Hur vill Moderaterna framstå i väljarnas ögon?

Moderaterna är rejält svajiga till och från – särskilt ute i landets kommuner. Man kan aldrig vara säker på var man har dem och likt Kristdemokraterna byter de fot från en dag till en annan.

I regel tänker man endera dagen att ”oj vilket bra förslag M lagt på riksnivå”, för att sedan bli besviken över hur de agerar på regional och lokal nivå ute i landet.

Moderaterna i Malmö där pajasen Tegnhammar styr är ett kapitel för sig och jag har tidigare kritiserat dem för deras bejakande av slöja på barn. Som synes verkar det inte heller särskilt genomtänkt att bekosta ett Afrosvenskt informations- och kunskapscenter” som ska ”utbilda majoritetssamhället i afrofobi” med skattemedel. Obegripligt att M ens kunde komma på tanken att rösta på V:s förslag. Inte konstigt att det fortfarande finns brett stöd i KF för att svenska skattebetalare ska bekosta illegala migranters uppehälle i staden.

I går var även Moderaterna i Hörby på tapeten efter att ha backat från sitt tidigare beslut att stödja en ny flaggpolicy som innebär att inga flaggor förutom den svenska (som alla kan inkluderas i), Hörby kommuns och andra länders flaggor kommer att hissas. Det blev en himla uppståndelse från vissa håll när det stod klart att Prideflaggan skulle plockas bort och M pallade inte trycket, utan föll till föga för den upprörda massan.

Ett otydligt parti inger varken förtroende eller känns tryggt för väljarna, så där har partiet helt klart lite att jobba på det närmaste året innan valrörelsen drar igång!

21 reaktioner till “Hur vill Moderaterna framstå i väljarnas ögon?

   1. Precis,jag skäms numera endast å mänsklighetens vägnar för att ha kunnat avla fram sånt pack.Naturen rättar dock till sina misstag och Kristersson kunde tydligen inte föra det biologiska arvet vidare.

    Gilla

 1. Jag är inte besviken på M eftersom jag inte har några förväntningar på dem.Ja,Hörby var väntat.Staffanstorp är hittills den enda ljuspunkten.Sonesson for president!

  Gillad av 1 person

 2. Vem är förvånad? Moderaterna, precis som de övriga riksdagspartierna, är inte att lita på. De byter åsikt lika ofta som vädret växlar.

  Gilla

 3. Dags att hänga upp Tors hammare i allmänna flaggstänger som en symbol för, och en påminnelse om Sveriges stolta historia.

  Gilla

 4. Och inte nog med dessa skandaler du räknar upp.

  Idag kom det fram att Moderaten Hamid Zafar skrivet kränkande och hatiska inlägg i flera års tid om homosexuella och judar.

  Nej M är ett parti i kris som saknar en tydlig röd linje, en tydlig politik, utan dom har 2 olika falanger som slåss mot varandra där tyvärr den liberala Fredrik Reinfeldt falangen är störst och Ulf Kristersson väljer fortfarande inte att stänga dörren till Annie Lööf utan envisas att få tillbaka alliansen och med den en mycket generös flykting politik.

  Gillad av 1 person

  1. Jo, hur är det nu & varför??
   Så fort en sk minoritet knorrar är vi tvungna att kapitulera-Varför?
   Vad har blivit bättre??
   Vilka ÄR minoriteterna??& vad gör de här??
   Minoriteten är definitivt skattebetalaren idag,morrondagens pensionären.
   Vilka introducerade minoritets hysterin??
   Go figure!

   Det är SYND om ALLA, utom den bleke f. n….hur många är Vi?? 8%(osäker här)?

   Mvh Per

   Gilla

 5. Förr talades det om ”husneger” (ursäkta snälla näthatgranskaren, jag bara exemplifierar). Nu avslöjas den ena hus-araben efter den andra med brottslighet. Det var ju så populärt ett tag att snabbt ta in muslimer i de politiska partierna, i landstingen (regioner numer) och i kommunerna. Inte minst Borlänge som är så populärt i Somalia har haft stora problem med avslöjanden kring somalier i dåvarande landstinget.

  Är det inte knivmord på frun och skattebedrägerier så är det judehat och hat mot homosexuella. Vad är det för människor tro? Vad förenar dem?

  Så kan det gå när ideologin och inte förnuftet styr.

  Gilla

  1. Vill du verkligen veta??
   Vi kör enligt böckerna..
   Trump:eten?? går det nån nöd på honom??
   Han hamnar i templet, som han låter bygga…. A. C.
   Om du kollar…
   Hände det av sig själv??
   Hahaha!!
   Nope..

   Mvh Per

   Gilla

 6. Suck, när har Sverige nått mättnadsgränsen för Hamidar och Fatimor?? Får de aldrig nog i de politiska partierna? Vi måste ju börja tänka på Asien, det är säkert miljoner där som vill hit också! Nån rättvisa måste det väl vara rent etniskt, Sverige kan väl inte bara prioritera araber och så lite somalier och sådär….

  Visste ni att systemet är riggat så att de som förs in INTE SKA komma i arbete? Om de gjorde det skulle de få och acceptera lägre löner. Om det skedde så förlorade facket sin makt. Det är ju det som förhandlingarna nu handlar om. Vinner facket så fortsätter denna miljon driva runt i Sverige och göra det som de gillar.

  Gilla

 7. Alla politiker är ute och cyklar.
  De beslutar varje dag om massa saker samtidigt som de sänker skepp på sina paddor.

  Apor skulle göra bättre beslut.

  Hedliga och ärliga människor kan aldrig bli inte politiker eller företagare,
  för de ljuger och lurar folk hela dagarna utan moral eller empati.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s