order från Moskva. Varför Snecker och andra i ett parti som var öppet landsförrädiska under Kalla Kriget inte ständigt ställs till svars för det, för finansiering av terrorism och för öppet stöd för olika regimer som genomfört folkmord och etnisk rensning säger mer om journalistkåren än om Snecker.

  Udda nog för en Vpk-are verkar hon inte alkoholiserad; det är annars legio i partiet att man super hårt och gärna.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 1 person

 8. Tack Jenny
  Du har löst gåtan
  Sverige bilden är som den är
  eftersom vi fått upp
  alla
  Rostiga Oslipade knivare till politiker.

  Svensk politik de senaste 30 åren kommer komma i historieböckerna
  Som årtionde då idioter styrde och utrotade demokratin.
  Våra politikers lögner , myndigheterna okunskap. Ekonomernas påhitt. Polisens feghet.
  Biståndets högavlönade låsas hjältar som slösar årligen 70 miljoner.m
  Advokater som älskar kriminella klaner som delar med sig välfärdspengarna med.
  Mardröms samhället som alla svenskar önskar vi kunde vakna ifrån.
  Tyvärr kommer det bli mycket värre . För vår färglösa och fega regering
  Vågar inte ta tag i hårdhandskarna mot kriminella.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s